Lake Of Tears

Posted by Elemental_Nausea on Monday, October 16, 2006

Ημέρα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2006.Και ενώ η χώρα βρίσκεται σε εκλογικό κλοιό 200(μπορεί και λιγότεροι) άτομα βρίσκονται αλλού.Μέσα στην καρδία της πόλης το Gagarin 205 σείεται ρυθμικά υπο τους ήχους των Lake Of Tears.
Για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.Οι Death SS ακυρωθήκαν όπως μας ενημέρωσαν λόγω ενός τροχαίου δυστυχήματος που είχαν εχθές ,αλλά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.Σε έναν μήνα περίπου θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος για να αποζημιώσουν το κοινό τους.Προσωπικά δεν είχα σκοπό να δω Death SS ,πήγαινα μόνο για Lake Of Tears,support δεν με ενδιέφεραν, αν και για κακή μου τύχη και τα είδα και τα άκουσα.Ευτυχώς τους WEB τους πρόλαβα στο τέλος.Στους δε Deviser σκεφτόμουν να το ρίξω στο αλκοόλ για να ξεχάσω τι ακούω και τι βλέπω.Και περνάμε στο κύριως πιάτο της μέρας. Lake Of Tears επι σκηνής Κυρίες ,Κύριοι και αγαπητά παιδιά.Ομολογώ πως δεν τους περίμενα τόσο καλούς.Η φωνή του Daniel Brennare ακουγόταν όπως ακριβώς στο album ίσως και καλύτερη.Ο ήχος σε κάποια σημεία μου φαινόταν υπερβολικά δυνατός και ίσως ήταν το μόνο σημείο στο οποίο υστερούσε η συναυλιά.Κατά τα άλλα παρουσίασαν ένα λιτό και άρτιο show,xωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς.
Το tracklist περιλάμβανε κομμάτια από όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές καθώς 1 καινούριο κομμάτι απο το επερχόμενο τους album.Συνολικά διήρκησε 1 ώρα και 30 λεπτά και το Tracklist (όσα θυμάμαι δηλαδή) διαμορφώθηκε ως εξής.
1.Τo Die Is To Wake
2.Boogie Bubble
3.Cosmic Weed
4.Rainy Day Away
5.Pagan Wish
6.Hold On Tight
7.The Greymen
8.Burn Fire Burn(xωρίς να είμαι σίγουρη)
9.Ravenland(xαμός νο.1)
10.Τhe Shadowshires
11.So Fell Autumn Rain(xαμός νο.2)
12.Unknown Track απο το επερχόμενο album
13.Return Of Ravens
14.Crazymen
Στο encore έπαιξαν τα Sweet Water και Ηeadstones,με το οποίο και έκλεισαν...Yπέροχη συναυλία ,τουλάχιστον για εμένα.Ικανοποίησαν τους οπαδούς τους με το παραπάνω,οι οποίοι τους υποδέχτηκαν θερμά και απο ότι φαίνεται άξιζε η μισάωρη αναμονή μέχρι να εμφανιστούν στην σκηνή.Δεν έπαιξαν όμως το Devils Diner που φαινόταν πως το περίμενε πως και πως ο κόσμος.
Ε μετά απο τέτοια συναυλία είναι δυνατό να μην τραγουδάω

So Fell Autumn Rain
Wash Away All My Pain
I Feel Brighter Somehow,Lighter Somehow
To Breathe Once Again

3 comments:

Comment by dddd on 16 October, 2006 02:18

...και οι Crystal Tears που παίξανε support στους W.A.S.P. περισσότερο τα αυτιά μας πήρανε παρά γουστάραμε.Τώρα που το σκέφτομαι από τα 35 ευρώ (έναντι των 30 στην πρωτεύουσα), τα +5 παίζει να ήταν για το support! Τόσοι τραγουδιστές (νομίζω 7) λαλλίσανε άλλωστε, κορμάρες ιδρωμένες και δασύτριχες εμφανίστηκαν καθώς και ξανθό μεταλλικό γκομενάκι που έσκουζε σαν αλάδωτη πόρτα, ε...να μην πάρουν και αυτοί κανα ψιλό...φτού!

Support --> Sucks...

 
Comment by uncle on 16 October, 2006 11:25

εσύ δεν πρέπει να μιλάς καθόλου. το 3/4 του live είχες τα αυτιά σου κλειστά(!!!) ενώ η Ελένη ανοιχτά, όπως και οι υπόλοιποι!

 
Comment by Elemental_Nausea on 16 October, 2006 14:18

Καλησπέρα.Πριν λίγο μπήκα σπίτι.

Highlight της βραδιάς:ευτυχώς ήμασταν λίγοι.
Ατάκα της βραδιάς απο άγνωστο άτομο:Ήρθαμε και είδαμε τις λούγκρες .

Σημειώσεις
1.Λούγκρες μη λούγκρες =άνθρωποι ,αντιθετώς εσύ που σχολιάζεις προφανώς είσαι ζώον,αν και τα ζώα καλύτερα είναι απο εσένα
2.Δεν ήσουν υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις την συναυλία.