The Morning After – Tankard Live Report

Posted by uncle on Monday, October 23, 2006

“I’m lying in my bed, with a swollen head, what did I do, its just the morning after”

Tankard - The Morning After

Αν και θα έπρεπε να αλλάξω το bed με office ή με On my desk, για να περιγράψω την κατάσταση στο 100%. Μετά από ένα live ολοκαύτωμα ή μπυροκαύτωμα , με το ζόρι μάζεψα τα κομμάτια μου σήμερα και ήρθα στο γραφείο. Ένα live / γιορτή, σαν λίγα άλλα. Αν και η βραδιά ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο. Καθυστέρηση στο opening κατά μια ώρα της έναρξης, μας οδήγησε στο να πιούμε της πρώτες μπύρες με τους Tankard στο πεζοδρόμιο, από την άλλη καλή φάση γιατί δεν σου τυχαίνει και κάθε τόσο αυτό, chat και μπύρες με το γκρουπ που έχει έρθει πριν έρθει το μαγαζί!!! Για να μην τα πολυλογώ:

Πρόλογος:
I. Εισιτήριο 12 Ευρώ .
II. Main act: Tankard, Support acts: Drunkard, Echidna
III Location: 22/10/06, RockBottom Thessaloniki (ώρα έναρξης 21:00)

Support Acts:
Echidna: Ώρα 21:55. Ούτε ξέρω ποιοι είναι και τι παίζουν, γιατί έπινα μπύρες με τον Andreas και τον Frank.

Drunkard: Ώρα 22:20. Η γνωστή και καταξιωμένη στον χώρο thrash μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, εγγύηση για ατελείωτο κοπάνημα. Κορυφαίες στιγμές (αν όχι όλο το set) το Happy Hell, ένα που λεγόταν Kill (και κάτι ακόμα), Alcoholic Death, και οι διασκευές από Slayer (Angel of Death) και The Crown (Total Satan).


Tankard - (Empty)Tankard
Main Act:
Tankard: Ώρα 23:00. Το Alcoholocaust ξεκινά. Χαρούμενο Beer Thrash, κολασμένο Headbanging και Stagediving, από την πρώτη πενιά ως την τελευταία. Τεράστιο set Που περιείχε όλα τα κλασσικά κομμάτια τους καθώς και νέα. Δεν τα θυμάμαι όλα, λόγω ηλικίας (26) & την επίδραση της μπύρας σε έναν οργανισμό «μίξερ» από headbanging και pogo.
Chemical Invasion, Dancing on your Grave, Zombie Attack, Alien, Alcohol, Total Addiction, The Morning After, Beermuda, Jurisdiction, The Beauty and the Beast, Space Beer, Metal to Metal, Nation over Nation, Need Money for Beer, Rectifier, Empty Tankard, και κλείσιμο του δεύτερου encore με το Freibier.

Μετά το τελευταίο τραγούδι η ώρα έδειχνε 01:45, μια μπύρα (ακόμα) στα γρήγορα, χαιρετισμός με τα παιδιά και αναχώρηση για το σπίτι, διότι έπαιζε και μεροκάματο σήμερα.

Επίλογος:
Σκατά πρωινό ξύπνημα για ένα μεροκάματο του κώλου, ο καφές άγευστος, το κρουασάν είχε γεύση Σα σαπούνι, πονάω παντού (όχι εκεί που νομίζεις RoD), όλοι μου λένε «τι έπαθες πάλι εχτές» και «που γυρνούσες πάλι», εγώ μιλιέμαι με το ζόρι (γιατί μάλλον κοιμάμαι ακόμα και διανύω έναν εφιάλτη ακόμα), και αντηχεί στο κεφάλι μου το …..we wanna drink some whiskey, we wanna drink some beer.

8 comments:

Comment by Anonymous on 23 October, 2006 21:02

Όταν ο κόσμος δουλεύει το πρωί
α) δεν βγαίνει ή
β) βγαίνει και δεν παραπονιέται

Θέλω να πιστεύω πάντως ότι άξιζε το ξενύχτι...

 
Comment by uncle on 24 October, 2006 02:58

vol 100%

 
Comment by dddd on 31 October, 2006 18:23

Τώρα που ξαναδιάβαζα την κριτική σου uncle για Tankard είδα το εξής <<...Δεν τα θυμάμαι όλα, λόγω ηλικίας (26)...>>....το 26 τι είναι;...26 μπύρες? 26 jack? 26 λεπτά συνεχούς Headbanging?

 
Comment by rockordie on 01 November, 2006 11:39

Μάλλον είναι "inside joke" (κοροϊδία δηλαδή) για εμένα που λέω σε ανυποψίαστους ότι είμαι 26 συνήθως.

PS: Όχι πως δεν είμαι δηλαδή.

 
Comment by uncle on 01 November, 2006 12:13

πράγματι είναι Inside joke, αν και δεν ντρέπομαι να πω, πως είμαι πολύ ωραίος για 30αρης!!!

@ nikos: σε ευχαριστώ που διάβασες το Live report μετά απο 10 μέρες (γιατι το live του RossTheBoss μάλλον ήταν και πιο ενδιαφέρον)και για το comment σου, αλλά μάλλον εσύ έχεις πιεί 26x κατι, γιατί δεν αφήνω τέτοια ασάφεια στο post.

 
Comment by Elemental_Nausea on 01 November, 2006 16:27

Δεν είναι κακό να κρύβεις τα χρόνια σου .:D Αν και απο μετριοφροσύνη βλέπω πάμε καλά.Η ατάκα η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους είναι ξεπερασμένη και το λέω τώρα πριν λάβω κάποια τέτοια απάντηση.

Συγνώμη που κάνω comment τόσο αργά αλλά δεν μ αρέσουν οι Tankard.Ούτε ο Ross The Boss μ'αρέσει. Μάλλον προτιμώ Necrophagia.

 
Comment by Anonymous on 06 June, 2007 16:19

"Echidna: Ώρα 21:55. Ούτε ξέρω ποιοι είναι και τι παίζουν, γιατί έπινα μπύρες με τον Andreas και τον Frank." Καθόλου καγκουριά!

 
Comment by uncle on 06 June, 2007 16:34

καθόλου καγουριά μεγάλε, καθόλου!