Origin

Posted by toolman on Thursday, November 23, 2006


Ή αλλιώς και τα παπούτσια μέσα! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την κτηνωδία και την μανία των δίσκων τους. Κριάρια κανονικά, τα σπάνε όλα, με στυλ αμερικανικό! Brutal fuckin metal και τις μπάλες!

Νομίζεις οτι παίζουν αυτιστικοί ξυλοκόποι αντί μουσικών αλλά έχουν μία καθαρότητα στο παίξιμό τους παρόλο τον πανικό που επικρατεί. Σπουδαγμένα τα παλικάρια με φοβερά riffs και α π ί σ τ ε υ τ ο drumming!! Πιο γρήγορος και απ' το intercity ο ντραμίστας, παλικάρι απ' τα λίγα. Πτυχιούχος κάφρος.

Το κουφό της υπόθεσης είναι οτι κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον, βλέπετε τα περισσότερα blastobeatoκαβλα συγκροτήματα καταντάνε ανούσια και βαρετά, καθόλη τη διάρκεια των δίσκων τους με καταλυτικές αλλαγές και άψογα φωνητικά!

Οι τραγουδιστές, γιατί περί δύο πρόκειται, ο ένας αν δεν απατώμαι παίζει και κιθάρα, κάνουν οτι μπορούν για να μην ακουστούν ξενέρωτοι και σαν πρόβατα που σκούζουν αλλά χρησιμοποιούν τη φωνή τους σαν όργανο, ακολουθώντας τα riff!

Τραγουδάνε πάνω στη μουσική και πετυχαίνουν το ακατόρθωτο, να μην είναι άχρωμα και τυπικά, αλλά να σε κρατούν σε εγρήγορση όλη την ώρα.

Πάρτε μία γεύση από ένα mp3 που έχει ανεβάσει η εταιρία τους και κρίνετε και μερικά που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι, αν και θα ΄λεγα όσοι πιστοί και κάφροι να κατεβάσετε κανά δίσκο τους, προτείνω τα " echoes of decimation " και " informis infinitas inhumanitas ".

5 comments:

Comment by rockordie on 23 November, 2006 20:26

Τα καλό του post είναι ότι επιτέλους έβαλε το Toolman links.

Το κακό του post είναι το ίδιο το post.

Οι τύποι είναι απλά άμουσοι. Ο ντράμερ προσπαθεί να ψιλοκόψει κρεμμύδια, ο μπασίστας ψάχνει πρίζα να συνδέσει το μπάσο, ο κιθαρίστας παίζει ότι να'ναι και ο τραγουδιστής μετά που έφαγε φασόλια κλάνει από το στόμα.

Ψιτ, Origin...άντε γεια ρε.

 
Comment by dddd on 23 November, 2006 20:32

Άκουσα και τα Mp3,είδα και το site...έκανα απεγνωσμένες προσπάθειες να βρώ έστω και κάτι...μήπως και διαφοροποιήσω την άποψη,που απο πριν είχα για τη μπάντα και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Origin-al παπαριά!
Cheers!

 
Comment by toolman on 23 November, 2006 20:39

το τελευταίο στάδιο της σήψης είναι να κλάνεις απ' το στόμα! εν προκειμένω να κλάνεις απ' το πληκτρολόγιο είναι καινούριο φρούτο!

α ρε παιδιά! cheers νικο!

άμα κάτι δεν έχει μελωδίες και συμφωνικές ορχήστρες δε σας αρέσει!?

εν τω μεταξύ rockordie εγώ έβαλα links δε μπορείς να πείς! άντε βάνε και συ μυαλό! χοχοχο!

 
Comment by uncle on 23 November, 2006 22:05

απλά απαίσιοι ή οχι του γούστου μου.

@ Νικος: οχι "Origin-al παπαριά!" αλλά "Origin-anal!" για να μη χαθεί και το πνεύμα.

 
Comment by Jimbo on 24 November, 2006 22:00

Μπράβο επιτέλους καποιος να μιλήσει για αυτή την μπάντα. Όντως με κρατησε σε εγρηγορση ότι ακουσα από αυτά που είχες βάλει σε λινκ. Αν μπορείς να βάλεις να ακούσουμε και τίποτα αλλο για να σχηματίσω ολοκληρωμένη αποψη.

Εγώ πιστεύω ότι έχουν ταλέντο και μπορεί να γίνουν νέοι morbid angel. Αν ακούσω και άλλα θα μπορέσω να πω με σιγουριά όμως...