Bernd Steidl & Other Stuff

Posted by rockordie on Monday, December 11, 2006

Τον Bernd Steidl σας τον σύστησα με το «Psycho Acoustic Overture» πριν από 2 μήνες περίπου, μερικοί αδιαφόρησαν πλήρως (μαλακία τους) ενώ άλλοι ενθουσιάστηκαν με τον δίσκο του (εύγε). Οι δεύτεροι ήταν αυτοί που μου ζήτησαν και τον άλλο δίσκο του, «Paganiniana» (a.k.a. Burnt Steel). Σήμερα το ανέβασα και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κάνει download κάνοντας κλικ στην εικόνα κάτω από το Metalheads.
Επίσης βάζω και ένα μονόλεπτο βιντεάκι παρουσίασης για να καταλάβετε τι σημαίνει Bernd Steidl. (Υπάρχει και ένα κανονικό video του τραγουδιού Cobra Negra
εδώ).



Στα other stuff τώρα
Έβαλα ένα google search, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να ψάξει εύκολα στο blog μας παλαιότερα post, διότι έχουν γίνει αρκετά και άρχισε να γίνεται δύσκολη η αναζήτηση. Τουλάχιστον ο μήνας στον οποίο έγινε το post θα βρίσκεται αμέσως και μετά με ένα Find on this page θα το έχετε (το post). Αν δούμε ότι δεν βοηθάει και τόσο θα το σβήσω πάλι (τι να κάνουμε, δοκιμάζουμε και βλέπουμε).

Δημοψήφισμα #1
Το σημαντικότερο είναι ότι περιμένω από όλους να στείλετε mail στο nwohmb@gmail.com και να προτείνετε τα 3 χειρότερα και τα 3 καλύτερα posts του N.W.O.H.M.B.
Θα καταλήξουμε σε 4 ή 5 (για την κάθε κατηγορία) ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να τα βγάλουμε σε δημοψήφισμα και να δούμε ποιος θα πάρει το βραβείο ανοιχτής παλάμης και ποιος το βραβείο super duper metal bloger.
Θα σας παρακαλέσω η πρόταση για τους nominees να είναι κρυφή (με mail) και όχι στα comments για να μην επηρεαστεί κανένας από τους άλλους.

4 comments:

Comment by guitarlikas on 11 December, 2006 23:33

Μπράβο ρε αρχηγέ!! Τhaaaaanks!!!

 
Comment by uncle on 12 December, 2006 11:06

Αντι να βγάλεις το rock / metal δημοψήφισμα τύπου Metal Hammer, όπως είχαμε πει, βγάζεις αυτό το lame?!.

 
Comment by rockordie on 12 December, 2006 12:00

Αν θυμάμαι καλά αυτό είχαμε πει και όχι την μαλακία που λες.

Αν θέλεις εσύ μπορείς να μου στείλεις για καλύτερο μπασίστα, ντράμερ, γυναίκα τραγουδίστρια και λοιπές μαλακίες.

Η αν δεν γουστάρετε δεν το κάνουμε κιόλας.

 
Comment by uncle on 12 December, 2006 12:23

Μάλλον δεν θυμάσαι εσύ καλά. Είχες αφήσει την κουβέντα κάπου στο "οκ, θα δούμε μέχρι τότε".

Δεν πειράζει ας το κάνουμε όμως γιατί τα αποτελέσματα θα έχουν πολύ πλάκα!