Mourning Beloveth

Posted by Elemental_Nausea on Friday, December 22, 2006


Οι Mourning Beloveth δημιουργήθηκαν το 1992 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άτιτλο demo το 1996 με τους Darren Moore (vocals), Frank Brennan (guitar), Brian Delany (bass), Tim Johnson (drums).Αποτελείται απο δύο τραγούδια , ενώ λίγο πιο μετά στο σχήμα προστέθηκαν και οι Adrian Butler (bass), Brian Delaney (guitar).

Mε το ίδιο line up ,κυκλοφορούν το 1998 το demo Αutumnal Fires με διάρκεια 40 λεπτά και την χρήση κλασσικού πιάνου ανάμεσα στα τραγούδια.Αποκτούν το δικό τους στυλ,κινούμενοι πάντα στο ύφος του death doom, ενώ εντάσουν και τα καθαρά φωνητικά.Ακολουθεί τον Μάιο του 1999 περιοδεία στην Ιρλανδία σαν support στους Cathedral .

Ηχογραφούν το πρώτο τους album ,Dust, στα Academy Studios που διαρκεί 66 λεπτά και επανέρχεται στις πρώιμες μέρες της Death/Doom σκηνής των αρχών του 1990.Το Dust είναι ένα μείγμα παλιών και νέων συνθέσεων ,με εναλλαγές στα φωνητικά και καθαρή παραγωγή.

Το 2002 κυκλοφορεί το δεύτερο τους album,Τhe Sullen Sulcus με 6 τραγούδια που διαρκούν πάνω απο 65 λεπτά.Μετά το τέλος της ευρωπαικής περιοδείας The Doomination Of Europe κυκλοφορεί το τρίτο τους album Α Μurderous Circus που αποτελείται απο 5 τραγούδια που διαρκούν 75 λεπτά.Οι συνθέσεις ειναι πιο απλές και μεγαλύτερες σε διάρκεια.....

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ

Ενώ μπορείτε να κατεβάσετε (λογικά πάντα ) το Εlemental Nausea εδώ
Line Up

Darren Moore - Vocals
Frank Brennan - Vocals, Guitar
Brian Delaney - Guitar
Timmy Johnson - Drums
Brendan Roche - Bass

Discography

1996-Untitled Demo
1998-Autumnal Fires(demo)
2001-Dust
2002-The Sullen Sulcus
2003-Mourning Beloveth/Lunar Gate (split)
2005-A Murderous Circus






The Apocalypse Machine


It's a meaningless dream
From which we need to escape?
Tear at the psyche to bring us down
The machine rolls through town

4 comments:

Comment by Nikos on 22 December, 2006 04:14

Αρκετά γρήγορο για doom και τα φωνητικά cool enough!

 
Comment by Elemental_Nausea on 22 December, 2006 04:20

Λοιπόν πάω να ξαπλώσω .Θα το φτιάξω αύριο το link και θα προσπαθήσω να βάλω και ένα ακόμα τραγούδι.Άντε γιατί ο blogger απο σήμερα θα ακούσει τα κάλαντα.....

 
Comment by rockordie on 22 December, 2006 20:06

Λοιπόν κάποιος πρέπει να γίνει κακός τώρα.

Καλά βρε Elemental τι βίντεο ήταν αυτό; Απαίσιος ήχος και κάμερα με Πάρκινσον, έλεος ζαλίστηκα.

 
Comment by Elemental_Nausea on 22 December, 2006 20:38

Θα ψάξω να βρω videos απο την συναυλία της Aθήνας και αν καταφέρω μπορεί και να το ανεβάσω...