Editorial

Posted by rockordie on Saturday, March 31, 2007

Το πρώτο θέμα σήμερα είναι το Rockwave και οι ζώνες τιμών των εισιτηρίων. Από την εικόνα 1 όσοι έχουν ξαναβρεθεί στην Μαλακάσα θα καταλάβουν που θα βρίσκονται ανάλογα με τα Euro που θα στάξουν στην “didi promotion & pimps”.



Επόμενο θέμα είναι οι διαγραφές των contributors του MWOHMB στην αρχή κάθε μήνα. Ο κανονισμός αλλάζει στο NWOHMB και από εδώ και πέρα είναι υποχρεωτικό να γίνεται ένα post το μήνα από το κάθε μέλος. Οποιοσδήποτε θέλει να γίνει ή να ξαναγίνει contributor μπορεί να στείλει mail στο
nwohmb@gmail.com για να μπει στην ομάδα ΑΛΛΑ θα πρέπει να ασχολείται (τουλάχιστον μια φορά τον μήνα) γιατί αλλιώς δεν τον χρειαζόμαστε μπορούμε και μόνοι μας να κοιτάμε.
Επειδή είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται αυτός ο κανονισμός θα διαγραφούν όσοι δεν έχουν κάνει post τους τελευταίους 2 μήνες (είδατε καλοσύνη).



Last but not least, είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ που ετοιμάζουμε με τον uncle με αφορμή την μεγάλη εβδομάδα. Από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχει στο NWOHMB ένα metal post με μουσική «χριστιανικού» περιεχομένου (7 μέρες, 7 post δηλαδή). Για να μπείτε στο κλίμα από νωρίς, κατεβάστε το Fuck Me Jesus από τους Marduk…yes, we are godless bastards.

4 comments:

Comment by ARD on 31 March, 2007 23:34

Godless bastards indeed...

Προτείνω Τσαλίκη για την Κυριακή του Πάσχα.

 
Comment by uncle on 01 April, 2007 01:57

\m/

 
Comment by dddd on 01 April, 2007 03:00

Now the blog feels like home!It's nice!

\M/\M/\M/\M/\M/\M/\M/\M/\M/\M/\M/

 
Comment by uncle on 03 April, 2007 12:55

το pass για όσους δεν μπόρεσαν να το σκεφτούν απο μόνοι τους είναι nwohmb