Dream Theater (Official Bootlegs)

Posted by rockordie on Tuesday, September 18, 2007

Το ότι θα ανέβαζα στο ράφι δίσκους και ότι θα έκανα post για τους ακατονόμαστους δεν το περίμενα με τίποτα. Μην περιμένετε όμως να πω καλές κουβέντες για την μπάντα που φέρνει ύπνο γρηγορότερα και από αιθέρα.

Οι ακατονόμαστοι λοιπόν, δεν αρκούνται στα λεφτά που ήδη βγάζουν και θέλουν να αρμέξουν και άλλο τους οπαδούς τους, οπότε κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούν από την προσωπική τους
εταιρεία δίσκους bootleg (με δικά τους τραγούδια ή διασκευές). Στα χέρια μου έπεσαν δύο από αυτά, το “The Number Of The Beast” και το “Master Of Puppets”. Ο ήχος είναι ψιλοχάλια (για bootleg μιλάμε άλλωστε) και αυτό που ακούσετε είναι...απλά τραγικό.

Από την άλλη, ευτυχώς που υπάρχουν οι ακατονόμαστοι και μπορούμε να εκτιμήσουμε το πραγματικό το μεγαλείο των Iron Maiden & Metallica.

Enjoy them…or not.

27 comments:

Comment by uncle on 19 September, 2007 11:42

βάλε και το τρίτο...το Dark Side of the Moon απο Floyd

 
Comment by rockordie on 19 September, 2007 12:44

Δεν το έχω...αλλά και πάλι δεν θα το έβαζα γιατί θέλουμε να μείνει και κανένας ξύπνιος...όταν οι Dream Theater διασκευάζουν Pink Floyd η χειμερία νάρκη είναι αναπόφευκτη.

 
Comment by uncle on 19 September, 2007 13:05

fucking moneymakers

 
Comment by avessalom von richthofen on 19 September, 2007 15:09

λεπον καλως τα παιδια.ειπα και εγω.καιρο ειχατε να σταξετε την χολη σας.δεν μπορουσατε ομως να αντεξετε μακρια απο αυτη τη μπαντα.
εγω θελω να ρωτησω κατι:υπηρξε κανενα αλλο γκρουπ που να τολμησε να κανει αυτο που καναν οι theater?δηλαδη να τολμησει να ακουμπησει live ενα αλμπουμ ολοκληρο το οποιο βρισκεται στις καρδιες των απανταχου μεταλαδων.επειδη δεν γνωριζω αλλα ειμαι σιγουρος απαντω ο ιδιος:OXI.γιατι πολυ απλα αυτη η μπαντα εχει ορχεις.και εξαλλου εσας τι σας κοφτει?αν θελετε μην τα αγοραζετε.δεν υποχρεωνει καμια μπαντα να αγορασουμε τα cd της.οποτε για τις αρπαχτες αφηστε το καλυτερα.και για το αν ειναι moneymakers τσεκαρετε maiden και metallica στην παρουσα κατασταση τους.καθε χρονο αλμπουμ και live μαζι.αν αυτο δεν ειναι ξεπαραδιασμα τοτε ποιο ειναι?

 
Comment by rockordie on 19 September, 2007 20:51

Καλώς τον Ave τον υπνοβάτη*.
Ευτυχώς φίλε μου που δεν κυκλοφορούν και άλλες μπάντες άθλια bootlegs για κονόμα.


*: Υπνοβάτης = οπαδός progressive

 
Comment by toolman on 20 September, 2007 00:29

οι απόψεις είναι σα τις κωλοτρυπίδες...όλοι έχουμε μια.
για το έμποροι τα λες πολύ καλά, αρκεί να συμπεριλάβεις και τις σιδηρές παρθένες.
αλλά δεν είναι σωστό να βρίζεις τους theater αφού ούτε ήσουν ούτε πρόκειται να γίνεις οπαδός τους.

 
Comment by uncle on 20 September, 2007 00:41

οχι ότι οι Maiden δεν είναι κατακριταίοι για τα best/live/συλλογή/ξανα live/best, αλλά τουλάχιστο δεν έχουν κλέψει την μαγεία του bootleg.

Η μαγεία του bootleg είναι να πας στο live να το γράψεις να το χαρείς, να το χαρούν οι φίλοι σου που δεν είχαν μια για το εισιτήριο, να το χαρείς ακόμα και αν είσαι trader και πάρεις κάτι άλλο για αυτό.

Οχι να κάνεις εταιρία και να το κυκλοφορείς επίσημα αλλά ως bootleg επειδή δεν έχεις τα πνευματικά δικαιώματα ή αρνείσαι να πληρώσεις για αυτά, αλλά να χεστείς στο τάληρο, επειδή εξαρχής γνωρίζεις το αγοραστικό σου κοινό....

 
Comment by Wise_One on 20 September, 2007 01:00

Καλά οι Theater το χουν *μπιπ* εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι οπαδός του progressive αλλά αυτούς τους σιχαίνομαι. Αλμπουμ, λάιβ, άλμπουμ, λάιβ.

Και να βγάζουν σε μπουτλεγκ τέτοιες δισκάρες είναι απλά ιεροσυλία...

Θα τις κατεβάσω αργότερα και θα τις ακούσω αλλά δε νομίζω ν' αλλάξει η γνώμη μου.

 
Comment by avessalom von richthofen on 20 September, 2007 11:25

επανερχομαι και συμπληρωνω.αλλαξτε το ονομα του site.το heavy metal αλλαξτε το μιας και το progressive απ οτι καταλαβαινω δεν ανηκει για σας στον χωρο αυτο.και επειδης(που λεει και ο θειος)το progressive ειναι και αυτο παρακλαδι του metal,(ειτε σας αρεσει ειτε οχι)(εγω προσωπικα χεστηκα),καντε το new wave of heavy metal blogging except progressive.για να ξερουμε που μπαινουμε.και rod για να ακουσεις progressive πρεπει να το μαθεις και να σ αρεσει.δεν σε υποχρεωνει κανεις να ακους οποτε μην θαβεις τζαμπα και βερεσε γιατι προκαλεις αλγεινεις εντυπωσεις.καταντησατε το site δικτατορικο.αν τουλαχιστον αλλαξετε το ονομα να ξερουμε που να μπαινουμε.
Ϋ.Γ.:το σχολιο του toolman ισως ειναι απο τα πιο ηπια που εχει γραψει ποτε.τι εγινε καρντασι?σε μαλακωσαν αυτοι οι καφροι?εγω περιμενα να τους περιλαβεις με πιο βαρεις χαρακτηρισμους.δεν μας εχεις συνηθισει ετσι.δωσε πραμα και χωσε πραμα(δεν κανω πλακα).(meshuggah rules)

 
Comment by toolman on 20 September, 2007 13:06

επειδή κάποιες μυξοπαρθένες παρεξηγηθήκανε από τα λεγομενά μου, είπα και γω να πέσω στο φλώρικο επίπεδό τους και να μη βρίσω.
άλλωστε αβεσαλόμ με χεις καλύψει πλήρως.
επίσης κατηγορήθηκα ως γραφικός αλλά γραφικοί είστε σεις που θάβετε συνέχεια το προγκ! όλα μουσική είναι ρε μπουγατσοφάγοι! καλή και κακή. αν δεν έχετε ακούσει κάτι μη κρίνετε!
και ναι οι meshuggah κόβουν κώλους! αν δεν ήταν προγκ μπορεί και να γινόταν εδώ κάνα αφιέρωμα για αυτούς.
ο άλλος λέει δεν είμαι οπαδός του προγρεσιβ, δεν είναι σκυλάδικο ρε μπαγλαμά! ούτε έφη σαρρή! κολλάτε σε ταμπέλες ρε ματρακάδες και χάνετε πολλά....

ε ρε δε θα ανέβω κάποια στιγμή εκεί στα ξένα!; θα σας γαμήσω! χαχαχα!

 
Comment by dddd on 20 September, 2007 13:16

Mi viazesai toolman..kai meshuggah post tha ginei kai pain of salvation kai polla alla, oso gia to ola mousiki einai exeis dikio opws kai ta gousta, gousta einai!
Para ta ola twn theater pou legontai parapanw, den pavoun na einai koryfaioi sto eidos tous.

(sorry gia ta greeklish alla sto hospital den exei greek grammatoseira).

 
Comment by uncle on 20 September, 2007 13:22

Να τους βάλεις Νικο, η Ιατρική έχει ελληνικά, θέλουν δε θέλουν!!

 
Comment by toolman on 20 September, 2007 13:29

σκάσε εσύ ρε καρατζαφίρερ!

 
Comment by Giannis P. on 20 September, 2007 15:05

Ούτε εμένα με συγκινεί η μουσική των Theater αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι για τον μπέο.

Rockordie εαν δεν χωνεύεις κάποιους δεν χρειάζεται να γράφεις γι αυτούς. Μπορείς όμως να τους γράφεις στα παπάρια σου, είναι πολύ απλό.

Όσο για το "Εμποροι", λυπάμαι, αλλά δεν είναι οι πρώτοι αλλά ούτε και οι τελευταίοι.

 
Comment by rockordie on 20 September, 2007 16:31

Εμένα δεν μου αρέσει το prog και δεν ασχολούμαι γιατί μου φέρνει νεύρα (πάνω από 4.000.000 το sec δεν αντέχω) αλλά και τους δίσκους βρήκα και τους άκουσα και τους έβαλα (στο ράφι) για τους φανατικούς.

Αν ήθελες φίλε Ave το blog να έχει post και για progressive θα μπορούσες να αφιερώσεις μισή ωρίτσα το μήνα και να κάνεις εσύ post εδώ (αλλά προτιμας manager μου είπε ο θείος).

Τώρα για το σχόλιο που έκανα για ότι αρμέγουν τους οπαδούς τους με αυτές τις bootleg κυκλοφορίες, το πιστεύω και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν να ζητάνε 15€ για μια αρχαία live ηχογράφηση της πλάκας και να μην την δίνουν bonus.

Όσο για εσάς toolman-niko την γνώμη μου για τους meshuggah ή αλλιώς κατσαρολοκοπανίστρες δεν θέλετε να την ακούσετε.

 
Comment by Croft on 21 September, 2007 15:42

Ωπ τι είναι εδώ.ΑΑΑΑ
Ως πρώην μέταλλο και δη όχι πια ενημερωμένο πλήρως πάνω στο θέμα είπα να περάσω να υποβάλλω τα σέβη μου ... και να κάνω μία δήλωση άσχετη λίγο αλλά δεν μπορώ να καρατηθώ.....ΟΖΖΥ OSBOURNE THE MADMAN IS STILL ALIVE!

 
Comment by rockordie on 21 September, 2007 17:21

Γιατί πρώην μέταλλο, Lara τώρα μας στεναχώρησες και σαν αντίποινα δεν θα ξαναδούμε ταινίες και ούτε θα ξαναπαίξουμε τα παιγνίδια όπου πρωταγωνιστείς.

 
Comment by avessalom von richthofen on 21 September, 2007 23:14

οτι μαλακια του κατεβει του καθενος την βρισκει και την πεταει μεσα στο n.w.o.ειναι που ειναι μετριο το site λενε και μερικοι τις παπαριες τους και το υποβιβαζουν ακομα περισσοτερο.ελεος πια.σοβαρευτητε.το site ειναι για αποψεις και post γυρω απο το heavy metal.την πουσικη που ακομα αγαπαμε και λατρευουμε.οποτε αποψεις πρωην και νυν και αει δεν εχουν θεση εδω.ουστ.

 
Comment by uncle on 21 September, 2007 23:18

όλο κλάψα είσαι ρε ave....ξεκόλλα!

 
Comment by originaltaxoparei on 22 September, 2007 03:36

Απορώ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Dream Theater, οι θεοί του ΠΟΠγκρεσιβ ξέπεσαν σ' αυτό το επίπεδο. Αφιέρωσαν ώρες ή και μέρες σε αυτά τα 2 άτεχνα άλμπουμ ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ακόμα αριστούργημα (ισάξιο ακόμα και με το θρυλικό "Έλα ύπνε και πάρε το"). Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνούσε απο το μυαλό τους όταν το αποφάσισαν (αλλά μάλλον δεν ήταν η σφαίρα που όλοι ευχόμασταν).
Κρίμα, έχω χάσει πάσα ιδέα.


@croft: Πρώην μέταλλο!!! Τώρα μεγάλωσες και ωρίμασες υποθέτω και δεν μπορείς να ασχολήσε με αυτή την ανούσια μουσική. Αν μου δίναν 1Ε για κάθε φορά που το άκουγα αυτό θα ήμουν πλούσιος.
Οτι ο ΟΖΖΥ ζει το ξέρουμε, αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί συνεχίζει να βγάζει δίσκους.

 
Comment by rockordie on 22 September, 2007 04:13

Σάββατο: 22/9
Ώρα: 24:00
Μέρος: Dizzy
Ave, RoD, Uncle, Taxoparei & special guest

Θα τα πίνουν , συζητώντας τρόπους ώστε να ανέβει το επίπεδο του NWOHMB.

Επιπλέον άτομα δεκτά...BE THERE

 
Comment by toolman on 23 September, 2007 18:56

και τι θα πίνετε; χοχοχο!

 
Comment by Anonymous on 20 March, 2008 16:51

pwpw...poly goustarw otan milane etsi gia tous theater...me fernei sthn thesh mou kai mou thimizei poso mporoun na xepesoun merikoi antrhopoi..

A kai rockordie ftiaxe kana site me onoma:

www.DreamTheaterFreekingHaters.com

Etsi gia na goustareis file m...

 
Comment by rockordie on 21 March, 2008 00:30

Δεν ξέρεις πόσο χαρά μου δίνουν τα comments σε παλαιότερα post, αυτό δείχνει ότι είμαστε διαχρονικοί...ζντόινγκ.

 
Comment by Anonymous on 23 March, 2008 00:04

"αυτό δείχνει ότι είμαστε διαχρονικοί..."

Μάλλον "γραφικοί" θα έλεγα καλύτερα...

 
Comment by rockordie on 23 March, 2008 02:16

...και από αυτό είμαστε!!!

 
Comment by Anonymous on 23 March, 2008 15:34

"...και από αυτό είμαστε!!!"

Den eixa kammia amfivolia file m...