Μπύρες, Ποδόσφαιρο και Metal \m/

Posted by uncle on Tuesday, March 18, 2008

ανταποδίδω με αυτό τον τρόπο το αφιέρωμα του OTP, και κατ' επέκταση θέλω να δείξω στην υπόλοιπη κοινωνία τι έχει χάσει, να θυμηθούν οι παλιοί και να ζηλεύουν οι νέοι, καθώς να αποδώσω τιμές και στους ένδοξους αυτούς μαχητές.

Παρακάτω θα δείτε το υπερσπάνιο Promo Video της μιας και μοναδικής αλκοολικής ομάδας ποδοσφαίρου που πάτησε και κατέκτησε τον πλανήτη; "The Drink Team". Την ομάδα που για 2 χρόνια (2004 & 2005) έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στους αντιπάλους της, την ομάδα που φοβήθηκαν αρκετοί, ακόμα και ο ίδιος ο Θεός (του Ave), την ομάδα που δεν μάσησε να παίξει με -3 βαθμούς κελσίου και άλλη φορά υπό καταρρακτώδη βροχή, τους παίκτες που όσο καλοί ήταν στο μπαρ ήταν και στο γήπεδο.


Ιστορία:
Η ομάδα ξεκίνησε ως αστείο, πίνοντας μπύρες στο Rock Bar "The Wall" (R.I.P), και σαν επέκταση των χόμπι που ως τότε είχαμε δηλαδή metal και αλκοόλ (βέβαια δεν ξέραμε τον vpapanik τότε αλλιώς θα έγραφα και τένις). Αρχικά η ομάδα ξεκίνησε να παίζει σε τοπικό επίπεδο φιλικά και σε γήπεδα 5x5, μετά η φήμη της εξαπλώθηκε και η αναζήτηση για δόξα και τιμή την οδήγησε και παραπέρα, σε κανονικό γήπεδο πλέον. Αγοράστηκαν φανέλες και σχετικός εξοπλισμός και η αναζήτηση για περιπέτεια είχε αρχίσει.

Μετά από κάθε αγώνα εννοείται ότι βρισκόμασταν όλοι για μπύρες και για σχολιασμό του video του αγώνα είτε για να γελάσουμε, είτε για να μελετήσουμε τα λάθη μας, ώστε να τα ξανακάνουμε στον επόμενο αγώνα!!

Stop. Εδώ τελειώνει η αφήγηση μου. Τα ωραία πράγματα πρέπει να τελειώνουν ωραία.

Βέβαια σαν όλους τους καλούς πεινασμένους για ένσημα Rock Star / αλκοολικούς, σίγουρα βλέπω Reunion Tour στον ορίζοντα, για να κλείσουμε μερικά σπιτάκια. Τώρα για το πότε δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

Yours
\m/
Uncle

Επεξηγήσεις:

Το τραγούδι που ακούγετε είναι το Vollmond απο In Extremo.
Στο βίντεο εμείς έχουμε τα κίτρινα και πορτοκαλί φανελάκια.
Εννοείται πως το μπλουζάκι Tankard είναι δικό μου.
Επίσης, ναι!, εγώ είμαι αυτός που τραυματίζεται και γλυτώνει από του χάρου τα δόντια και πέφτει πάντοτε θεαματικά στο πράσινο
Το βίντεο είναι edited by RoD

5 comments:

Comment by rockordie on 18 March, 2008 16:37

Με το ζόρι συγκρατώ τα δάκρυα...συγκινήθηκα βλέποντας τις τσαλαβούτες σου μετά από τόσο καιρό.
Η ιστορία είναι ελαφρώς διαφορετική από ότι την λέει ο θείος, πχ. «που όσο καλοί ήταν στο μπαρ ήταν και στο γήπεδο» αυτό είναι ψέμα...στο μπαρ ήμασταν καλύτεροι.

Άντε να μαζευτούμε να στραμπουλήξουμε κανένα πόδι/αρχίδι/χέρι.

 
Comment by originaltaxoparei on 19 March, 2008 01:12

this bring up memories, an kai o stylobaths ths amunas den fainetai sto video. eixa kairo na to dw kai to diaskedasa, poly kalo, oso gia to reunion mou leipoun kati enshma gia na bgw sthn synta3h opote prepei na to dromologhsoume (blepe dianno kai allous 3epesmenous rock star).

@rod:pote eisoun esy kalos sto bar bre orxi???

 
Comment by Elric on 24 March, 2008 12:05

asxeto alla to kainourgio Septicflesh to akouse kanenas ?

 
Comment by rockordie on 24 March, 2008 17:23

Όχι ακόμα είναι στα υπόψη...αν θέλεις πάντως εσύ να το ακούσεις πρώτος δεν υπάρχει πρόβλημα.

 
Comment by Elric on 24 March, 2008 22:41

thanx rod αν και το έχω ήδη :p
Βασικά ο δίσκος είναι αρκετά καλός, ατμοσφαιρικό και brutal death metal σε ίσα ποσοστά, στο στιλ του Sumerian Daemons αλλά με πολύ καλύτερη παραγωγή (στα φωνητικά τουλάχιστον)