Cradle of Filth...ναδίρ!

Posted by dddd on Friday, August 29, 2008

Είναι κρίμα μία μπάντα σαν τους COF να βρίσκονται σε τέτοια παρακμή. Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι έιναι ίσως η φυσιολογική εξέλιξη των περισσότερων συγκροτημάτων που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία για κάποια φεγγάρια ... anyway κοίταξα το επίσημο site τους για ακόμα μια φορά και είναι εντελώς παρατημένο μιας και αυτοί πλέον χρησιμοποιούν το myspace. Μου τη σπάει που πολλές μπάντες το έχουν κάνει αυτό. Είμαι λάτρης του κλασσικού γνήσιου web site που ο επισκέπτης μπορεί να αποκομίσει ένα σωρό πληροφορίες. Το myspace βοηθάει στην ανεύρεση νέων καλλιτεχνών αλλά θα πρέπει για μένα απλά να συνυπάρχει, σε δεύτερη μοίρα, με μία καλά οργανωμένη ιστοσελίδα. Άσε που είναι άσχημο, αντιαισθητικό, αποκρουστικό, έχουν βάλει και όλοι να παίζει αυτόματα κάποιο τραγούδι με το που μπαίνεις στη σελίδα... ε RoD?

By the way οι cradle of filth θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στο έτος που θα λέγεται Godspeed on the Devil's Thunder. Ένα κομματάκι, με σχετικά αισιόδοξα μηνύματα, από την επερχόμενη δουλειά τους που ακούει στο όνομα Tragic Kingdom μπορείτε να βρείτε εδώ!

7 comments:

Comment by Wise_One on 29 August, 2008 20:44

Καλά αυτό με τα "Official Myspace Page" είναι εκνευριστικό. Αλλά όπως και να το κάνουμε έχεις ευκολότερη, γρηγορότερη και μαζεμένη ενημέρωση.

 
Comment by uncle on 29 August, 2008 20:56

δεν είναι μόνο εκνευριστικό αλλά τους το επιβάλλουν και οι δισκογραφικές.

 
Comment by rockordie on 30 August, 2008 02:46

Δηλαδή ποιά είναι η "ευκολότερη, γρηγορότερη και μαζεμένη ενημέρωση" που προσφέρει το myspace. Το μόνο που κάνει είναι παίζει ο καθένας την μαλακία του μόλις ανοίξει η σελίδα, πράγμα που κάνει αδύνατο το άνοιγμα πολλαπλών σελίδων καθώς μετά γίνεται εκνευριστικότατο το ψάξιμο της μαλακίας που παίζει για την κλείσεις. Μην ξεχνάμε ότι τα multi tabs έχουν κάνει το browsing σούπερ ντούπερ.

 
Comment by Unknown on 30 August, 2008 13:21

Το πιστεύετε ότι δεν ενημερώνομαι καθόλου απ' το My SPACE;
Κάθιε κουλός φτιάχνει μια σελίδα και νομίζει πως έγινε κάτι.

Πάντως το τραγούδι λέει. Μάλλον θ' άδειασαν τα πορτοφόλια απ' τους τελευταίους αποτυχημένους δίσκους και το γυρίζουν στον πιο παλιό ήχο....

 
Comment by Panos Konstantinidis on 30 August, 2008 14:01

Καλά το τραγούδι τα σπάει.

 
Comment by Wise_One on 30 August, 2008 18:49

@rod: Ennow oti an exeis ena swro sygkrotimata, vlepeis sto Status i opws diaolo legetai oti anava8miseis exoun kanei sto profile tous (photos, tragoudia, info klp).

 
Comment by dddd on 31 August, 2008 13:09

Όντως το τραγούδι κάτι πάει να δείξει, ελπίζω να υπάρξουν πολύ καλύτερα από αυτό. Σαν το cruelty βέβαια δίσκο μάλλον δε θα δούμε ξανά.