Metal Idol

Posted by dddd on Sunday, August 17, 2008

Auditions από απίστευτα παλικάρια σε reality singing shows! Για ακόμα μια φορά σάπισα στο γέλιο και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας.

ο νεο-μεταλλάς



o Βελζεβούλης



The son of northern darkness



ο κλασσικός θανατο-μεταλλάς



o Nergal wannabe



& ο πόζερος της παρέας

8 comments:

Comment by rockordie on 17 August, 2008 18:48

Ο Βελζεβούλης είναι τρελός χαβαλές. Όσο αφορά τον πόζερο φαντάζομαι ότι παίζει πολύ Haggard σπίτι του.

 
Comment by Anonymous on 17 August, 2008 19:01

εντάξει τα σπάνε τα βίντεο :) :) :)

 
Comment by Elric on 17 August, 2008 20:10

Ola ta leuta einai o blackas...idika otna stamatei gia na parei anapnoes :p

 
Comment by Anonymous on 18 August, 2008 14:23

Μηπως θα πρεπει να έχουν ξεχωριστό τομέα για όλους εμάς????

 
Comment by Wise_One on 19 August, 2008 20:19

Ο Βελζεβούλης είναι ο καλύτερος. Φαντάζεστε να κάνει αυτή τη φωνή και στην πραγματικότητα; Το ψιλοκόβω, μιας και στην κάμερα έτσι μιλούσε. Πάντως τα βίντεο τα σπάνε άσχημα...

 
Comment by dddd on 20 August, 2008 12:16

@Nicky: Θα έβγαζε τρελό γέλιο ένα reality με μεταλλάδες αλλά δε ταιριάζει με το ύφος αυτού του χώρου... όχι πως άμα βγεί καμιά διαφήμιση δε θα υπάρχει κόσμος που να τρέξει.

Εκτός από το Βελζεβούλη που κατέκτησε τις καρδιές σας, φοβερός είναι ο blackas που κουράζεται και σταμτάει να τσιρίζει.... φαίνεται ότι είναι σχεδόν έτοιμος να κάνει εμετό και προσπαθεί απογνωσμένα να το κρύψει.

 
Comment by uncle on 21 August, 2008 01:08

Ο πρώτος είναι αδερφή!

Ο Βελζεβούλ είναι τραγικός αλλά κάνει το γαμάτο entrance.

O SOND τα σπάει, γιατί πάει σε τέτοιο reality έτσι όπως πήγε, γιατί άφησε την γκόμενα άναυδη (και ίσως υγρή!??). Αν δουλέψει λίγο την αναπνοή του είναι καλός, το έχει, αν και ήταν στα πρόθυρα της λιποθυμίας. (Εγώ θα πήγαινα με μια μπλούζα Cradle που είχα βρει παλιότερα, που έδειχνε μια Καθολική καλόγρια να βάζει δάκτυλο, με τίτλο "Fingered By God", για να σοκαριστεί και ο κάθε Braindead). \m/

Ο Deathas μου άρεσε μόνο και μόνο γιατί αφήνει παγωτό τον Dieter Bohlen. Ο ξανθούλης της κριτικής επιτροπής δεν είναι κανείς άλλος από τον ξανθό τον Modern Talking, o κύριος Cherry Cherry Lady που κάνει κουμάντο το 83% της pop και wannabe σκηνής της Γερμανίας (FoaD).
Πέρα τούτου το τραγούδι των Cannibal απλά αδιάφορο.

Επόμενος... όντος δεν υπάρχει καλύτερος τίτλος από Nergal wannabe. Αν και άβαφος ο Nergal είναι καλό παλικάρι, φιλικός, μπύρες κλπ. επι σκηνής είναι 666, και η επιτροπή θα εκάνε κακάκια.

Τέλος, στον ποζερά της παρέας respect. Οχι για το ξεπερασμένο Outfit, οχι για τον αμερικάνικο τρόπο του να ζεις το μέταλ (για τον οποίο προφανώς ονομάστηκε και μικρός ποζεράς) αλλά για το performing με τον πατέρα του, και το πάντρεμα της φωνής του τενόρου με black Backing vocals. \m/

 
Comment by ROCK 2 THE BONE on 21 August, 2008 13:56

Kαλά που τα βρίσκετε ρε σεις; Φαμώ τα γέλια! συμφωνώ με τον θείο! Ο ποζεράς είχε μπει πιο πολύ στο πνεύμα και ακόμη και σε live θα ήταν πιο επικοινωνιακός αν και ξεπερασμένος στυλιστικά (sic), ο Βελζεβούλης ότι πρέπει για κωμωδία(που πας παληκάρι μου με γραβάτα;;;) ο πρώτος γ.τ.π.
ο black ας προσπαθεί αλλά έλεος με τις ανάσες χαχα! Τουλάχιστον τους σόκαρε και πήγε όπως πρέπει, ο deathας μ 'αρεσε που πήγε χωρίς να τον επηρεάζει το τι συμβαίνει γύρω του (καλά το τραγούδι το σκότωσε)
ο Nergal έτσι κι έτσι.
Που να τα δούμε εδώ αυτά :)))