Non Serviam - Rotting Christ Live Report 21-03-09

Posted by uncle on Sunday, March 22, 2009

από νωρίς ο καλός χριστιανικός θεός έδειξε την αντίθεση του με το τι θα συνέβαινε ώρες μετά και η διάθεση μου ήταν σχετικά down με τόση βροχή που έριχνε από το πρωί. Φτάνοντας στην πόλη τα πράγματα χειροτέρεψαν. Άλλη τόση βροχή και αέρας ήθελαν να με κρατήσουν μακρυά από το 8Ball και την σκοτεινή γιορτή.

Έχοντας παρκάρει κατά τις 20.00 και γνωρίζοντας πως η ώρα έναρξης ήταν 20.30 χαλαρά πήγαινα μεσ' στη βροχή καθώς χτύπησε το τηλέφωνο μου επανωτά. Αφενός πληροφορήθηκα πως οι εταίροι του nwohmb είχαν φτάσει και είχαν μπει ήδη και ότι γινόταν πανικός μέσα, αφετέρου έμαθα ότι και το εισιτήριο θα έφτανε μετά από δέκα λεπτά, γιατί είχα χώσει άλλον να το πάρει, ο οποίος ερχόταν με το αστικό (hailz anaton, thankz & τα φράγκα του αγίου ποτέ ξές εσύ..αχαχα). Αλλά το story δεν τελειώνει εδώ. Ο Anaton άργησε επιπλέον ένα τεταρτάκι με αποτέλεσμα να φάω κρύο και βροχή με το κουτάλι, ευτυχώς δηλαδή που πήγα με μάχιμη ενδυμασία και όλα καλά.

Ravencult:
20.40 ορμούν στη σκηνή και ο κόσμος πήρε φωτιά με την μια. Κολασμένο black metal rock n roll, μια μίξη από Ιmmortal και Motorhead μαζί με την προσωπική τους πινελιά, τέλος. Ισοπεδωτικοί. 100 φορές καλύτεροι από την τελευταία φορά που τους είδα.










Disembowel:
21.40. δεν θα μπορούσε να πάει η βραδυά χειρότερα μετά από τέτοια προθέρμανση. Τα παλικάρι των Disembowel χρόνια στο "κουρμπέτι" ήξεραν τι ήθελε ο κόσμος και αυτό του έδωσαν. Καλοπαιγμένο Death Metal. Χαμός. Headbaning, Mosh κλπ κλπ.





Rotting Christ:
22.40. Η ώρα του μυστικού δείπνου είχε φτάσει. Ακόμα και από την ώρα που έστηναν τα όργανα ο κόσμος επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο όργανο χορωδίας και ρυθμικά ζητούσε τους RC να ανέβουν στη σκηνή και να τους δώσει την κόλαση. Ανέβηκαν - 'Έπαιξαν - Γάμησαν - Τέλος. Θα μπορούσα να τελειώσω εδώ, γιατί οι 4 προηγούμενες λέξεις τα λένε όλα. Αλλά θα συνεχίσω με μνεία για αυτούς που τόσα χρόνια τους κατακρίνουν και τους φτύνουν. Οι απάντηση σε όλους εσάς που τους θάβετε με τα λαμπερά σας φτυάρια, δόθηκε εχτές.










Όλοι έχουμε ακούσει έστω και κάτι δυσάρεστο για τους RC, ότι είναι έτσι είναι αλλιώς, ότι δεν μαζεύουν πάνω από 30 άτομα κόσμο κλπ κλπ. Μάλλον δεν μαζεύουν 30 άτομα από την κάστα την δική σας που αντί να έρχεστε σε αρχιδάτα live με ticket των 15 ευρώ, πηγαίνετε σε wannabe μαγαζιά τύπου Coral και Interni, δίνοντας τα ίδια λεφτά για ένα ποτό θέλοντας να κάνετε κόζι τα χαζοτρέντι κοριτσάκια και στο τέλος να φεύγετε μόνοι σπίτια σας. Κομμένα αυτά. Metal or no Metal at all. Το ίδιο θα σας πουν ο καθένας από τους 800 που βρέθηκαν χτες στο 8 Ball δημιουργώντας μια γαμάτη απόκοσμη ατμόσφαιρα. Αλλά και να μη σας το πουν, φαντάζομαι πως αν μάζευαν μόνο 30 άτομα δεν θα φτάναμε στο χτεσινό live / 20th anniversary των RC. -





Το Playlist δεν το αναφέρω καν. 2ώρες γεμάτες από το Old Coffin Spirit ως το Shadows Follow. Πιστεύω πως δεν έμεινε κανείς με παράπονο. Hailz.

\m/\m/

10 comments:

Comment by dddd on 22 March, 2009 21:24

Έχω δει disembowel πρiν από πολλά χρόνια...ο drummer τους τσακίζει!!! Όσο για rotting christ, πάντα καλές αναμνήσεις.

 
Comment by Panos Konstantinidis on 23 March, 2009 00:10

Οι Ravencult μου αρέσουνε πάρα πολύ, τους είχα δει ξανά με RC (αν θυμάμαι καλά) και οι τα παιδιά γαμήσανε. Για τους RC ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Τόσο στα live όσο και στα studio γαμάνε, το καλύτερο συγκρότημα που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. Hail.

 
Comment by Panos Konstantinidis on 23 March, 2009 00:13

Άσχετο, τα βιντεάκια εσείς τα τραβήξατε; Πολύ καθαρά είναι.

 
Comment by Wise_One on 23 March, 2009 00:55

Και γαμώ τα live! Οι Ravencult μ' άρεσαν πολύ (την προηγούμενη με Rotting Christ όχι), οι Disembowel ΕΣΚΙΣΑΝ με πολύ groove-άτο death metal κι εντάξει, για τους Rotting Christ δε λέω τίποτα γιατί ο uncle το σχολίασε με 4 λέξεις.

Στα βίντεο βλέπω περισσότερη ώρα RC απ' ό,τι είδα χθες με τόσο κόσμο ;DDD

 
Comment by uncle on 23 March, 2009 02:19

thank you uncle for the fucking videoz. \m/ hailz \m/

 
Comment by vpapanik on 23 March, 2009 13:03

"Ανέβηκαν - 'Έπαιξαν - Γάμησαν - Τέλος"

με 4 λέξεις τα είπες όλα \m/

 
Comment by dreams-dxt on 29 March, 2009 23:04

Ήταν απίθανο το λάιβ... αλλά ρε σεις πέρασαν 20 χρόνια από τα ντέμο/κασέτες και τις συναυλίες των 30 ατόμων!!! άρα μεγάλωσαμε!!!

 
Comment by uncle on 29 March, 2009 23:07

και για τους σχολαστικούς το Playlist

The Old Coffin Spirit
Mystical Meeting
The Forest Of N'Gai
Sign Of Evil Existence
Transform All Suffering Into Plagues
Fgmenth Thy Gift
Exiled Archangel
The Coronation of the Serpent
Fourth Knight of Revelation
The Fifth Illusion
Morality of A Dark Age
Saturn Unlock Avey's Son
Archon
Shadows Follow
King of a Stellar War
----------------------------
Feast of a Grand Whore
Non Serviam

 
Comment by uncle on 30 March, 2009 21:26

Πάρτε και αυτό που σας χρωστούσα.
The Sign of Evil Existance
http://www.youtube.com/watch?v=rsu2PH9lLd4

και πουτάνα όλα \m/

 
Comment by Anonymous on 04 April, 2009 15:45

εμαθα καινουργια λεξη!
εμαθα καινουργια λεξη!
εμαθα καινουργια λεξη!


"επανωτα"!!!

:P