RW 2009

Posted by ARD on Tuesday, March 10, 2009

Η Didi ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του φετινού RW και μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τα όμορφά μας ακούσματα έχουν σχεδόν εξοβελιστεί και περιοριστεί στη μία μέρα, η οποία είναι και Δευτέρα! Ποια παληκάρια το σκέφτηκαν αυτό το θεϊκό;

Αφού προσπεράσουμε, λοιπόν, τις πρώτες δύο ημέρες (26-27) πάμε στην - ας πούμε - καλή τρίτη ημέρα, όπου ίσως να βαρέσουμε τα κεφάλια μας.

Επειδής είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να σκέφτεται θετικά, μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί ο ερχομός των Motley Crue, αν και πάλι μιλάμε για (ακόμη) ένα συγκρότημα μεγάλου βεληνεκούς που έρχεται στη χώρα μας στην παρακμή του. Το "Saints Of Los Angeles" δεν ήταν κακό, αλλά δεν ήταν "Dr. Feelgood" και όσοι αρέσκονται στο καλό 80's hard rock ελπίζω ότι με καταλαβαίνουν. Παρ' όλα αυτά γουστάρω που θα έρθουν, έστω κι αν δεν είναι πια στα πάνω τους.

W.A.S.P. Πάντα μια ευχαρίστηση να ακούω τον Blackie και την παρέα του, συμπεριλαμβανομένης και της νεκρής γιαγιάς του, το πνεύμα της οποίας περιπλανιέται πάνω από τη σκηνή όταν παίζει εκείνος. Ωστόσο, φρονώ ότι θα είναι μια short term ευχαρίστηση, γιατί, αν οι W.A.S.P. παίξουν πάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά, θα πούμε ότι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Πιστεύω επίσης ότι έχουν τη δύναμη να μας εκπλήσσουν ευχάριστα ή δυσάρεστα. Τα live-σφηνάκια της μίας +κάτι ώρα είναι τα δυσάρεστα. Αποφάσεις όπως το να παίξουν όλη την ιστορία του Jonathan επί σκηνής είναι τα ευχάριστα. Ελπίζω αυτή τη φορά να κάνουν την έκπληξη.

Lauren Harris Την είδαμε μια φορά στο Ελληνικό. Τη χειροκροτήσαμε. Την είδαμε και δεύτερη πέρυσι. Τη χειροκροτήσαμε τυπικά. Αυτή τη φορά τι νομίζει ότι θα καταφέρει; Με το ρυθμό που πάει θα έχει παίξει στην Ελλάδα περισσότερες φορές από τον πατέρα της. Ψιλοαδιάφορο girlish hard rock, ευχάριστο μεν στα αυτιά, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο να μου δώσει.

Monster Magnet + Arch Enemy Θα ήθελα εδώ να μιλήσει κάποιος ειδήμων, αλλά με τις λίγες γνώσεις που έχω νομίζω ότι το να ακούς πρώτα Arch Enemy και στα καπάκια Monster Magnet είναι λίγο αταίριαστο.

Voivod Κι εδώ η γνώμη των ειδημόνων θα βοηθήσει αρκετά. Τους ψιλοέψαξα στο youtube και μου φάνηκαν... μπυράτοι. Δηλαδή, χωρίς να τρελαίνομαι, εκτιμώ ότι θα πιω το ζυθοχυμό μου ακούγοντάς τους και δε θα θεωρήσω ότι έχασα την ώρα μου.

Οι τιμές μου φαίνονται λογικές. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι στην προπώληση 45 ευρώ μέχρι 31/3 και 50 ευρώ από 1/4 και μετά και στα ταμεία 55 ευρώ. Καλή σκέψη, μιας και διάγουμε καιρούς δύσκολους.

9 comments:

Comment by Anton on 10 March, 2009 16:39

Sorry αλλά αν δεν ξέρεις τα μισά γκρουπ του bill τι σόι κρίση μπορείς να κάνεις;! Για όσα αναφέρθηκες πάντως θα με βρεις σύμφωνο

 
Comment by ARD on 10 March, 2009 16:47

Έχεις δίκιο, να απολυθώ πάραυτα. Ωστόσο με αδικείς, γιατί απηύθυνα έκκληση προς τους ειδήμονες.

 
Comment by Anonymous on 10 March, 2009 18:00

Το να αγνοείς τους Voiovd είναι τεράστια βλασφημία, φίλε μου !!!!!!

 
Comment by vpapanik on 10 March, 2009 19:18

Πιο αδιάφορο lineup δεν θα μπορούσε να υπάρξει...

 
Comment by uncle on 10 March, 2009 20:01

ότι πιο χάλια και αδιάφορο επι του συνόλου έχουν φέρει ποτέ. Για αυτό και τα εισιτήρια είναι φτηνά γιατί το καρπούζι είναι μάπα εξαρχής.
Αλλά on my balls, εγώ θα πάω Wacken (με τον μεταλλοbrother βέβαια).

@ RoD: ίσως πρέπει να λάβεις υπόψη την γυμνή φωτογράφιση της Lauren για να εκτιμήσεις την κατάστα καλύτερα.
Όσο για των Βλάκι, έλεος θα μας στοιχειώσει στο τέλος η γιαγιά!!

Τέλος, ένα είναι το όνομα και τα γούστα Arch Enemy.

 
Comment by rockordie on 12 March, 2009 22:19

Ήθελα από προχτές να κάνω comment αλλά διαβάζοντας το ποστ (και το lineup) κάθε φορά αποκοιμ.....ζζζζζ

 
Comment by dddd on 12 March, 2009 22:50

F.T.D.T.R.

 
Comment by Elric on 13 March, 2009 19:35

Arch Enemy, Monster Magnet kai Voivod... αρκετά καλό θα έλεγα :D

 
Comment by Elric on 20 March, 2009 13:40

Ανακοινώθηκε και 4 μέρα με Slipknot και Mastodon.