Ένα τραγούδι για τις διπρόσωπες Κυρίες

Posted by uncle on Wednesday, October 18, 2006

Η επίθεση έρχεται από τα βάθη των χρόνων. Σωτήριο έτος 1988. Όταν το metal ήταν ακόμη metal, και όχι κάτι πειραματικό με φαρδιά ρούχα και με επιρροές από αγγουροντομάτα. Άλλες εποχές, tape trading στο σχολείο, κολλητά παντελόνια, ο κόσμος σε κοιτούσε περίεργα και σε θεωρούσε εκπρόσωπο του Σατανά στη Γη, και αξέχαστες στιγμές στον Ελλήσποντο (liveάδικο της τότε εποχής στη Θεσσαλονίκη).

Το κομμάτι μπορεί να ερμηνευτεί όπως νομίζει ο καθένας. Προβάλει την αξία του ανθρώπου που έχεις κοντά σου (υποτίθεται). Στην προκειμένη ο Mille Petrozza συνέθεσε τον παρακάτω ύμνο, για μια γυναίκα διπρόσωπη. Και σε γενικές γραμμές δεν έχει πέσει έξω καθόλου, επι του συνόλου.



Kreator - Betrayer

Παρμένο απο έναν απο τους καλύτερους δίσκους τον Kreator, το Extreme Aggression (1988), γυρισμένο στην Ελλάδα, και ένα απο τα πρώτα μου Live.

6 comments:

Comment by Stavros Amanatidis on 18 October, 2006 05:38

e, twra ama pw oti auto to kommati mou 8umizei (giati toulaxiston h mousikh moiazei polu me) to Master of Puppets twn Metallica, 8a exw polu adiko?

Toulaxiston sto prwto 2 lepto.. An kai exw thn amudra entupwsh oti einai allo kommati auto pou exw sto mualo mou, alla einai sigoura Metallica.. Den exw kai ta mp3s mou na psa3w gamw..

 
Comment by rockordie on 18 October, 2006 18:20

Αν εσύ θέλεις το τραγούδι να μιλάει για γυναίκα έχει καλώς.
Το να λες οτι όμως ότι γράφτηκε για γυναίκα μάλλον είναι λάθος.

Παραθέτω στίχο:
"Guys like you I cannot stand"
Όπου η λέξη guys χρησιμοποιείτε για ανθρώπους με...(θα το πω) ψωλή.
Κάτι που βέβαια περιπλέκει τα πράγματα καθότι γυναίκα με ψωλή δύσκολο (έως ακατόρθωτο) να βρεις.

 
Comment by dddd on 18 October, 2006 18:32

@RoD:Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται Ψευδερμαφροδιτισμός του θήλεος, όπου η ασθενής είναι γυναίκα αλλά λόγω υπερέκκρισης ανδρογόνων τα έξω γεννητικά όργανα διαφοροποιούνται με ανδρικούς χαρακτήρες. Η ανδροποίηση αυτή κυμαίνεται από απλή υπερτροφία της κλειτορίδας έως την παρουσία τυπικών ανδρικών έξω γεννητικών οργάνων.

 
Comment by rockordie on 18 October, 2006 18:49

Το μυστήριο λύθηκε λοιπόν, τον uncle τον πρόδωσε ή transexual ή γυναίκα με ψωλή που όμως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα (με ψωλή) που δεν είναι κανονικός άντρας αλλά γυναίκα με ψωλή (και όχι άντρας).

 
Comment by angeliki marinou on 30 November, 2006 16:21

thumbs up και στον κομμάταρο και στην εισαγωγή του ποστ (πόσο γνώριμα σκηνικά!)

 
Comment by uncle on 30 November, 2006 16:26

thankzzz, τουλάχιστον κατάφερα 1 να νοσταλγίσει!