Psychotic Waltz

Posted by dddd on Thursday, November 30, 2006

Psychotic Waltz

H μπάντα σχηματίστηκε από τον Dan Rock στο San Diego της CA κάπου στο 1984 έχοντας αρχικά το όνομα Aslan και κυκλοφόρησαν ένα demo(1986)!Πρώτο demo σαν Psychotic Waltz κυκλοφορεί το 1988!Φοβερές συνθέσεις,καταπληκτική φωνή, μπάντα με τα όλα της που δυστυχώς διαλύθηκε!

Line up: Dan Rock,Buddy Lackey,Norm Leggio,Brian McAlpin,Ward Evans


Faded

Δισκογραφία:
1989 A Social Grace
1992
Into The Everflow
1994
Mosquito: Mosquito
1996
Bleeding: Morbid

΄Αλλες κυκλοφορίες:
1999 Dark Millenium

Επιπλέον μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις bands που έφτιαξαν κάποια μέλη του γκρούπ όπως είναι οι Darkstar και οι Dead Soul Tribe!

Ένα άλλο project με συμμετοχή μελών των PW είναι οι End Amen από τους οποίους μπορείτε να ακούσετε το Prisons of Posterity.

Τέλος ο Buddy Lackey κυκλοφόρησε ένα προσωπικό δίσκο τον: The Strange Mind Of Buddy Lackey (Five Years)

9 comments:

Comment by toolman on 30 November, 2006 20:31

Η ΜΠΑΝΤΑ! τι να λέμε τώρα! είμαστε λίγοι μπροστά τους! μεγαλεία!!!!!

 
Comment by rockordie on 30 November, 2006 21:37

Είχα ακούσει μερικά τραγούδια τους παλιότερα και δεν μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά αυτό το Faded πάει να μου αλλάξει γνώμη.

Θα την ψάξω λίγο ακόμα...καλό το ποστ Niko.

 
Comment by Nikos on 30 November, 2006 23:47
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Comment by Nikos on 30 November, 2006 23:48

@Toolman:Χαίρομαι που συμφωνούμε έστω σε ένα πράμα μονάχα!
@RoD:Σου τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

 
Comment by renton on 01 December, 2006 12:33

Περιμένω να πάει η ώρα 16.30 - που θα χουν φύγει όλοι απ΄το γραφείο - για ν' ακούσω το βίντεο (γκρμφφ).

Ρε παιδιά, πώς ποστάρετε κλιπς από το You Tube; Δώστε τα φώτα σας στη γερόντισσα.

 
Comment by rockordie on 01 December, 2006 14:13

Τα φώτα στην Renton (ναι είναι θηλυκού γένους) τα έδωσα ήδη, μην τρέχετε όλοι μαζί.

Για να μην αγχώνεστε ποιός θα στείλει πρώτος, να ξέρετε ότι έχω ένα καταπληκτικό tutorial σε mail για τυό το θέμα (με εικόνες κιόλας) και όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια (και το πει στα comments) το στέλνω.

 
Comment by toolman on 01 December, 2006 16:21

πως γίνεται να ανεβάσω ένα κομμάτι ή ένα δίσκο βρε αδερφέ και να σας δώσω μετά το link;
χο χο χο!

 
Comment by Nikos on 01 December, 2006 16:34

Πήγαινε toolman εδώ & εδώ και θα βρεις την απάντηση.

 
Comment by toolman on 01 December, 2006 17:25

πλάκα έκανα νίκο, περίμενα να απαντήσει ο rockordie!