WWE Music #1 (Alter Bridge - Metalingus)

Posted by rockordie on Friday, November 17, 2006

Δεν ξέρω πως να αρχίσω για να δικαιολογηθώ επαρκώς για αυτά που θα ακολουθήσουν αλλά ξεκινάω και όσο θέλετε μπορείτε να με βρίσετε μετά.
Λοιπόν είμαι addicted στο Wrestling (πως να το πω, κανονικό junkie είμαι!!!) και από τότε που έβαλα DSL επιτέλους μπορώ και βλέπω τα επεισόδια της εβδομάδας και τα events που διοργανώνουν κάθε μήνα (περίπου) Wrestlemania, Cyber Sunday, No Mercy κτλ.
Ωραία και τι σχέση έχει αυτό με το NWOHMB, θα μου πείτε τώρα και θα έχετε κάποιο δίκιο αλλά μισό λεπτό να εξηγήσω πρώτα τι είναι το Wrestling σε αυτούς που δεν γνωρίζουν.
Το Wrestling είναι ένα μάτσο φέσια, ναι ακριβώς όπως το ακούτε φέσια. Μαζεύουν διάφορους τύπους με απίστευτους κοιλιακούς, τεράστια μπράτσα (συνήθως χωρίς λαιμό), τους ντύνουν με φαντεζί ρούχα (μπορεί και κουρέλια), τους δίνουν έναν ρόλο (καλού, κακού, καλού που έγινε κακός κτλ), μετά τους βάζουν σε ένα ρινγκ (σαν αυτό του μποξ), αυτοί κάνουν πως χτυπιούνται αλύπητα με διάφορους εντυπωσιακούς τρόπους και στο τέλος ο ένας φεύγει νικητής και ο άλλος με φορείο (και καλά) ανάλογα με το σενάριο (ναι, έχει και σενάριο).
Σαν να σας ακούω να φωνάζετε, «Get to the point asshole».Παιδιά έφτασα, ηρεμία.
Το Wrestling έχει ξεφύγει τελείως τα τελευταία χρόνια και σε θέαμα και εφετζιλίκι και εδώ μπαίνει ο συνδετικός κρίκος με το blog μας. Όλοι οι τρίγωνοι (αντίπαλοι) έχουν και από ένα theme song το οποίο παίζει λίγο πριν βγούνε στο ρινγκ και αρχίσουν τις σφαλιάρες (ναι, τις ψεύτικες νόμιζα τα καλύψαμε αυτό).
Αυτά τα τραγούδια είναι instrumental, rap, rock ή απλώς ήχοι από κατσαρόλες που τις βαράει μαϊμού. Από όλα αυτά τα μόνα που θα μας απασχολήσουν είναι τα rock – metal φυσικά (όπως καταλάβατε θα κάνω και άλλα παρόμοια post).
Σαν πρώτο τραγούδι διάλεξα να βάλω το Metalingus (theme του Edge) από μια καινούργια μπάντα τους Alter Bridge (όλοι οι πρώην Creed με νέο τραγουδιστή) που παίζουν ένα κράμα Hard Rock και NWOAHM, φανταστείτε ήχο σαν των Velvet Revolver (η μπάντα του Slash, αλλά αυτό είναι άλλο post).


7 comments:

Comment by Elemental_Nausea on 18 November, 2006 00:22

Δεν μου αρέσει το Wrestling,αναμένομενο ε?Πάντως το τραγουδάκι καλό αν και τα φωνητικά δεν μου άρεσαν ιδιαιτέρως.Μήπως τελικά να αρχίσω να βλέπω για να εκτονώνομαι?

 
Comment by uncle on 18 November, 2006 02:05

Αυτά που λέει ο RoD είναι βλακείες. WWE Divas Rulez.

 
Comment by dddd on 18 November, 2006 02:32

Τέτοιο άθλημα μόνο με metal θα ταίριαζε!!! WWE RULEZ! WWE Divas fuck & Beat!

 
Comment by toolman on 18 November, 2006 13:03

undertaker ρεεεεεεεεεε!!

 
Comment by guitarlikas on 18 November, 2006 14:00

Ναι ναι...Undertaker...Τρελός gothas!!! Αυτόν τον Edge πάντως έτσι που τον βλέπω για Manowar-ά τον κόβω...
Το τραγούδι καλούτσικο...Λέω να αρχίσω και γω να βλέπω Wrestling! Θέλουμε και άλλα post σχετικά :)

 
Comment by Elemental_Nausea on 18 November, 2006 14:47

Ρατσισμός :P Eπειδή είναι ανδροκρατούμενο το blog κάνετε post για wrestlinγ,Καλά θα σας φτάξω θα δείτε τι θα πάθετε.ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!

 
Comment by guitarlikas on 18 November, 2006 15:31

Ωχ ωχ..Άρχισαν οι απειλές..Κάτι σατανικό ετοιμάζει η elemental !!