WWE Music #2 (Drowning Pool - Bodies)

Posted by rockordie on Friday, December 01, 2006

Μετά από απαίτηση χιλιάδων αναγνωστών (και δεν υπερβάλω καθόλου) επανέρχομαι στο θέμα «μουσική και wrestling». Σειρά έχει σήμερα το ECW. Τι; Δεν ξέρετε τι είναι αυτό; Μην στεναχωριέστε, εγώ είμαι εδώ για να σας κάνω μια λεπτομερέστατη παρουσίαση….

Τι; Ποιος είπε ωχ;
Uncle εσύ; Μήπως εσύ Niko; Elemental; Προσέξτε καλά μην το κάνω NWOWB (με το 2ο W να σημαίνει wrestling, για όσους δεν το καταλάβανε).
Λοιπόν, για να μην μου κοιμηθείτε θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος (όχι πολύ σύντομος όμως).

Το
WWE έβγαζε πολλά λεφτά και η αγορά ήταν πολύ μικρή για μια μόνο ομάδα τρίγωνων (όχι Πανοράματος τους παλαιστές εννοώ). Τα εισιτήρια πουλούσαν σαν τρελά και οι καημένοι wrestlers δεν μπορούσαν ούτε ντους να κάνουν διότι το ένα show διαδέχονταν το άλλο. Η εταιρεία έκανε ότι όλες οι άλλες εταιρείας όταν μεγαλώνουν πολύ…άνοιξε υποκατάστημα. Έτσι το ένα show έγινε τα εξής δύο: RAW και Smackdown.
Έλα μου ντε που δεν έφταναν ούτε τα δύο. Οπότε (όπως όλες οι εταιρίες) βάλανε το μυαλό τους να δουλέψει και αποφάσισαν, αντί να φτιάξουν από την αρχή ένα τρίτο show, να αγοράσουν ένα άλλο με έτοιμη υποδομή, κοινό και όλα τα σχετικά. Η ευκαιρία τους δόθηκε όταν χρεοκόπησε ένας από τους ανταγωνιστές τους. Ναι καλά το….

Ρε συ
guitarlika, ξύπνα δεν τελείωσα ακόμα.

Τι έλεγα...α ναι. Καλά το καταλάβατε λοιπόν, ο ανταγωνιστής που τελικά εξαγοράσανε ήταν το ECW που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Το τραγούδι που σας παρουσιάζω σήμερα είναι το theme από αυτό το show, το Bodies από τους
Drowning Pool. Κανονικά θα έπρεπε να κάνω σε ξεχωριστό post παρουσίαση των Drowning Pool αλλά μετά τον θάνατο του τραγουδιστή τους από καρδιά (ή ναρκωτικά, who really knows) δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα ιδιαίτερο. Το πρώτο τους cd Sinner πάντως, είναι ένα must have, όχι μόνο για τους λάτρεις του Nu Metal ή NWOAHM αλλά για όλους.

Όχι!!! δεν μπορείς να πας τουαλέτα
tooman, να κάτσεις εδώ και να πατήσεις play, δηλαδή όχι μόνο εσύ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ.


9 comments:

Comment by Elemental_Nausea on 02 December, 2006 00:18

Προτιμώ τα τρίγωνα Πανοράματος και όχι τα ισοσκελή τρίγωνα.Είναι άνοστα!

Στο θέμα μας τώρα...εμένα όλο και πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται το θέμα του wrestling.θα απευθυνθώ στους ανωτέρους μου να με εφοδιάσουν με το σχετικό υλικό.

Όσο για το τραγούδι προτιμώ να μην το σχολιάσω γιατί θα με πείτε και κακιά,που είμαι δηλαδή οπότε σχολιάζω άφοβα....ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!θα επιστρέψω με funeralodoomo post και θα βαρεθείτε όλοι τις ζωές σας.Και δεν είναι ΑΠΕΙΛΗ,είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

 
Comment by toolman on 02 December, 2006 01:36

ακούγοντας το κομμάτι μου ρθε ένα χεσιματάκι, να μη πάω τουαλέτα; θα τα κάνω χάλια στο blog!

 
Comment by rockordie on 02 December, 2006 01:40

Κάτι που ξέχασα να γράψω στο post είναι ότι ο λόγος που διάλεξα το ECW τώρα, είναι γιατί την Κυριακή έχει το December To Dismember show.

Όσο για εσένα Elemental δεν περίμενα να σου αρέσει το τραγούδι, γι'αυτό το επόμενο "wrestling post" θα είναι για τον ΘΕΟ Undertaker. Θα το λατρέψεις το theme του...ελπίζω.

 
Comment by dddd on 02 December, 2006 04:41
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Comment by dddd on 02 December, 2006 04:44

Κρίμα που πέθανε το παλικάρι,αλλά και γω αυτή τη στιγμή θα 'θελα να σκίσω τρίγωνα Ελενίδη!Εγγύηση!

 
Comment by guitarlikas on 02 December, 2006 21:54

Ωραίος rockordie! Το κομμάτι τα σπάει! Respect για το post..χαχα

 
Comment by uncle on 04 December, 2006 01:28

Απο τα λίγα "non-metal" που μου αρέσουν. Πολύ καλό κομμάτι, καλό και το φιλμάκι. Κρίμα στο παλικάρι, αλλά αυτούς που πάνε έτσι δεν τους λυπάμε καθόλου.

 
Comment by angeliki marinou on 04 December, 2006 08:22

Υπάρχει ελληνικό κανάλι αυτή τη στιγμή που να προβάλλει αγώνες wrestling; Είχα μείνει στο TV Magic προ διετίας κι από τότε που η εκπομπή κόπηκε το χω ρίξει στο θρήνο.

Ποιός Undertaker; Το τανκ; Chris Benoit και ξερό ψωμί λέμε!

 
Comment by rockordie on 05 December, 2006 14:46

Ελληνικό κανάλι που να δείχνει wrestilng δεν νομίζω να υπάρχει.
Αυτό που υπάρχει σίγουρα είναι DSL και το BtZone.

Ο φίλος Chris "The Rabid Wolverine" Benoit είναι (αυτή την στιγμή) κάτοχος του WWE United States Championship.