The Real Kafrillion

Posted by uncle on Tuesday, January 30, 2007



και το είχα στο μυαλό μου να κάνω τέτοιο post χτές το βράδυ, κατόπιν προμήθειας "υλικού" από τον vpapanik το περασμένο Σάββατο (thanks man, βρήκα τελικά την demo κασέτα, αλλά αλίμονο σε αυτόν που μου καβάτζαρε τα άλλα). Αλλά μετά την ατυχή τιτλοφορία του προηγούμενου post (nothing personal) κάποιος πρέπει να αποκαταστήσει την αλήθεια Και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!!!

1995. Ενα καλοκαίρι ζεστό. Μονοτονία. Ομώς η μο(υ)νοτονία της ζωής έμελλε να σπάσει με την γνωριμία του Κώστα και του Περικλή στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Δεν χρειάστηκε πολύ νερό να κυλήσει στο αυλάκι και γεννήθηκαν οι Kafrillion. Μπάντα Θεσσαλονικιά, απλά ροκ/μέταλ ριφάκια, και στιχάκια βγαλμένα από την ζωή, που ούτε την κ.Λουκά δεν θα άφηναν να αγιάσει!!! Μια μπάντα που τόλμησε να πρωτοπορήσει στο είδος, και γιατί όχι, να φτιάξει ένα νέο ρεύμα στην ροκ σκηνή, και έτσι γεννήθηκε το Porn Rock.

Μας έχουν προικίσει με διάφορα σουξέ όπως "Ο Γαμιάς" (που είναι και το πιο γνωστό τους, και το έχουν ακούσει και οι κουφοί!!), το"Οπως και να σαι" (aka "Τριχωτό μου Μωρό"), "Απ' το στόμα μου το πήρες", όπως και τοπιο cult metal/σκυλάδικο hit όλων των εποχών "Το Παλαμάρι/Αμα έχεις". Αν και προσωπικό μου φαβορί είναι το ερωτοτράγουδο "Εξώπορτα", που δείχνει οτι τα παιδιά πέρα από χαβαλέ έχουν και αισθήματα.
Όλα ξεκινούν επίσημα το 1996 με την κυκλοφορία του demo "Τραγούδια της Γειτονιάς" για το οποίο σίγουρα έχει να πει και ο Βασίλης ένα-δύο λόγια. Εγώ έχω να προσθέσω μόνο πως τότε τα παιδιά μου είχαν στείλει το demo, αλλά για κακή μου τύχη ήταν γραμμένο μόνο ένα τραγούδι και αυτό μισό, και το έστειλα πίσω με ένα 2σέλιδο γράμμα με @#$%&, και μετά από μια εβδομάδα ήρθε το κανονικό.

Kafrillion Demo

Το οποίο και επανακυκλοφορούν σε cd με 4 bonus κομμάτια και με hot εξώφυλλο.
Ακολουθεί το Μπές - Βγές το 1997 (με άλλο ένα cult εξώφυλλο) και το Γ.Α.Μ.Ω. το 2004.












Και παραθέτω μερικά δείγματα μουσικής (και ελπίζω να μη με "φτύσουν" οι δημιουργοί για την κλοπή του πνεύματος), γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει οπτικό υλικό από τα κολασμένα βράδια στο γνωστό camping στο Ποσείδι.





4 comments:

Comment by vpapanik on 30 January, 2007 21:26

Συγκίνηση... Θείο έγραψες !

Ποσείδι 1995, παραλία, κιθάρες και εκατοντάδες άτομα τριγύρω να βουτάνε από τα γέλια στη θάλασσα μέσα στη μαύρη νύχτα. Τι να λέμε !

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω δημοσίως σε περισσότερες λεπτομέρειες :) Η συνέχεια στην επόμενη έξοδο για μπύρες...

 
Comment by dddd on 31 January, 2007 01:17

Σκέφτηκα και γω το πρωί να κάνω τέτοιο post,αλλά δε θα το έκανα τόσο καλό,οπότε άφησα τον έμπειρο Θείο να δημιουργήσει!Τρελό γέλιο οι Kafrillion με άπαιχτους στίχους και καλοπαιγμένη μουσική!Ορίστε και ακόμα ένα κομμάτι που γουστάρω τρελά και μπορείτε να το ακούσετε εδώ
Nice post Θείε!

 
Comment by rockordie on 31 January, 2007 09:57

Εντάξει οι Καφρίλλιον έχουν καταπληκτικά τραγουδάκια για παρέα και χαβαλέ αλλά στο σπίτι μόνος δεν θα μπορούσα ποτέ να ακούσω ...νομίζω, μπορεί και να κάνω λάθος!!!
Πάντως όποτε και να τους ακούσω μου φτιάχνουν την διάθεση.


P.S: Ε, όχι "και στιχάκια βγαλμένα από την ζωή". Έλεος πια με τις κλισέ ατάκες.

 
Comment by Anonymous on 02 February, 2007 17:46

http://www.geocities.com/kafrillion/

για τα λοιπά... και για τον καινούριο δίσκο...