Αnorimoi - To True To Be True

Posted by uncle on Saturday, February 03, 2007

και επειδή όλοι λείπουν ή δεν έχουν όρεξη να ποστάρουν ή είναι σε δίαιτα, συνεχίζω τον δημιουργικό μονόλογο μου. Δεύτερη επίθεση με πολύ χιούμορ και χαβαλέ και μέταλ εννοείται. Αναφέρομαι σε μια απο τις πιο "ώριμες" μπάντες της χώρας, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά έχουν μεγαλύτερο επίπεδο από τον Πανούση.
Σας παρουσιάζω τους Ανώριμους.



Πρώτο κύμα επίθεσης.

Οι Ανώριμοι δημιουργήθηκαν, μάλλον αναδύθηκαν από τις στάχτες των ιδίων, που ως τότε είχαν άλλο όνομα (Moutrallica). Ως Moutrallica είχαν ξεκινήσει το 1992-3 με το all time χαβαλεmetal demo τους "And Justice for the Lightning Of the Black Puppets that Killed them all" που πήρε και την κλασσική κριτική (δηλ. 3) από το Hammer της τότε εποχής (οι παλιοί θα θυμούνται). Την αλλαγή του ονόματος (και φύλου ενδεχομένως) σκαρφίστηκαν το 1994 και κυκλοφορούν το επίσης απίστευτο demo "Epicus Demicus Anorimus", το οποίο τρώει πάλι χώμα από το Hammer (εγκάθετοι). Ακολουθεί μια σιγή στο μέτωπο για 4 χρονάκια (λόγω πανελληνίων εξετάσεων, γκόμενας, στρατιωτικού, διάφορες μαλακίες κλπ).

Δεύτερο κύμα επίθεσης.

Έχοντας φτάσει στο σωτήριο έτος 1999, κυκλοφορούν την πρώτη τους πιο "ώριμοι" δουλειά, το "Pappous : The Rock Οpera". Και από εκείνη την στιγμή δεν τους κρατά τίποτα. Η κυκλοφορίες διαδέχονται η μια την άλλη.






Δισκογραφία 2001











Into Floroi Ride - Φανέλα Πόντος Προσφυγιά - Farting the World

Ακολουθεί extensive touring το οποίο life footage γίνεται και DVD παρακαλώ και ονομάζεται απο τους δημιουργούς του (και ενδεχομένως με την συνδρομή 2-3 groupies) "ΗΕLL ON HIGH HEELS ", να προσθέσω πως θεωρείτε και αρκετά σπάνιο, γιατί έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό (οχι τίποτα αλλά βαριούνται να κάνουν καινούριες κόπιες).


Anorimoi - Kings of Feta

Και έτσι φτάνουμε στο 2005, οι μεγαλύτεροι στιγμή στην πορεία του γκρούπ, την κυκλοφορία του cd τους "Kings of Feta", το οποίο από παραγωγή σκίζει!!! και περιέχει 2 από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ, το "Καριόλα" και το "Gameboy" (το 3ο καλύτερο τους είναι το previously unreleased "666" από το best "Φανέλα Πόντος Προσφυγιά).

Και η ιστορία συνεχίζει .... και συγκεκριμένα Live @ Gagarin 205 στις 9 Φεβρουαρίου.

Σύνθεση:

Necropethamenos: Lead/Rythm Guitar + Voice
Τραμπάκουλας: Απαγγελία και Γκαρίσματα
Κουράδα: Drums
Tafoplakium: Bass
Satriγιάννης: Lead/Rythm Guitar
Count Vargsteiner: Αφηγητής (που και που λέει και ένα τραγούδι)

-> -> Μονόδρομοι προς την Ανωριμότητα -> εδώ και -> εδώ.

Ακολουθούν δυο δείγματα ανώριμης οπτικής πανδεσίας και μουσικής.


Ανώριμοι - Καριόλα



5 comments:

Comment by vpapanik on 03 February, 2007 11:09

Θείο και πάλι έγραψες. Μνημειώδη post αυτό και το προηγούμενο. Σχόλια :

1) Αφού αναφέρθηκες στις βαθμολογίες του MH, πρέπει να προσθέσεις και τα δύο 8ρακια των Kafrillion (Τέυχος No 198, 06/2001.

2) Το ΑΠΟΛΥΤΟ βίντεο κλιπ είναι ΑΥΤΟ. Όποιος δεν το έχει κατεβάσει δεν έχει δει τίποτα από Anorimoi. Και αν δεν του παίζει, ας κατεβάσει ΑΥΤΟ. Αυτα.

 
Comment by vpapanik on 03 February, 2007 11:39

3) Επίσης ΕΔΩ λιώνετε στο γέλιο !!!!!! Respect 2 trampakoulas.

 
Comment by guitarlikas on 03 February, 2007 15:27

Καλά πολύ surreal μιλάμε οι Anorimoi! Επικό ποστ :)

 
Comment by rockordie on 04 February, 2007 00:04

Καλά τώρα πήγα έτη πίσω, όχι από το post αλλά από τα γράμματα του Metal Hammer.
Ήταν η πιο γαμάτη στήλη του ΗΜ/MH μέχρι που οι καραγκιόζηδες την είδαν σοβαρό περιοδικό υψηλής αισθητικής και κόψανε τελείως τα χαβαλέ γράμματα.

Γι'αυτό στο NWOHMB τα χαβαλέ post και comment είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτα αλλά και υποχρεωτικά.

 
Comment by dddd on 10 February, 2007 01:23

Όλα τα λεφτά τα παλικάρια!Πολύ γέλιο!Πως και δεν τους ήξερα?
Θέλω και άλλο εγκυκλοπαιδικό post Uncle!