Didi Music, κάνε με τρελό!!!!!!!!!

Posted by ARD on Wednesday, February 28, 2007


Τι να πω και τι να βροντοφωνάξω….

Καλά να έρθουν οι Sabbath με Dio, αυτό το είχαμε ψιλοϋποψιαστεί από τότε.

Αλλά την ίδια μέρα (1/7) να παίζουν μαζί Anathema, Iced Earth και Dream Theater;;;;;;;


ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ????????

Δε λέω τίποτε άλλο, θα με δείτε εκεί.

Για να με γνωρίσετε θα είμαι αυτός με τη μαύρη μπλούζα…

Juicy details εδώ… και ένα δωράκι με δεξί κλικ και save target as εδώ.

21 comments:

Comment by ΠΡΕΖΑ TV on 28 February, 2007 23:12

Ακουσα τις τιμες και γαμ***

 
Comment by rockordie on 01 March, 2007 00:11

Οι τιμές είναι ανάλογες των ονομάτων πιστεύω.

Πάντως θέλω να μου πει κάποιος αν έχει κανένα μέρος κοντά στην Μαλακάσα για να μείνει κανείς το βράδυ γιατί μετά την συναυλία δεν λέει η επιστροφή Σαλόνικα δεν λέει.


P.S: Ο δίσκος απλά σπέρνει.

 
Comment by rockordie on 01 March, 2007 00:13

...και σας είπα ότι δεν λέει η επιστροφή που δεν λέει.

 
Comment by ARD on 01 March, 2007 00:18

@ preza Δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας. Οι τιμές είναι ανάλογες των ονομάτων όπως λέει και ο RoD και, προσθέτω εγώ, της οργάνωσης που προσφέρει η Didi, την οποία θεωρώ τουλάχιστον ικανοποιητική.

@ RoD Παλιά νομίζω ότι υπήρχε η δυνατότητα camping δίπλα στο venue. Σίγουρα, πάντως, μπορείς να μείνεις στην Αθήνα και να πας με το πούλμαν/τρένο/αυτοκίνητο στο φεστιβάλ. Πιστεύω ότι θα μπορείς να μείνεις και στη Μαλακάσας (10 λεπτά από το χώρο) ή σε κάποιο από τα μέρη που είναι εκει γύρω (πχ Κάλαμος). Μη σε αγχώνει όμως αυτό, είναι το τελευταίο.

 
Comment by ARD on 01 March, 2007 00:20

RoD P.S. Επίσης σημειώνω ότι δε χρειάζεται να γυρίσεις αμέσως, στις 3/7 είναι οι Metallica και δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν στις 2/7 (αν και πιστεύω ότι θα παίξει κάτι πιο light, από τη Didi είπαν ότι η πρώτη μέρα θα είναι η heavy duty ημέρα).

 
Comment by uncle on 01 March, 2007 01:00

Θα διαφωνήσω αρχικά με το link που υπάρχει για την DidiMusic. Απο προσωπικό μου βίωμα / γνωριμία (staff Θεσσαλονίκης/ιδεολογίας/φιλοσοφίας) τουλάχιστο ξέρω και μπορώ να πω πόσο κλέφτες είναι!!!

Όσο για την τιμή σίγουρα διαφωνώ (όπως πάντα) γιατί με λιγότερα, αλλού βλέπεις περισσότερα, και συγνώμη δηλαδή οι Metallica τη παραπάνω έχουν απο Sabbath με Dio και είναι πιο ακριβή μέρα, ποιοί άλλοι θα παίξουν??? Και όσο νάναι, αν πεθάνει ο Dio θα κυκλοφορώ με μαύρο περιβραχιόνιο, ενώ αμα τα τινάξει κάποιος απο τους Μ..... on my balls δηλαδη, αλλά τα έχουμε πει και παλιότερα και υποχωρώ.

Πάντως ψήνομαι να πάω.

 
Comment by Elemental_Nausea on 01 March, 2007 08:12

Βγάλτε τους Αnathema και φέρτε τους μόνους ρεεεεεεεεεεεεεεε.Γαμώτο δεν με βλέπω να πηγαίνω,για ένα συγκρότημα μόνο δεν αξίζει.Θα τα πούμε στους Metallica.Καλο μήνα παιδάκια

 
Comment by toolman on 01 March, 2007 13:13

γαμώ τα κουτάλια μου μέσα!!!!! είστε ηλίθιοι;;;;;;;;
με τέτοια μυαλά που έχουμε πάντα ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ θα βλέπουμε!!!!!!!!!

εσείς θα μας τρελάνετε!

πόσες φορές ρε παιδιά έχουμε δει dream theater και anathema!!!????

ΠΟΣΕΣ;;;; το χετε διανοηθεί; και ξανά μανά rockwave και αντί να βρίζετε έχετε εκστασιαστεί!!

Ι REST MY CASE........

για την υπεργολαβία iced earth δε μιλάω γιατί θα πέσουν άπειρα μπινελίκια......

όσο για sabbath με τον παπακωνσταντίνου είναι θέμα γούστου, δεν έχω να πω κάτι. αλλά δε μπορώ άλλους παππούδες με τις μαγκούρες στη σκηνή.

άντε του χρόνου europe και def leppard!

 
Comment by dddd on 01 March, 2007 14:34

Ρε Τούλμαν ξερόλα, για κάποιον που δεν έχει δει αυτά τα συγκροτήματα εέναι καλή περίπτωση να τα δει όλα μαζεμένα.

 
Comment by toolman on 01 March, 2007 15:00

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΑ ΧΕΙ ΔΕΙ ΡΕ ΝΙΚΟ;;;;;
μόνο οι 16 χρονοι!
είναι λογική αυτή ρε νίκο;;; εγώ φερειπείν δεν έχω δεί ποτέ αναθεμα επειδή δε μου αρέσουν, αλλά κάθε χρόνο εδώ είναι!
δε βλέπεις οτι εθελοτυφλείς;
σου παίρνει τα φράγκα η ντιντι και δε λες τίποτα.
γιατί δεν κάνουν μία μέρα με όλα τα συγκροτήματα; metallica μαζί με τα άλλα όπως σε όλο τον κόσμο, όχι ξεχωριστά για πιο πολλά φράγκα! για 2,3 μέρες τόσα λεφτά και 2,3 μεγάλα ονόματα μόνο.
εγώ θα απέχω γιατί δεν ανέχομαι την κοροιδία, αν με θεωρείς ξερόλα τότε μαγκιά σου, πάντως δίκιο έχω. από κει και πέρα γούστα είναι αυτά και ο καθένας κάνει οτι θέλει.....

 
Comment by uncle on 01 March, 2007 16:02

Κοίτα toolman πιστεύω ως ένα σημείο έχεις δίκιο. Αλλά πιστεύω πως εθελοτυφλούμε ως προς την ντιντι και το νταβατζιλίκη που λανσάρει τόσα χρόνια. Γιατί πλεον είναι καλά χωμένοι και φέρνουν τα ίδια και τα ίδια, με αποκορύφωμα 2 καλά ονόματα.

Οσο για τους παπάδες που δημιουργούμε ("όλο τα ίδια βλέπουμε/δεν έχει καλά Live")δεν έχω να πω τίποτα και σαφώς είμαι ενάντια, γιατί στα άλλα Live εκτός ντιντι, δεν πατάει ψυχή και ο προμότορας θα σκεφτεί να ξανακάνει ζωντανό με άλλο όνομα αν έχει να αντιμετωπίσει και την οικονομική απώλεια. Και ιδιαίτερα στην Αθήνα δεν θα έπρεπε να έχεις κανένας να πει τίποτα, γιατί τόσα χρόνια έχουν παρελάσει όλα τα ονόματα της underground σκηνής του ακραίου χώρου (που τώρα βέβαια είναι κυριλέ και μεγάλα ονόματα) αλλά και Mainstream ονόματα, ενώ εμείς στο βορρά τον πούλο

Η ιδια μαλακία θα γίνει (αν ποτέ γίνει κιόλας) να έρθουν οι AC/DC. Οι προμότορες απλά θα κλείσουν ενα χώρο στην Αθήνα και τέλος, χωρίς να λάβουν υπόψη πως αν θα γινόταν πιο βόρεια οτι οι εισπράξεις θα ήταν x2, γιατί θα κατέβεναν και τα μισά βαλκάνια για να δουν AC/DC.

 
Comment by Anonymous on 01 March, 2007 20:14

Den exeis katalabei kati toolman.Oti pleon pane oi epoxes pou plhrwnes to eishthrio sto Rodon 5-7 xiliarika k eblepes to sygrotima pou goustares.Pleon oi synaulies ginontai se xorous opou mazeuontai panw apo 5-10 xiliades k bazoun akribo eishthrio .Omws xreiazontai k sygrothmata pou einai megalhs apodoxhs gia na to petyxoun.Anebasab k to eishthrio eidan pws ta bodia ta metala den eipan tpt opote synexizoun.Oikonomia ths Agoras Mages.Opote mia einai h lysh.Kante kana ntou k seis metalades mipws doume asprh mera

 
Comment by uncle on 01 March, 2007 21:22

Ανώνυμε, απαράδεκτο το greeklish!!! Επίσης δεν έχω καταλάβει ποιές συναυλίες λες οτι μαζεύουν απο 5-10 χιλιάδες κόσμο!?! και που υπάρχει τέτοιος χώρος!!

Εκτός αν αναφέρεσε μόνο στα ζωντανά τύπου rockwave και live τον πρεσβυτέρων σχεδόν συνταξιούχων stars (stones, scorpions κλπ), γιατί σε καμία συναυλία σε κλειστό χώρο στην ελλάδα δεν έχει δίνει ζωντανό με τόσο κόσμο.

Οσο για την οικονομία της αγοράς είσαι λάθος, γιατί και να πούμε εμείς τα μέταλλα πως για 2 χρόνια δεν θα πατήσουμε το πόδι σε οργάνωση τέτοια, η μίση θα πάνε για να ελέγξουν ποιοί πήγαν, κατάλαβες. Το ίδιο είναι με τα τσιγάρα και το ξύδι. Λες απο 1 Μαρτίου δεν θα καπνίσουμε για ενα μήνα για να αναγκαστούν να ρίξουν το φόρο και την τιμή, αλλά ο γνήσιος υπεράνω έλληνας θα κοιτάξει στις 28 Φεβρουαρίου να πάρει 2 κούτες τσιγάρα.

 
Comment by rockordie on 01 March, 2007 21:24

Πόσο είστε διαθετιμένοι να πληρώσετε για να δείτε Black Sabbath (με DIO) + Dream Theater + Iced Earth + Anathema;

Ο uncle λέει ότι στο εξωτερικό είναι πιό φθηνά αλλά έχει άδικο.

Με ένα απλό google search βρήκα ότι η συναυλίες των Heaven and Hell (γιατί έτσι ονομάζονται) στην Φινλανδία έχουν 63€ ενώ στην Ολλανδία 69€.

Οπότε μην παραπονιέστε γιατί μόνο σε καμιά Μολδαβία παίζει να είναι πιο φθηνές και δεν θέλετε να ζείτε εκεί.

Εδώ έχει 3 ζώνες εισιτηρίων των 50€, των 70€ και των 80€.
Τι διαφορετικό έχει η κάθε μια βέβαια δεν το ανακάλυψα αλλά έστω και έτσι τα 50€ ΔΕΝ είναι πολλά.

Και λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν έχω δεί κανένα από τα συγκροτήματα αυτά live και δεν νομίζω ότι έχει κανείς σας Black Sabbath με DIO.

 
Comment by ARD on 01 March, 2007 21:37

Η διαφορά στις ζώνες (αν είναι ίδια με πέρυσι): Η πολύ ακριβή βρίσκεται σε ένα λοφάκι διαγωνίως της σκηνής με πάγκους κλπ. Η μεσαία είναι μια εξέδρα απέναντι από αυτήν, πάλι διαγωνίως της σκηνής, αλλά και πάλι υπερυψωμένη. Η τρίτη ζώνη είναι αυτό που λέμε "η αρένα" όπου επικρατεί ο νόμος του ψηλότερου. Διαλέγετε και παίρνετε, κάτι που πέρυσι, πρόπερσι και το 2004 δεν ίσχυε.

Όσον αφορά το ύψος των τιμών θα πω την εμπειρία μου. Εν έτει 2000 στη Γερμανία είχα κλείσει για τη συναυλία Metal 2000 του Oberhausen με Maiden (Brave New World), Motorhead, Slayer, Dream Theater, Spiritual Beggars και Dirty Deeds. Η τιμή ήταν 120 μάρκα, δηλαδή περίπου 60 ευρώ. Άρα οι τιμές δε διαφέρουν και πολύ. Την ίδια χρονιά είδα και Queensryche στην Κολωνία με 80 μάρκα (40 ευρώ).

Το Metal 2000 δεν το είδα τελικά, γιατί την προηγούμενη μέρα (8/7) έπεσε από τη σκηνή στο Mannheim ο Gers και έσπασε το πόδι του. Τρελή ξενέρα, γιατί το μάθαμε από την ανακοίνωση που είχε τοιχοκολληθεί έξω από το venue, δηλαδή είχαμε ήδη πάει εκεί πορωμένοι.

Τεσπά, μόνο Theater έχω δει κι αυτούς μόνους τους. Οι τιμές είναι όντως υψηλές, αλλά αυτές είναι. Σκληρό, αλλά τι να κάνουμε. Να κάνουμε κάτι γι αυτό δε μπορούμε, παρά μόνο (όχι και τόσο σκληρή) οικονομία.

Ούτως ή άλλως, όλους αυτούς μαζί δεν πρόκειται να τους δούμε. Κι ας μην ξεχνάμε πως το Terra Vibe δεν είναι συναυλιακός χώρος, είναι πολυχώρος, τουτ έστιν δεν πληρώνεις μόνο για τη συναυλία, αλλά για όλο σου το απόγευμα που δε μένει άδειο, ακόμη κι αν δε σου αρέσει αυτό που είναι επί σκηνής.

Sorry για το μεγάλο σχόλιο.

 
Comment by rockordie on 01 March, 2007 21:55

Πολύ καλό το σχόλιο δεν πειράζει για το μέγεθος γιατί ενημερωθήκαμε πλήρως για τις τιμές και τους χώρους.

Δηλαδή η αρένα 50€...μια χαρά είναι.

 
Comment by toolman on 02 March, 2007 01:06

λοιπόν να εξηγούμαστε, το τερα βαιμπ είναι τρισάθλιος χώρος και αντενδείκνυται εντελώς για συναυλίες. δεν είναι αμφιθεατρικός και ο ήχος δεν είναι και οτι καλύτερο για τα λεφτά αυτά που δίνουμε.
το παρκινγκ είναι ανύπαρκτο, παρκάρεις όπου βρεις στον παράδρομο και οι θέσεις οι κανονικές είναι ελάχιστες.
για να πας να κατουρήσεις πρέπει να περιμένεις δέκα ώρες και για να φας κάτι άλλες δέκα.

τώρα, στις χώρες που αναφέρεστε είναι μεν ίδια η τιμή αλλά οι κατώτατοι μισθοί είναι διπλάσιοι για να μη πω τριπλάσσιοι από τους ελληνικούς.
οπότε.... do the math... μας πιάνουν κορόιδα.

δε ξέρω ποίοι από δω μέσα έχουν δει ή δε δεί τα συγκροτήματα αλλά ξέρω οτι αυτά που έρχονται έρχονται συνέχεια ελλάδα.

και τέλος επειδή ίσως άλλα μεγάλα ονόματα να ναι ανέφικτο να ρθουν ελλάδα λόγω κόστους ας κάνουν μία μέταλ μέρα με 15, 20 ονόματα για όλα τα γούστα όπως γίνεται σε κάθε μεταλλικό φεστιβάλ στην ευρώπη.
και όχι να φέρνουν 2 μέρες 2 μεγάλα ονόματα χώρια.

πρέπει να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, πάρτε το χαμπάρι από μας ζούνε και εμείς τους τα ακουμπάμε επειδή είμαστε μεταλλάδες.

και επιτέλους ας φτιαχτεί ένας υπαίθριος συναυλιακός χώρος της προκοπής!
όποιος έχει πάει τερα βαιμπ black sabbath, judas priest, depeche mode καταλαβαίνει τι θέλω να πω....

 
Comment by uncle on 02 March, 2007 03:25

RoD, δεν το πήγαινα εκεί όπως το κατάλαβες, αλλά και έτσι να είναι θα φέρω για παράδειγμα το Wacken 2007, το οποίο δίνει τα εξής:
3-day-ticket costs incl. all shown services from above = 99 Euro,- (all in).
Τα all above είναι:
1. Camping incl. garbage costs (no fee, garbage collection at your campground)
2. parking
3. Entrance free at Wacken Swimmarea
4. Camping direct at the car
5. no limitation of drinks and food at park and camparea
6. only green spaces
7. Campgroundreservation for groups over 50 persons (for free)
8. long movie night at Wednesday and Thursday presents: Wacken Doku-Movie "Full Metal Village" and more.
+ έναν χώρο που δεν είναι χωράφι τύπου Terra Vibe αλλά είναι σαν στο σπίτι σου,
+ Iced Earth, Amorphis, Die Apo. Reiter, Belphegor, Benedictum,
Black Dahlia Murder, Black Majesty,
Blind Guardian, Bullet FM Valentine
Cannibal Corpse, ChthoniC
Communic, Destruction, Dimmu Borgir
Dir En Grey, Disillusion,
Enslaved, Falconer, Grave Digger,
Haggard, Heaven Shall Burn,
Immortal, In Flames, J.B.O.,
Kampfar, Lacuna Coil, Letzte Instanz, Lordi, Mendeed,
Moonsorrow, Moonspell,
Municipal Waste, Napalm Death
Narziss, Neaera, Norther, Rage,
Sacred Reich, Samael, Saxon,
Schandmaul,Sodom,Sonic Syndicate,
Stormwarrior,Stratovarius,
Swallow The Sun,Therion,
TYR,Unheilig,Vader,Vision Bleak,
Volbeat.

Στη χειρότερη περίπτωση θα συγκρίνω το Wacken με το Metal Healing που θα γίνει στην Ξάνθη (μεγίστη αμαρτία που το κάνω αυτό). Εκεί απο όσους παίζουν, αξίζουν μόνο οι μισοί αλλά το εισητήριο για 3 μέρες είναι 60 Ευρώ.

Κρίνεται μόνοι σας.

PS:
I. πιστεύω πως κρίνω αντικειμενικά και όχι προκατειλημμενα ως προς τους διοργανωτές (που είναι FtD).
II. RoD μάλλον το google σου δεν απαντά σφαιρικά/συγκριτικά (αν και αυτό που λες είναι 100 pro σωστό). Μη απαντήσεις τώρα οτι θες και 150 ευρώ για να πας στη Γερμανία, δεν θα το μετρίσω σαν απάντηση. Αλλα και πάλι με 250 και όλα τα ως άνω θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία απο 3 μέρες στο Terra Vibe, στο "φτηνό εισητήριο" (arena) και ψάξε που να παρκάρεις και που να μείνεις χωρίς να σου λείπει τίποτα το άλλο πρωί.

 
Comment by rockordie on 02 March, 2007 13:40

"no limitation of drinks and food at park and camparea "
αν νομίζεις ότι αυτό σημαίνει τσάμπα ποτά και φαγητό είσαι πολύ γελασμένος.

Αν δεν κατάλαβες 99€ για 3 ημέρες και μονοήμερα εισιτήρια ΜΟΝΟ αν τους μείνουν στο τέλος.
Εμείς έχουμε και δυνατότητα αγοράς για 1 ημέρα.

Σε όλη την ευρώπη Inferno - Gods Of Metal - Roskilde οι τιμές είναι ίδιες περίπου με Ελλάδα.

ΜΗΝ είστε καρμοίρηδες ρε, τα CD τσάμπα τα κατεβάζετε, οι συναυλίες σας φαίνονται ακριβές και δεν πηγαίνετε...σκατά!!! αν το metal περίμενε από εσάς για να συνεχίσει τότε θα είχε διαλυθεί από το 1971.


Είμαι σίγουρος ότι και να σας λέγανε ότι είναι μόνο 5€ πάλι θα κάνατε παράπονο γιατί δεν περιλαμβάνει και μπύρα.

 
Comment by toolman on 02 March, 2007 14:17

φίλε rod η πελατεία πρέπει κάποτε να σταματήσει στο ελλάντα, μας εκμεταλλεύονται όλους και περισσότερο τα μέταλλα.
πληρώνω τόσα φράγκα για συναυλίες και θέλω να τις παρακολουθώ σαν άνθρωπος ρε φίλε, όχι σα κριάρι!
να δώσω όσα λεφτά θες και 60 και 160 ευρώ αλλά να πάω σε ένα χώρο γαμάτο και με κρυστάλλινο ήχο.
στο εξωτερικό έχουν γαμώ τις οργανώσεις, όχι τα χυμαδιά που επικρατούν εδώ.

 
Comment by uncle on 02 March, 2007 17:41

ρε RoD, γιατί είσαι τόσο αδιάλακτα ξεροκέφαλος??? Αν θα πας στο Wacken δε θα πας για μια μέρα μόνο, θα πας και για τις τρεις. Αλλά προφανώς δεν το διάβασες παρακάτω που η μετα δακρύων κραυγή σου έχει εισακουστεί και απο το 2008 θα έχει και εισητήρια 2ήμερα και 1ημερα, οπότε οι Γερμανοί είναι πάλι απο πάνω.

Αντιπαράδειγμα: Gods of Metal 2007 - Ιταλία.
24 μπάντες όπου οι 12 είναι σαβούρες (κατα την δική μου μουσική κρίση, γιατί εσύ δεν θα έβαζες να ακούσεις ουτε τα άλλα 4 γκρουπ απο τα υπόλοιπα 12) με εισητήριο ημέρας 65 Ευρώ, 2ημέρου 110 και 3ημέρου 150. Χωρίς διαμονή.

Και πάμε άλλη μια στη Γερμανία. Summer Breeze 2007 - 10th anniversary. 55 μπάντες, 60 Ευρώ το 3ήμερο εισητήριο μαζί με parking και camping.

Σύνοψη:
πράγματι το μιασματικό μέταλ έπρεπε να πεθάνει το 71 στην Ελλάδα, ωστε να μην αποτελεί μέσω εξαπάτησης και εκμετάλλευσης του κόσμου, ιδιαίτερα απο κάποιους Didi & ΣΙΑ!!!