The Loutsa Project

Posted by uncle on Sunday, February 18, 2007

Τελευταίο post / επίθεση γέλιου, για αυτή την περίοδο, γιατί από αύριο όλοι τα κεφάλια μέσα, τέρμα οι καρναβαλικές / παγανιστικές / διονυσιακές εκδηλώσεις. Από αύριο όλοι ντυνόμαστε πάλι ευπρεπώς θεοφοβούμενοι χριστιανοί που προσμένουμε την λύτρωση μας και τον ερχομό του μεσσία και της δευτέρας παρουσίας, για να λυτρωθούμε απο τις αμαρτίες μας, να κριθούν και να καταδικαστούν οι αμαρτωλοί σε αιώνια βασανιστήρια στα καθαρτήρια (προφανώς θα πλένουν ρούχα εκεί ολιμερής ή θα κάνουν πεντικιούρ σε άτομα με βρωμόποδα και μύκητες) και εμείς να πάμε στον παράδεισο με όλα τα νιαμού και να περνάμε καλά.

Αλλά αυτά απο αύριο.
Σήμερα ακόμα μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα.


Δυστυχώς το background story σε αυτή την περίπτωση δεν το γνωρίζω, και όποιος ξέρει ας μας τα πει, απλά είναι ένας άνθρωπος και η κιθάρα του, πάντος τα κομμάτια έχουν χαβαλέ και γέλιο. Τραγούδια για φιλίες, σχέσεις, την ανθρώπινη κατάντια και άλλα τέτοια. Δικά σας.





4 comments:

Comment by dddd on 18 February, 2007 21:00

Πρέπει να πιεις πολύ από αυτό το τριπλό ποτό που μου 'λεγες χθες Θείε για να γουστάρεις με αυτά τα κομμάτια!!!

 
Comment by rockordie on 21 February, 2007 09:12

Χάλασε το PC και δεν μπόρεσα να τα ακούσω όταν έπρεπε. Τώρα που μπήκαμε στην 40-Κωστή δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου να ακούω την μουσική του Σατανά.

 
Comment by uncle on 21 February, 2007 10:26

@ taxoparei: Μεγάλε, βάλε πρώτα το σκληρό να δουλέψει και μετά κάνε και κανένα ποστ (έστω απο αυτά που ξέρεις εσύ, με τα splatter και τα εντόσθια να κρέμονται απο τους τείχους) και μετά πες μας "κρίμα".

 
Comment by uncle on 21 February, 2007 12:10

Οχι οτι θέλω να στήσω τώρα κουβέντα (ή να υπογράψω την θανατική καταδίκη μου), αλλά ούτε αυτό δεν είσαι άξιος να κάνεις!!!