Evolution

Posted by rockordie on Wednesday, April 25, 2007

Στην Θεσσαλονίκη λειτουργεί ένα κανάλι (ΩΜΕΓΑ TV) που τα τελευταία χρόνια έχει μια εκπομπή metal μουσικής με το όνομα Evolution. Για να μην στεναχωριέστε όσοι μένετε μακριά και δεν μπορείτε να το δείτε σας διαβεβαιώνω ότι (η εκπομπή) είναι τόσο άθλια που σε ωθεί να αλλάξεις κανάλι και να παρακολουθήσεις την όποια ταινία πολωνικής παραγωγής έχει την ίδια ώρα η ΕΤ3.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να παίζει μόνος του σε μια κατηγορία και να βγαίνει τελευταίος. Ο παρουσιαστής είναι ο πιο ακατάλληλος, ξενέρωτος, άσχετος, αντι-τουριστικός που υπάρχει στον χώρο και απορώ αν έχει έστω και τις στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο θέμα με το οποίο ασχολείται.

Η εκπομπή περιέχει βαρετές συνεντεύξεις με ηλίθιες ερωτήσεις, τα video clip είναι συγκροτημάτων β (ή γ) διαλογής και το μεγαλύτερο μέρος της αναλώνεται σε promotion συναυλιών και διαφημιστικά από γνωστό rock-ομάγαζο της πόλης.

Παρακαλώ πολύ αν υπάρχει έστω και ένας που βλέπει την εκπομπή και του αρέσει να επικοινωνήσει άμεσα με τα γραφεία της
WWF γιατί πρόκειται για σπανιότατο είδος και πρέπει να προστατευθεί.

10 comments:

Comment by Εύα on 26 April, 2007 17:29

το ποσο μου αρεσει η γκρινια δε λεγεται,χαχαχα!Υπο τη συνοδεια των Blind Guardian βεβαιως βεβαιως!
Θα συναντηθουμε στους Talisman;Τι λετε;Περαστε κι απο το υποκαταστημα http://velvetandsteel.blogspot.com μια και περασατε απο τα κεντρικα.Καλως σας βρηκα...

 
Comment by uncle on 26 April, 2007 20:04

βρε καλόστηνε και ας άργησε !!

 
Comment by dddd on 26 April, 2007 20:12

Την ξέρω την εκπομπή και είναι όντως άθλια.Επίσης την έχουν τρελάνει στις επαναλήψεις.Πρέπει να πούμε όμως και για την metal εκπομή που κοσμούσε το τοπικό Θεσσαλονικιώτικο κανάλι time κάθε Παρασκευή στις 1.30 ή 2,30 το βράδυ?..anyway, μεγαλύετρη ευράδεια λόγου από το ψευδό παλικάρι και την κοπελιά που χαμογελούσε δίπλα του δεν έχω ξαναδεί.Τέλοθπάντων....

 
Comment by dddd on 26 April, 2007 20:14

...& εμπάθη περιπτώθη...welcome Εύα!

 
Comment by rockordie on 26 April, 2007 20:45

@Εύα: Να περάσουμε από το υποκατάστημα, από που νομίζεις ότι σε βρήκαμε;

@Nikos: Αυτήν την εκπομπή που λες, δεν κατάφερα να την πετύχω ποτέ, δυστυχώς.

 
Comment by Εύα on 26 April, 2007 21:29

σχολιο δε αφησατε ωρε παλικαρια στο υποκαταστημα,ειμαι και ξανθια,ε πολυ θελει;
Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα.Ακουστε τωρα τι επαθα στην ομορφη Θεσσαλονικη...βρισκομαι στο 8 ball,Παρασκευη βραδυ,ποζερ ροκ παρτυ θεωρητικα,βαζει WigWam,in my dreams και παω να σηκωσω το κινητο,η ηλιθία!Πραγμα που συνεβει και τις επομενες μερες...τετοια λατρεια στους wigwam νομιζα οτι την ειχα μονο εγω!Αλλα εγω ειπαμε...ειμαι ξανθια :-D
Υ.Γ¨:Τελικα θα παμε στους Talisman???

 
Comment by rockordie on 26 April, 2007 21:58

@Εύα: Talisman δεν θα πάω αλλά κάποιοι θα είναι στους Blind Guardian αύριο (Παρασκευή) και μετά θα τους συναντήσω Dizzy ή/και Cult για τα μεθεόρτια.

 
Comment by Εύα on 26 April, 2007 22:25

ωχ,ωχ,ωχ!Μαχαιρια καταστηθα,αααααχ!Η λεξη Dizzy βλεπεις...τους πηρα ενα σουπλα για την πορτα της... κρεβατοκαμαρας το Σαββατο,χαχαχα!!
Ζηλευω ειναι η αληθεια αλλα υπομονη μεχρι να ξανανεβω...στις 10 του μηνα ;-)

 
Comment by Wise_One on 28 April, 2007 11:41

Σοβαρά; Τί ώρες προβάλλεται ρε παιδιά; Να ρίξω μια ματιά να δώ τί κάνουν. Για να λέτε τέτοια πρέπει να είναι πολύ πιο μάπα απ' το Rock Factory στο κανάλι Πανόραμα. Ολο τα ίδια και τα ίδια βάαζει να πούμε.

 
Comment by rockordie on 28 April, 2007 13:20

Σήμερα (Σάββατο) και Τετάρτη νομίζω. Ώρες μην ρωτάς γιατί δεν το παρακολουθώ, κάνε και λίγο προπόνηση στο ζάπινγκ.