The Madman’s Black Rain

Posted by rockordie on Saturday, May 19, 2007

Ο τρελός του χωριού έφτασε αισίως τα 59 (πράγμα πολύ περίεργο αν αναλογιστούμε τα drugs που έχει καταναλώσει) αλλά δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Την Δευτέρα 21 Μαΐου κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος «Black Rain» και για να δούμε αν μπορέσει να μας συγκινήσει αυτήν την φορά.
Μπορεί να έχει πάνω από 10 χρόνια να βγάλει κάτι πολύ καλό (Ozzmosis) αλλά ας το
ακούσουμε πρώτα και μετά ας αρχίσουν οι κριτικές.


Επίσης θα ήθελα να πω ότι στον τύπο αξίζει ένα μεγάλο RESPECT γιατί συνεχίζει να είναι ενεργός στο metal με νέες κυκλοφορίες, περιοδείες και στηρίζοντας άλλους καλλιτέχνες του χώρου παρά τα million of dollars που έχει.
Αυτό δείχνει ότι είναι ακόμα αφοσιωμένος στο είδος της μουσικής (και στον κόσμο) που τον έκανε διάσημο (σε αντίθεση με άλλους). Μην το γελάτε 37 χρόνια μεταλλο-ένσημα έχει κολλήσει και ακόμα δεν λέει να πάρει σύνταξη….και στην τελική, ποιος θα ήθελε να τα παρατήσει ο «Godfather of heavy metal».

4 comments:

Comment by Wise_One on 19 May, 2007 22:00

Εγώ το βρήκα σε κάποιο blog το άλμπουμ και το κατέβασα. Πρέπει να πώ ότι μ' άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Γενικότερα γουστάρω τη "νέα κατεύθυνση" στη μουσική του Οζι.

Πολύ καλά τραγούδια, διαχρονική φωνή, τρελαμένες κιθαριές από Zakk μεριά, ωραίο drumming... θέλετε κάτι παραπάνω;

Εγώ πάντως το cd το παίρνω. Αξίζει χαλαρά τα λεφτά του...

 
Comment by Elemental_Nausea on 21 May, 2007 09:26

Καλημέρα και καλή εβδόμαδα.Κάποια στιγμή θα το ακούσω και εγώ σίγουρα αν και οι περισσότεροι που το έχουν κατεβάσει μου έχουν πει τα καλύτερα.Μπράβο πάντως που συνεχίζει και παραμένει ενεργός έχοντας κάτι να προσφέρει.

 
Comment by rockordie on 21 May, 2007 10:00

@wise: Δεν νομίζω ότι έχει νέα κατεύθυνση, από τότε που πήγε στην Αμερική σε αυτό το στυλ είναι οι δίσκοι του, απλά άλλοι του βγαίνουν καλοί και άλλοι κάλλοι.

@Elemental: Αμάν βρε Elemental ακόμα να το βρεις και να το κατεβάσεις!!! (Μήπως να βάλουμε βελάκια;)

 
Comment by Elemental_Nausea on 21 May, 2007 13:12

Καλά νομίζω ότι είμαι λίγο τυφλή αλλά τελικά το είδα .Τώρα είμαι βιβλιοθήκη και δεν μπορώ να το κατεβάσω.