WANTED Released Party (Ξυλουργείο Μύλου)

Posted by rockordie on Wednesday, May 02, 2007

Εισιτήριο: 5€
Main Act: WANTED
Guest Star: Hooligans
Έναρξη: κανονικά 20:30 (αλλά φυσικά άρχισε κατά τις 22:00)

Hooligans
Οι Hooligans ανέβηκαν στην σκηνή με look Motorhead και σε συνδυασμό με το βαρύ και ασήκωτο attitude, περίμενα να ακούσω μπόλικη φασαρία και “easy rider” ροκιές που θα με προετοίμαζαν για το main act.
Δυστυχώς όμως η τραγουδίστρια προσπαθούσε να υπερκαλύψει τα όργανα γκαρίζοντας χωρίς λόγο όλη την ώρα και μάλιστα τόσο φάλτσα και άγαρμπα (δεν μπορείτε να φανταστείτε) που δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τα λόγια των τραγουδιών που ερμήνευε (το σωστό ρήμα εδώ είναι έσφαζε). Αυτό βέβαια δεν ήταν και τόσο κακό γι’ αυτήν, αφού όλοι καταλάβαμε ότι δεν ήξερε τα λόγια μιας και τα διάβασε από διάφορες Α4 κόλλες που είχε διάσπαρτες στο πάτωμα.
Σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι το μαρτύριο θα τελείωνε καθώς ανέβηκαν στην σκηνή και άλλοι δύο τύποι για να πούνε και αυτοί μερικά τραγούδια αλλά ως εκ θαύματος, κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος και θαύματος μαζί πρόκειται) να ακούγονται το ίδιο ή και χειρότερα.
Κρίμα μόνο για τα παιδιά στα όργανα που φαινόντουσαν να έχουν κάνει τις πρόβες τους αλλά οι «τραγουδιστές» τους πήραν στο λαιμό τους και το show πήγε (κατά γενική ομολογία) άπατο.

WANTED
Αφού προστέθηκαν τα κατάλληλα φουλάρια στο μικρόφωνο βγήκαν και οι
WANTED στην σκηνή καταχειροκροτούμενοι και ξεκίνησαν το σετ τους που αποτελούνταν κυρίως από τραγούδια του νέου τους δίσκου «Neon Nights».
Μην έχοντας ιδιαίτερη σχέση με το «κομμωτήριο» ροκ δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν οι συνθέσεις τους ήταν καλές ή όχι, πάντως δεν μπορώ να πω ότι άκουσα κάποιο χιτάκι το οποίο να με συγκινήσει.
Τα παιδιά προσπαθήσανε αλλά λίγο ο χάλια ήχος (το μέρος είναι απαράδεκτο), λίγο η μικρή σκηνή (ότι το μέρος είναι απαράδεκτο σας το είπα;) και λίγο το μικτό κοινό (που αποτελούνταν και από ροκάδες αλλά και από άτομα που ήρθαν για συμπαράσταση στην μπάντα χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σχέση με το είδος της μουσικής) δεν βοήθησαν στο να γίνει ένα καλό live.


Δυστυχώς, όπως όλα τα μωρά δεν είναι όμορφα έτσι και όλα τα live δεν είναι τέλεια. Τουλάχιστον πέρασα ένα βραδάκι με φίλους, μπύρα και (έστω και μέτριο) ροκ και δεν το μετανιώνω.


7 comments:

Comment by dddd on 02 May, 2007 22:11

Αυτό που μ'άρεσε είναι το παιχνιδάκι στο site τους!Kill ή τη γάμησες!

 
Comment by uncle on 02 May, 2007 23:35

χοχοχο, χάλια ήχος ??!! στην Υδρόγειο έπαιζαν man !! Πάντος οι φωτογραφίες βγήκαν σχετικά καλές (2 στις 38) ή τραβούσε ο Lipis για να βγείς ασπροπρόσωπος???

 
Comment by rockordie on 02 May, 2007 23:52

Το είδα το παιγνίδι όντως είναι πολύ έξυπνο.

Η Υδρόγειος έχει ακουστική ισάξια της σκάλας του Μιλάνο σε σχέση με το Ξυλουργείο.

Και ήταν 2 στις 16 (12,5%) δηλαδή πολύ κάλα για μένα.

 
Comment by uncle on 02 May, 2007 23:55

xaxa, σε αυτό έχεις δίκαιο. οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο απο το ξυλουργείο, ακόμα και να βάλεις ένα ραδιοφωνάκι μέσα σε ένα κουβά!!!

Οσο για το ποσοστό...respect man!

 
Comment by vpapanik on 03 May, 2007 08:28

Απορώ γιατί συνεχίζετε να γράφετε την Υδρόγοιο λάθος και οι δύο...

 
Comment by Anonymous on 04 May, 2007 00:18

Tους Wanted τους έχω δει δύο φορές. Μιά με τους Dokken πέρυσι που ήταν πολύ καλοί και μια το Νοέμβρη με τους White Lion στο Underworld που ήταν εξαιρετικοί. Το γεγονός οτι μια Ελληνική μπάντα πάιζει Αμερικάνικο Hard Rock των 80ς, εν έτει 2007 , ακούγεται σαν ανέκδοτο. Οι τύποι όμως το παλεύουν και γουστάρουν

 
Comment by Εύα on 04 May, 2007 09:35

καλα που σας διαβασα!Να αποφυγω το Ξυλουργειο μετα βδελυγμιας λοιπον,τουτεστιν να παρω εισιτηριο για τους Τalisman αλλα στο Gagarin.
Ειδες για να το'χεις διπορτο το... κομμωτηριο;