Editorial Αυγούστου

Posted by rockordie on Wednesday, August 01, 2007

Αχχχ, επιτέλους έφτασε ο Αύγουστος και αυτό σημαίνει άδεια, χαλάρωση, ταξίδια και λοιπές αηδίες που κάνει ο κόσμος για να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα ταξίδια όμως σε τόπους μακρινούς και άγνωστους για τα μέταλλα είναι μεγάλο πρόβλημα, καθώς τα μεταλλομάγαζα δεν είναι τα πιο γνωστά και in μαγαζιά και κατά συνέπεια, η εύρεση ενός heavy χώρου απόλαυσης χυμού (βύνης και λυκίσκου), είναι συνήθως αδύνατη.
Μην φοβάστε όμως αδέρφια μου, το NWOHMB έχει την λύση γι’αυτό το τεράστιο πρόβλημα και λέγεται…
Το MetalTravelGuide είναι ένα site ειδικά φτιαγμένο για τον ταλαίπωρο τουρίστα μεταλλά, εύχρηστο, περιεκτικό και άκρως χρήσιμο.
Ας πάρουμε ένα εντελώς (μα εντελώς) τυχαίο παράδειγμα, πέστε ότι πρόκειται να βρεθείτε στο
Amsterdam για τις διακοπές σας και θέλετε να δείτε πως διασκεδάζουν οι ξένοι metalheads. Κανένα πρόβλημα, πηγαίνετε στο site που προανέφερα διαλέγετε την επιλογή Metal Locations και βλέπετε τις Ηπείρους και τις χώρες που έχουν καταχωρημένα μπαρ, καφέ και δισκάδικα με «σκληρό» ήχο. Επιλέγετε την χώρα που σας ενδιαφέρει (Netherlands βρε ζώα), μετά την πόλη και βλέπετε τα μαγαζιά που υπάρχουν εκεί. Μετά από αυτήν την πολύ δύσκολη διαδικασία είστε έτοιμοι να διαβάσετε για το είδος, το ύφος και την βαθμολογία του κάθε μαγαζιού (από users του site). Έχει επίσης και link για τα sites των καταστημάτων (όσα έχουν τέλος πάντων) και μπορείτε έτσι πιο εύκολα να επιλέξετε το μέρος όπου θα κάνετε headbanging παρέα με μικρές Ολλανδέζες από τα αγροκτήματα Aroza.

Αλλάζουμε θέμα και πάμε στις διαγραφές του μήνα…δυστυχώς χάσατε αυτόν τον μήνα δεν παίζει delete γιατί όλοι είμαστε σε mode διακοπών και το blog είναι υπό διάλυση, αλλά μην επαναπαύεστε από Σεπτέμβριο θα επανέλθουμε δυναμικά.

Αφού είμαστε σε χαλαρούς ρυθμούς ας δούμε και μια διαφήμιση που προωθεί…κάτι (update: τελικά είναι για την COOP PRIX, μια αλυσίδα φαγάδικων) και επιλέγει σκληρούς metallers για αυτήν την δουλειά.

11 comments:

Comment by uncle on 01 August, 2007 20:03

Να μας φέρεις και κάνα rock μπλουζάκι αν κατα τύχη βρεθείς στο Αμστελόδαμο (Amstel-dam?!)

 
Comment by avessalom von richthofen on 01 August, 2007 20:11

λοιπον παιδακια ο καλος μαθουσαλιξ ο σοφοτερος και αρχαιοτερος μεταλλας της παρεας λεει:ποιο καλο πουλακι θα μας πει εκτος απο τον θεο jorn lande ποιες ειναι οι αλλες σκατοφατσες που παιζουν στην διαφημιση;τεκμηριωμενα ομως .και για να μαθαινουν οι μικροτεροι της παρεας μερικες φατσες απο τον μεταλ χωρο.οχι ροκορδιε ο χοντρος που χωρευει δεν ειναι ο θειος.οχι θειο ο ροκορδιος δεν εβαψε τα μαλλια του και φορεσε κολλαν για να πρωταγωνιστησει σε διαφημιση της ολλανδικης τηλεορασης.και για να μην ξεχνιομαστε.dream theater the best and f... all the rest

 
Comment by rockordie on 01 August, 2007 20:22

Τελικά ο κύριος Avessalom έχει δίκιο, ο τύπος με τα ροζ είναι ο Jorn Lande (πρώην Yngwie Malmsteen και Masterplan).
Οι υπόλοιποι είναι τελείως άγνωστοι, καθότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες που να βοηθάνε στην αναγνώρισή τους.

Επίσης όποιος θέλει να το κατεβάσει μπορεί να το βρει εδώ.

 
Comment by avessalom von richthofen on 01 August, 2007 20:34

οχι φιλε ροκορδιε ο jorn lande ειναι αυτος που φευγει.απλα δεν ξερω ποιος ειναι ο αλλος που φευγει μαζι του και ποιος ο χοντρος με τα ροζ.καποιος σοφοτερος μηπως????????

 
Comment by uncle on 02 August, 2007 02:27

Τελικά Ave πρέπει να σε διαψεύσω. Οι άλλοι 2 εκτός του Jorn, είναι άσχετοι. Ο ένας είναι ηθοποιός και ο άλλος είναι χορευτής. Περισσότερα εδώ. Μπορεί βέβαια να τους πέτυχες στην "Αλμύρα" και για αυτό σου φαίνονται γνωστοί.

Πληροφοριακά το τραγουδάκι είναι από "Chic a Tac" και λέγεται "Im No Kitty Cat"

 
Comment by Elemental_Nausea on 02 August, 2007 10:09

Καλημέρα παιδάκια.Καικαλό μήνα :D Νυστάζω και βαριέμαι να καθόμαι όλη μέρα σπίτι επομένως θα αρχίσω τα posts:P Μόνο που δεν θυμάμαι για ποια συγκροτήματα έχω κάνει ήδη :D

 
Comment by rockordie on 02 August, 2007 11:01

@uncle & ave: Υποκλίνομαι στους δυο γκουρού του metal με τις τεράστιες "γνώσεις". Μπροστά σε τέτοιους ογκόλιθους δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω παρά να μαζέψω τα λιγοστά μου υπάρχοντα και να (απο)συρθώ κάπου μακριά.

@elemental: Καλώς την, καλό μήνα. Βασικά δεν πας για μπάνιο καλύτερα να δροσίστεις, αντί να κλείνεσαι στο σπίτι.

 
Comment by Elemental_Nausea on 02 August, 2007 11:16

Και να ήθελα να πάω για μπάνιο τώρα δεν μπορώ :P

 
Comment by Wise_One on 04 August, 2007 11:09

Γαμάτο. Αλλοι πάνε τώρα διακοπές, άλλοι πηγαίνουν για μπανάκια, ο rockordie θ' αποσυρθεί κάπου μακριά κι εγώ διαβάζω για τη σχολή. Yeah!

Λοιπόν, καλημέρα μεταλλάρες!

 
Comment by Elemental_Nausea on 04 August, 2007 11:34

Καλημέρα.Μην απογοητεύεσαι στην ίδια θέση είμαστε.Μόνο που εγώ αρχίζω ιδιαίτερα Γερμανικά.

 
Comment by rockordie on 06 August, 2007 18:44

Loipon telika phga sto "the cave" kai einai mia trypa imiypogeio alla poly kalh mousiki.
Osoi einai synithismenoi se metalladika tha niosoun san to spiti toys, oi latreis ton pio kyrile rock magazion tha apogohteytoun.

Simera leme na pame se ena magazaki me live rock mousiki..ante na doume.

P.S: Olh h plempa tou kosmou, edo einai mazemenh pantos.