Gamma Ray, As Time Goes By...

Posted by uncle on Saturday, November 24, 2007

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδα τους Gamma Ray ζωντανά. Και μετά από το live χτές το βράδυ πιστεύω πως κακώς έπραξα το 2000 που δεν είχα πάει τότε.










Όσο και να περνούν τα χρόνια ο Kai Hansen και η παρέα του, δεν ξεχνούν την τέχνη τους στα live, παρά της ατυχές δισκογραφικές στιγμές που ώρες ώρες έχουν. Μιλάμε για μια καταιγιστική Heavy / Power γροθιά γερμανικής σχολής. Η επιλογή των κομματιών επίσης άριστη, που κάλυπτε όλους σχεδόν τους δίσκους. 90 λεπτά heavy κοπάνημα, χτύπημα και ουρλιαχτά με κομμάτια όπως Rebellion in Dreamland, Heaven Can Wait, Land of the Free, Ride the Sky, Send Me A Sign, Somewhere Out in Space, Heavy Metal Universe κλπ.












Καλή διασκέδαση σε όσους τους δουν σήμερα στην Αθήνα. Όσο για τους Helloween, δεν χάνω λέξη, όποιος έχει την ανάγκη να αναφερθεί σε αυτούς ας το κάνει. Για μένα είναι απλά αδιάφοροι, εκτός του μεγάλου Markus Grosskopf, ο οποίος είναι όπως ήταν και πριν από 15 χρόνια, και του βγάζω το καπέλο.




Gamma Ray - Ride the Sky

Gamma Ray - Rebellion in Dreamland

5 comments:

Comment by dddd on 24 November, 2007 19:19

Ωραίος ο θείος και με φωτό/βίντεο/υλικό!

 
Comment by Elric on 24 November, 2007 22:27

Wwww... sto live me tous Gamma Ray kai Hammerfall eixa paei kai egw... alla auti ti fora apofasisa na mi dwsw 40 euro (!!!) sti didmusic.

Pws ginete kathe fora i Didimusic na exei eisitirio 15 euro apo tis sinaulies tis kazandb ???

 
Comment by Unknown on 24 November, 2007 23:44

To Abyss Of The Void το παίξανε??!!

 
Comment by rockordie on 25 November, 2007 23:24

@lipis: Μπααα..

@Elric: Έκανες μεγάλο λάθος που δεν ήρθες. Εντάξει μπορεί να μην ήθελες να δώσεις 40€ αλλά σκέψου, τι άλλο είχες να δεις μέσα στον Νοέμβριο. Παρά την αντιπάθεια του uncle για τους Helloween και παρότι είχα τις επιφυλάξεις μου και εγώ, έπαιξαν πολύ καλά.

Επίσης να προσθέσω ότι ενώ το μαγαζί με την πρώτη ματιά σου δίνει την εντύπωση ελληνάδικου γ' διαλογής ο ήχος μας εξέπληξε ευχάριστα.
Αν δεν ήταν στου διαόλου την μάνα θα ήταν το καλύτερο μαγαζί για live.

 
Comment by Elric on 25 November, 2007 23:57

Βασικά το Principal παίζει να είναι ο καλύτερος χώρος για live στη Θεσσαλονίκη.

Ααα... και το Νοέμβριο είχα να δω Dark Tranquility και Arch Enemy. Έρχονται και οι Paradise Toast… αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήθελα να τους δω αλλά αρνούμαι να δώσω τόσα λεφτά στους κλέφτες.

Btw… Μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο site :D