Metal DJ’s Suck part II

Posted by uncle on Friday, November 23, 2007

Αυτό το post έπρεπε να γίνει την περασμένη Κυριακή, μετά την έξοδο της παρέας του nwohmb, αλλά μετά αρρώστησα και η βαρεμάρα σε συνδυασμό με πυρετό κλπ. υπερίσχυσε.

Είχαμε συνεννοηθεί να βρεθούμε στην Τσέχικη Μπυραρία Burian (εντάξει τέλος η τσάμπα διαφήμιση, γιατί τα έχω πάρει με την τρύπα σας), για κανα δυο χαλαρές μπυρούλες και φαγητό. Ο καιρός ήταν εναντίον μας, βροχή κλπ. Σκάμε στις 21.30 και το μαγαζί για αδιευκρίνιστο λόγο είναι πίτα, με αργόσχολους και τσαμπατσίδες (βλ. 10 άτομα σε ένα τραπέζι, αλλά με 1 μπύρα μόνο). Αφού ήρθαν όλοι, αποφασίσαμε να αλλάξουμε παραστάσεις, μιας και κανείς δεν έλεγε να φύγει από τους ακατονόμαστους, και ερχόντουσαν συνέχεια και άλλοι. Εγώ δεν είχα φαει όλοι μέρα και το γεγονός ότι δεν θα έτρωγα με πείραξε πάρα πολύ.

Τελικά είπαμε να βρεθούμε στα Λαδάδικα, σε ένα μαγαζί όλο ψευτογκλαμουριά, επιλογής RoD, που πέρα ότι οι τιμές είναι κάπως, και προσωπικά δεν πιστεύω ότι αντιστοιχούν άμεσα στην ποιότητα των υπηρεσιών, ο σερβιτόρος ήταν κάτι πάνω από εριστικός, και λίγο ήθελα να υπερφορτώσω και να γίνει πανικός. Μετά από αρκετή ώρα είπαμε να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα και να πάμε σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά με την φρικτή μουσική για το κοινό αυτί.

Για κακή μας τύχη βέβαια βρεθήκαμε σε φιλικά προσκείμενο μαγαζί στο οποίο έπαιζε γνωστός wannabe dj της πόλης, ο οποίος μας ταλαιπώρησε με την εμμονή του στις άσχημες μουσικές επιλογές. Εντάξει φίλε Βακάρο, δεν μπορούμε να σου πούμε για το ραδιόφωνο σου τίποτα και μαγκιά σου που το έχεις, και σε σχέση με τη μάζα παίζεις κάτι άλλο, αλλά ως εδώ!
Μη μου έρχεσαι στο μεταλλάδικο και μας λανσάρεις τις ίδιες αηδίες που παίζεις στο ράδιο σου, αφού δε νιώθεις!! Παίξε αυτά που θέλει να ακούσει ο λαός.

Ήταν από τις λίγες φορές που έχω βρεθεί σε μαγαζί και να πίνω μια μπύρα μόνο και αυτή σε ρυθμό x2 για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Τραγικό.
Τελικά η παρέα κατέλυσε μερικά μαγαζιά παρακάτω, για να κλείσει η βραδιά με μερικές ακόμα μπύρες και σαφώς καλύτερη μουσική.

Ηθικό συμπέρασμα:

1. Βακάρε go home, δε νιώθεις.
2. Ηλία, βάλε τον Βαγγελάκη ( \m/ ) να παίξει που νιώθει.

8 comments:

Comment by rockordie on 23 November, 2007 18:04

Παλιά νέα μας πλασάρεις τώρα...άστο πέρασε.

Αλλά από την άλλη καλά έκανες και μου το θύμισες μην τυχόν πέσω σε κανέναν παπά-Βακάρο και ξενερώσω Παρασκευιάτικα.

 
Comment by dddd on 23 November, 2007 18:24

Ε όχι μέταλ DJ ο Βα(ρ)κάρος!!!!!! Άσε που το post δε κολλάει καθόλου ,ε το blog!

 
Comment by toolman on 23 November, 2007 19:14

you suck!!!

λίγα τα λόγια για τον τζο τζο βακάρος! χαχαχα!

 
Comment by uncle on 24 November, 2007 01:07

τι δεν κολλάει αγορίνα μου??
πας στο cult να ακούσεις τα κομματάκια περιμένοντας να ακούσεις το Βαγγελάκη, και μου σκάει ο χοντρός και παίζει ότι ναναι!!

where is your f*cking problem?

 
Comment by dddd on 24 November, 2007 03:44

@Θείε: Έλα ρε αγορίνα σου...αμέσως να αρπαχτείς! Απλά το πόστ είναι τι έκανα εγώ και η κομπανία μου ενώ η ροκο/μεταλλική ουσία περιορίζεται στην τέταρτη (από τις πέντε) παραγράφους. Δε μας είπες τι έπαιξε Β(ρ)ακάρος, τι συνήθως παίζει το μαγαζί, ποιός είναι ο Ηλίας, που απ΄ότι καταλαβαίνω είναι no-suck metal DJ, για να βγάλουμε και ΄μεις το συμπέρασμα πόσο τελικά suck.

 
Comment by uncle on 24 November, 2007 12:52

τι να σου πω τώρα νικόλαε? οτι έπαιξε αυτά που παίζει και στο ράδιοφωνο του φυσικά, κάτι ρετρο-χιπι-ροκ που τα ήξερε μόνο ο ave και δεν ακούγονται παραέξω, και απο ένα κομμάτι priest & metallica.

Ο Ηλίας είναι ο ιδιοκτήτης του Cult.

Στο μαγαζί παίζει από ροκιές ως thrash και hardcore. Και καμιά φορά όταν ο Βαγγελάκης είχε κέφια έβαζε και καμιά deathια/blackια. (Βαγγελάκης εστί Κομιτούδης).

 
Comment by Wise_One on 24 November, 2007 21:06

Έβαλε και το Melancholy από Iced Earth \m/!!!

Αλλά ναι, ήταν ψιλομάπα μουσική. Μου 'χατε πει ότι το Cult είναι και πιο βαρύ απ' το 8ball... Anyway, next time.

 
Comment by Elric on 24 November, 2007 22:23

axaxax kala re ti perimenate. Afou xerate oti pezei o Vakaros... MAKRIA! !!


aaa... kai h burian gamaei :p