Άλλη μια Rock βραδιά

Posted by uncle on Sunday, November 11, 2007

για άλλη μια φορά δεν μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από συναυλία εγώ και ο Ave, και κινήσαμε να πάμε στο Εν Λευκώ Live Stage (καλή επιτυχία σε Γιώργο & Ελένη στα επόμενα βήματα σας) όπου θα έπαιζαν οι φίλοι μας Πράσσειν Αλογα με support τους Χρυσαλλίς.

Κλασικά αργοπορημένοι, λόγω απίστευτης και αδικαιολόγητης κίνησης στο κέντρο δεν προλάβαμε να ακούσουμε πάνω απο 4-5 τραγούδια των Χρυσαλλίς, οι οποίοι είναι αρκετά καλοί, και κινούνται στο χώρο της ροκ με ελληνικό και αγγλικό στίχο (όσο αφορά της διασκευές). Πολύ καλή και η τραγουδίστρια τους (μπαζούκα λέμε, αλλά δεν κατάφερα να την μυρίσω). Sorry παιδιά που δεν αναφέρω κάποιο κομμάτι σας, γιατί απλά δεν τα ξέρω και δεν κατάφερα να σας βρώ και στο myspace, οπότε σας το χρωστάω για την επόμενη φορά. Πάντως το προτελευταίο κομμάτι με τα διπλά φωνητικά γαμεί!!!!


Πράσσειν Άλογα - Κιροζίνη

Κατά της 23.00 οι Πράσσειν ορμούν στη σκηνή. Και για να μη γράφω κάθε φορά το ίδιο για αυτούς, ανατρέξτε σε κάποιο παλιότερο post για να δείτε playlist κλπ. Πολύ καλοί όπως κάθε φορά, αλλά κατά τη γνώμη μου ακούστηκαν ποιο σκληροί από τις άλλες φορές. Ο ήχος γενικότερα ήταν πάλι μια από τα ίδια, αλλά αυτό είναι το rock'n'roll. Αξιοσημείωτο για άλλη μια φορά το μπάσο. Ο Κώστας πέρα ότι παίζει παπάδες, χτυπιέται κιόλας με την κουμούτσα των 6 χορδών (αδερφέ πόσα κιλά είναι?).


Πράσσειν Άλογα - Τ.Ν.Τ.

Τέλος, ήπιαμε της μπύρες μας στο γνωστό aftershow smalltalk. Πρέπει να σου πω Ηλία ότι θα είμαι κατσούφης ως ότου παίξετε πάλι Slayer (χοχοχοχο), δηλαδή επιβάλλεται, και μιας και ο Γουζέτος πάει σε συναυλίες πίσω από την πλάτη σας για να ψωνίσει επιρροές (βλ. WASP), ίσως είναι καιρός να το θέσετε το θέμα (εξάλλου συμφωνεί και ο Φώτης σε αυτό, και νομίζω και οι άλλοι βλ Βάρδος, Ιούδας κλπ).

Κλείνοντας σας βάζω λίγες πρίζες. Λίαν σύντομα θα ανακοινώσω ένα μεγάλο event που αφορά τους Πράσσειν Άλογα και μεγάλο όνομα της Metal σκηνής, event που δεν έχει ξαναγίνει στον ελληνικό χώρο.

3 comments:

Comment by dddd on 11 November, 2007 16:23

Για τα πράσινα άλογα ξέρουμε τώρα πλέον. Γιατί δε τράβηξες ένα βιντεάκι από το πρώτο συγκρότημα να δούμε και μεις τι παίζει με δαύτους???

 
Comment by avessalom von richthofen on 12 November, 2007 12:02

ισως η πιο μεταλ εμφανιση των παιδιων.παντα τετοια μαγκες.και εις ανωτερα.παλι καλα που υπαρχει και αυτη η μπαντα που κραταει ψηλα την σημαια του ελληνοφωνου heavy/rock γιατι με της παπαριες που ακουμε τωρα τελευταια.......παντως εντυπωσε με εκανε το σχολιο του κιθαριστα:παιζω οπου ναναι και δεν εχω προβλημα με τον χωρο.ευγε μπεμπη.

 
Comment by dddd on 12 November, 2007 21:07

Άντε και με καινούργιο δίσκο τα παιδιά!
Όταν θα γίνουν ακόμα πιο διάσημοι ελπίζω να λένε πάλι τα ίδια και επίσης να θυμούνται και αυτό το μπλόγκ!
Γενικά οι περισσότεροι αρχικά παίζουν παντού και μετά γίνονται ¨ντίβες¨ και θέλουν και καμαρίνια.
Πρέπει να παραδεχτώ τους ¨Tsopana Rave¨και ¨Magic de Spell¨...αυτοί και αν έχουν παίξει ΠΑΝΤΟΥ!!! Μιλάμε για γιορτή κρασιού σε Αμπελώνα και Τύρναβο Λάρισας με τον Τάσο και την Γκόλφω για κοινό!!!