Αγαπητέ DiAnno

Posted by rockordie on Sunday, March 16, 2008

Αγαπητέ DiAnno,
Είμαι πολύ χαρούμενος που παρευρέθηκα προχτές στην συναυλία σας καθότι λύθηκαν όλες οι απορίες που είχα και αφορούσαν το πρόσωπό σας. Καταρχάς νομίζω ότι έγινε ξεκάθαρος σε όλους ο λόγος για τον οποίο φύγατε από τους Maiden και κατά δεύτερο γιατί δεν κάνατε καριέρα τόσα χρόνια.

Παρότι ήρθατε σε μια χώρα όπου μέχρι και οι τεχνικοί των Iron Maiden λατρεύονται σαν θεοί καταφέρατε να γίνεται στα μέταλλα πιο αντιπαθής και από τα ροκαμπίλια την δεκαετία των 80’s. Το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να πείτε πολλά τραγούδια από τους δίσκους με τους Maiden, λίγα από τους προσωπικούς σας δίσκους και να ευχαριστήσετε τον κόσμο για την παρουσία του και θα μπορούσατε άνετα να έρχεστε μια φορά κάθε Ιανουάριο και να μαζεύετε λεφτά για την κόκα όλης της χρονιάς. Αλλά μέχρι και αυτήν την γελοία αποστολή δεν μπορέσατε να την φέρετε εις πέρας.

Σε μία ώρα και κάτι καταφέρατε:

  • να ξενερώσετε τον κόσμο,
  • να βρίσετε Iron Maiden, Manowar και τους οπαδούς τους,
  • να δηλώσετε ότι είστε ανοιχτός μόνο για αγορά κόκας και όχι μαριχουάνας,
  • να το παίξετε μάγκας και τσαμπουκάς με τις πλάτες των μηχανόβιων του Chopper Riders Club
  • και τέλος να μας αφήσετε όλους μαλάκες που πιστέψαμε ότι αδικηθήκατε από την μουσική βιομηχανία και ότι θα έπρεπε να είχατε κάνει μεγαλύτερη καριέρα.
Τελικά ο μόνος λόγος που καταφέρατε να γίνετε γνωστός είναι επειδή σαν έδιωξε ο Harris και έγιναν οι Iron Maiden μεγάλη μπάντα γιατί αν σας κρατούσε ούτε στο μπάνιο δεν θα τραγουδούσατε πλέον.

Με τιμή
ένας πελάτης της Charlotte.



P.S.: Στην Ελλάδα έχουμε άλλη έκφραση για το «fuck you and your mother and your father and your sister» λέμε απλά «γαμώ το σόι σου».

12 comments:

Comment by dddd on 16 March, 2008 17:46

Αααα, τόσο καλά ήταν λοιπόν....

 
Comment by uncle on 16 March, 2008 17:51

η μπύρα ήταν φτηνή όμως!!

 
Comment by Panos Konstantinidis on 16 March, 2008 19:20

Μήπως τα παραλέτε ρε παιδιά; Δεν μπορεί να ήτανε τόσο ξεφτίλα...

 
Comment by toolman on 16 March, 2008 20:50

μαλάκα ροκόρδιε τα πες όλα! απλά! συμφωνώ 100%!

απλά να επισημάνω οτι ο ντι άνο καλά κάνει κι οτι κάνει, οι μαλάκες είναι αυτοί που πληρώνουν να δουν το παράσιτο της μεταλ, που έκανε καριέρα (τι έκανε;) στην κοτσίδα του harris.

ντροπή

no offense θείε, απλά μου την δίνει ο di anno

 
Comment by Giannis P. on 16 March, 2008 21:17

"Τελικά ο μόνος λόγος που καταφέρατε να γίνετε γνωστός είναι επειδή σαν έδιωξε ο Harris και έγιναν οι Iron Maiden μεγάλη μπάντα γιατί αν σας κρατούσε ούτε στο μπάνιο δεν θα τραγουδούσατε πλέον."


ΑΥΤΟ ακριβώς.

 
Comment by originaltaxoparei on 16 March, 2008 23:29

ena quote 8a kanw "i love punk, metal sucks"

 
Comment by rockordie on 16 March, 2008 23:59

@Nikos: Ναι, τόσο χάλια.

@uncle: Όντως, σε σχέση με άλλες συναυλίες ήταν.

@Panos: Και όμως φίλε μου ήταν.

@toolman: Οι δίσκοι του με τους Maiden ήταν πάρα πολύ καλοί αλλά από εκεί και πέρα όπως αποδείχτηκε δεν ήταν εξαιτίας του.

@dragon: Χαίρομαι που κατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελα να περάσω.

@OTP: Ναι, το αρχίδι μας την είπε κιόλας. Και αντί να πει το Remember Tomorrow ή το Strange World προτίμησε το Blitzkrieg Bop μη χέσω.

 
Comment by Unknown on 17 March, 2008 11:35

για να λυθούν οι απορίες για την ποιότητα του live, παραθέτω link στο άθλιο video του Phantom of the Opera που τράβηξα με κάμερα κινητού. Οι μουσικοί το παίζαν καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό...

 
Comment by avessalom von richthofen on 17 March, 2008 12:16

ZAF ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PHANTOM OF THE OPERA.NOMIZΩ ΟΤΙ ΤΟ PHANTOM OF THE OPERA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ TOY DICKINSON.ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΖΑF ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΩΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΣΤΟ ΕΝCORE Ο ΓΕΡΟΜΠΕΚΡΗΣ-ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑGER ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΣΚΑΛΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ MOTHERFUCKER?
EYXOMAI ΣΤΟ LIVE ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
P.S.:ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΟLMAN ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ,ΔΕΝ ΚΑΝΤΗΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΞΕ.ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ TOOLMAN MOY.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ Ε.Τ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.

 
Comment by rockordie on 17 March, 2008 12:29

@ave:
1ον: Μικρά γράφει ο κόσμος στο internet...βλάχο.
2ον: Αυτό ΕΙΝΑΙ το Phantom Of The Opera από τον πρώτο δίσκο των Maiden.
3ον: Ο toolman φεύγει φαντάρος σε λίγο και προσπαθεί να μας καλοπιάσει για να του βρούμε κανένα βύσμα.

 
Comment by toolman on 17 March, 2008 14:32

δε μπορώ να σας βρίσω πια, έχετε μπει στην καρδιά μου ρε μάγκες! χοχο!

ακόμα και με τον νίκο έπαψα να βρίζομαι...κάτι φταίει...κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της δανιμαρκίας!

ρε αβε χοιροβοσκέ τι γράφεις με κεφαλαία; γιατί φωνασκείς;

ο εξωγήινος που μπήκε μέσα μου θα βγεί μόνο με καθαρτικό, θα τον χέσω, θα τον βάλω σε ποτηράκι και μετά θα τον σερβίρω στον θείο! χαχα θυμάσαι? two girls one cup... χαχαχα!

 
Comment by vpapanik on 18 March, 2008 17:50

"NOMIZΩ ΟΤΙ ΤΟ PHANTOM OF THE OPERA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ TOY DICKINSON"

Έτσα

και εγώ νομίζω ότι ο Di Anno είναι ο φροντμαν των Maiden.

Λευτεριά στο Caps Lock !