Friday Night Live - 2nd Thoughts

Posted by uncle on Sunday, March 16, 2008

Επειδή τελικά βλέπω ότι το ενδιαφέρον υπάρχει για την ύπαρξη κάποιου σχετικού post, πρέπει να κάνω ένα. Είναι κρίμα βέβαια να παραβαίνω τα λόγια μου για το κοινό καλό, αλλά ντέφι να γίνει.

Με λίγα λόγια οι Πράσσειν Άλογα στο ύψος τους όπως πάντα. Ο χοντρός (aka "the Beast") η απάτη της βραδιάς. Φτηνή μπύρα (επιτέλους) και στους Skelters που god knows why βγήκαν τελευταίοι, είχαμε γίνει καπνός.


Και επειδή ο Dragon μου έδωσε πάτημα σε comment στο προηγούμενο post ρωτώντας "αληθεύει ότι προσκάλεσε όποιον ενδιαφερόταν, να του πουλήσει κόκα?" σίγουρα δεν έγινε αυτό, απλά είπε ότι έχει κάνει κόκα (insider πληροφορίες μας διαβεβαιώνουν πως πριν ανέβει στη σκηνή είχε κατεβάσει 2 μπουκάλια Jack και τράβηξε και μερικές γραμμές). Αλλά περίμενα να ρωτούσες γιατί δεν έπεσε ξύλο!! Ναι υπήρχε μια λογομαχία μεταξύ ενός τύπα στο κοινό και τον DiAnno, ο οποίος έστελνε χαιρετίσματα στη μάνα του αλλουνού και του έλεγε να ανέβει επί σκηνής για να λύσουν όποιες διαφορές, αλλά ο άλλος ήταν κότα και έτσι δεν είχε τζερτζελέ.

Ως προς την υπεράσπιση του DiAnno, έχω να πω μόνο ένα πράγμα (και ισχύει και για αρκετούς άλλους αυτό). "Παρεξηγήθηκε" γιατί το κοινό ήταν αρκετά νεκρό στα δικά του κομμάτια και ζητούσαν μόνο Maiden κομμάτια, όπου και ξεσάλωναν. Από την μια ok, 20 χρόνια λέει τα κομμάτια των Maiden γιατί είναι ο ex και εκ των πραγμάτων δεν έχει να δείξει τίποτε άλλο αυτά τα χρόνια (είτε λόγω marketing είτε λόγο ποιότητας είτε λόγω προσωπικής στάσης), από την άλλη όμως το τελευταίο άλμπουμ του γαμεί ("The Living Dead"), και πέρα από αυτό έχει και άλλα αξιόλογα αλμπουμάκια ή έστω κομματάκια, είτε με τους Battlezone είτε με τους Gogmagog, που πιστεύω μόνο 5 άτομα ήξεραν μέσα εκεί.

Και με αποτυχημένα συνθήματα τύπου "DiAnno ζούμε στους Maiden να σε δούμε" είναι για τον πούτσο τελείως (Τα παλικάρια της 4 θα έβγαζαν καλύτερο πάντως). Για μένα είναι η ίδια ιστορία με Mustaine και Metallica.

Αυτά είχα να πω, τα υπόλοιπα τα λέτε εσείς.



Post Scriptum:

I. Sorry Τασο, δεν μπορούσα να αντισταθώ (και που 'σαι, αν δεν γράφει η αφίσα την άλλη φορά Πράσσειν Άλογα + Lemmy Kilmister δεν ερχόμαστε)

ΙΙ. Χρόνια πολλά ξανά στο Chopper Riders Club Thessaloniki. Ride On \m/

2 comments:

Comment by rockordie on 16 March, 2008 15:06

Μάλλον το έχασες το σημείο όπου δήλωσε ότι έχει λεφτά και ότι όποιος θέλει μπορεί να πάει να τον βρει μετά.

P.S: Sorry για την υπερκάλυψη με το άλλο κείμενο, απλά το είχα γράψει και είπα να μην το χαραμίσω.

 
Comment by vpapanik on 18 March, 2008 17:52

Ότι και να πεις θείο ήταν η worst 'gig' ever. Τουλάχιστον είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ;)