Friday Night Live - Το Προοίμιο

Posted by uncle on Wednesday, March 12, 2008


Ladies & Gents, έφτασε η στιγμή που αρκετοί περίμεναν πως και πως. Ένα live που δεν έχει ξαναγίνει στον ελλαδικό χώρο, και ιδίως στην ροκ σκηνή. Την παρασκευή χτυπά τη σκηνή ο Paul DiAnno (του λόγου του πρώτος frontman των Iron Maiden, και για μένα καλύτερος επι του συνόλου των συνεχιστών της ιστορίας). Ok, θα πείτε so fuckin' what και πέρσι είχε έρθει.... Ναι, αλλά!! φέτος έρχεται και συμπράττει επί σκηνής με τους γνωστούς (αν όχι σε όλους, αλλά σε αρκετούς από σας) Πράσσειν Άλογα.

Τι σημαίνει αυτό ή σιγά τα αυγά θα μου πείτε τώρα. Λάθος. Μιλάμε για ένα show το οποίο σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει (εκτός αν ο Κοργιαλάς jammaρει μαζί με τους Diary of Dreams).
Ήτοι:

Από την αφίσα αγνοείστε τον τόπο διεξαγωγής, έχει αλλάξει. Το live θα γίνει στην Αποθήκη 3 του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι 15 Ευρώ, και εισιτήρια έχει μόνο στην είσοδο, δηλ. όχι προπώληση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Τι έχει το μενού τώρα.

Την βραδιά ανοίγουν οι Skelters. Γνωστοί, rock cover μπάντα της πόλης μας με αρκετά live στην πλάτη τους.

Ακολούθως στην σκηνή θα βρεθούν οι Πράσσειν Άλογα (no more comments, αν και δεν τα παίρνω)

Τέλος στην σκηνή θα βρεθεί ο Paul DiAnno μαζί με τους Πράσσειν Άλογα. Ναι καλά διαβάσατε. Θα ανέβει ο χοντρός στη σκηνή θα δώσει μια κλωτσιά στον Άγγελο (τραγουδιστή των Αλόγων) για να δει πως είναι το stage diving, θα προστεθεί δεύτερος κιθαρίστας (ο κ. Λάκης Ραγκαζάς για όσους γνωρίζουν) και το pogo μπορεί να αρχίσει, με ένα σετάκι ανάμεικτο από κομμάτια Maiden και δικά του (και πιστέψτε με το Playlist είναι κόλαση).

Για όσους είναι εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχει και για αυτούς το ίδιο πιάτο. Επόμενοι σταθμοί είναι Κυριακή 16/3/08 στο Notos Club στα Χανιά και Τρίτη 18/3/08 στο Νησί Club στην Καβάλα.

5 comments:

Comment by rockordie on 13 March, 2008 00:34

Μιας και έχουμε περάσει στην Πέμπτη (0:30) ένα μονάχα θα πω "Remember Tomorrow"

 
Comment by vpapanik on 13 March, 2008 11:48

Τα λέμε αύριο λοιπόν \m/

 
Comment by Elric on 14 March, 2008 09:51

Τα λέμε σήμερα :p

 
Comment by dddd on 14 March, 2008 16:47

....και μόνο 15 ευρώ...εντελώς τσάμπα! ΄Αντε καλά να περάσετε!

 
Comment by Anton on 15 March, 2008 18:21

Διαβάζοντας και το Beauty and the Beast, ε το Uncle vs. the Beast ήθελα να πω, καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος