MEET THE DETHKLOK

Posted by originaltaxoparei on Tuesday, August 26, 2008

Είναι το μεγαλύτερο Death metal συγκρότημα στον κόσμο ή όπως τους χαρακτηρίζουν οι εχθροί τους «Η μεγαλύτερη πολιτιστική δύναμη στον κόσμο». Οι οπαδοί τους, τους λατρεύουν και σπεύσουν στις συναυλίες τους χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο που αυτό συνεπάγεται, είναι οι DETHKLOK.
Στην πραγματικότητα τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, οι DETHKLOK είναι πρωταγωνιστές στην σειρά κινουμένων σχεδίων Metalocalypse δημιούργημα των κυρίων Brendon Small και Tommy Blacha και προβάλλεται από το δίκτυο Adult Swim. Η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες των μελών του συγκροτήματος ενώ προσπαθούν να κάνουν απλά καθημερινά πράγματα, όπως π.χ. να ψωνίσουν στο super market ή να περάσουν ένα Σ/Κ με τις οικογένειες τους, τα οποία όμως τους φαίνονται βουνό ενώ αντιθέτως είναι πολύ καλοί στο να διαπραγματεύονται τα συμβόλαια τους και να γράφουν μουσική.
Φυσικά, όπως σε κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, υπάρχουν και οι κακοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια ομάδα αποκαλούμενη The Tribunal που αποτελείτε από πολιτικούς, παπάδες, στρατιωτικούς κ.α. και παρακολουθεί κάθε κίνηση του συγκροτήματος επειδή θεωρούν ότι μέσω αυτών θα επαληθευτεί μια αρχαία προφητεία που μπορεί να οδηγήσει και στο τέλος του κόσμου (μάλλον δεν έχουν άδικο). Η σειρά έχει αρκετό μαύρο χιούμορ, πολύ αίμα και φυσικά Metal και μπορείτε να κατεβάσετε τις δυο πρώτες σεζόν από mininova (η τρίτη ξεκινάει τον Σεπτέμβριο)
Η επιτυχία της σειράς οδήγησε τους δημιουργούς της να προχωρήσουν λίγο πιο πέρα και να κυκλοφορήσουν ένα δίσκο με τίτλο The Dethalbum. O Brendon Small έγραψε όλα τα τραγούδια και έπαιξε όλα τα όργανα εκτός από τα drums στα οποία συναντάμε τον μέγιστο Gene Hoglan. To Album περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια που ακούγονται στην σειρά οπότε μην περιμένετε και πολλά πράγματα, μια γεύση θα σας δώσουν το εισαγωγικό κομμάτι της σειράς αλλά και το κομμάτι που έγραψαν για διαφήμιση εταιρείας καφέ!!


το pass για τον δισκο είναι http://www.mediaportal.ru/
καλή διασκέδαση

3 comments:

Comment by rockordie on 26 August, 2008 22:55

Η συμβουλή μου σε όλους τους μεταλλάδες που είναι εκεί έξω και θέλουν να δούνε την σειρά είναι να ΜΗΝ δουν όλα τα επεισόδια μαζεμένα.
Εγώ έκανα το μοιράιο λάθος να δω την 1η σεζόν με την μια και το IQ μου έπεσε στο μισό (δλδ είναι κλάσμα τώρα). Μικρές μπουκίτσες guys όσο μικρότερες γίνεται.
Δεν είναι άσχημο καθώς αν ξέρεις λίγο ιστορία metal συγκροτημάτων η παρωδία είναι ξεκάθαρη και πολύ διασκεδαστική...αλλιώς σου φαίνεται για μεγάλη μπούρδα.

 
Comment by rockordie on 26 August, 2008 23:00

P.S: Το καλύτερό τους τραγούδι είναι το Awaken.

 
Comment by dddd on 29 August, 2008 19:54

Μπήκα και γω σε σειρά για να το δανειστώ από το ράφι. RoD θα ακούσω τη συμβουλή σου.