ΕΤ3 να τα φας και να είναι κρύα

Posted by rockordie on Sunday, June 17, 2007

Μέσα στην βαρεμάρα μου χτες αποφάσισα να συμπεριλάβω στο ζάπινγκ που έκανα και την ΕΤ3 (!!!) και μετά από πολλά χρόνια σταμάτησα και παρακολούθησα πρόγραμμά της γύρω στο 50λεπτο (ναι, ναι συνεχόμενο). Αυτό που έδειχνε και μου κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν ένα σόου με ζογλέρ και ακροβάτες που είχε πολύ καλή/μοντέρνα αισθητική και ενδιαφέρουσα lounge μουσική. Καμία…μα καμία σχέση με τα βαρετά και τελείως οπισθοδρομικά πολωνό-ουγγρικά τσίρκο που έχει συνήθως το κανάλι της "κουλτούρα να φύγουμε".
Το περίεργο είναι ότι ένιωθα πως κάπου το είχα ξαναδεί αυτό το στυλ θεάματος αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ πότε και που. Θα νιώσετε πολύ υπερήφανοι για μένα αφού σήμερα, μετά από πολύωρη σκέψη (και άλλο τόσο ύπνο) είμαι σε θέση να σας πω ότι τα κατάφερα και σας το λέω ευθύς αμέσως πριν το ξαναξεχάσω.

Η ΕΡΤ αποφάσισε να δείξει στους έλληνες μόνο τις αδερφές και τα ξέκωλα της φετινής Eurovision ενώ σνόμπαρε τελείως τους Apocalyptica (και τους Lordi αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Ευτυχώς υπάρχει το internet και κάτι τέτοια πλέον δεν χάνονται, απολαύστε λοιπόν την κοινή εμφάνιση των Apocalyptica και των ζογκλέρ/ακροβατών που προανέφερα.
Τα εύσημα/credits πηγαίνουν όλα στον
Rocean.


P.S: Τελικά το σόου που έβλεπα δεν τελείωσε ποτέ. Δηλαδή δεν είδα τίτλους τέλους, απλά σε κάποια φάση το διέκοψε για διαφημίσεις και δεν ξαναξεκίνησε ποτέ.

7 comments:

Comment by Dimos El Grec on 17 June, 2007 23:09

H σαπίλα της ελληνικής τηλεόρασης...

 
Comment by uncle on 17 June, 2007 23:12

Είσαι απερίγραπτα σάπιος τελικά. Προτίμησες τον "ενταφιασμό" σου με ακολουθία της ΕΤ3 αντί της κερασμένου χυμού στο μεταλάδικο..

 
Comment by Elemental_Nausea on 18 June, 2007 12:03

Εγώ θα ανησυχήσω αν αρχίσει να βλέπει και το κανάλι της Βουλής

 
Comment by rockordie on 18 June, 2007 20:24

Μην κοροϊδεύετε ρε παιδιά. Άμα δεν καπνίζεις, δεν πίνεις και νυστάζεις από τις 23:00, δεν βγαίνεις έξω παρά σπίτι κάθεσαι και βλέπεις υπερπαραγωγές στην ET3, ΤV100 και 4Ε.

 
Comment by toolman on 18 June, 2007 20:36

μικρή διόρθωση... να τα φας και ΝΑ ναι κρύα

 
Comment by rockordie on 18 June, 2007 22:08

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλτατε toolman, αλλά δεν φταίω εγώ η ΕΤ3 φταίει.
Το διόρθωσα πάντως.

 
Comment by uncle on 19 June, 2007 09:09

εκεί το μυαλό σου toolman, στο λουκάνικο που θα φας!!!!