Rockwave (Day 3) - revisited

Posted by uncle on Sunday, July 08, 2007

Και επειδή έγω είμαι πάλι ο μαλάκας τις υπόθεσης και κάνω πίσω, δείτε και ξεστραβωθείτε.

Metallica Live @ Rockwave 2007


Metallica - Nothing Else Matters / One

Δηλώσεις:

Avessalom: "Άξιζε η αναμονή τόσα χρόνια, και τα φράγκα. Μπροστά σε αυτούς οι άλλες μπάντες έδειξαν τελείως αδιάφορες."
Bigmouth: "Είναι ωραίο να μην σε απογοητεύουν οι πρώτες μουσικές σου αγάπες."
Dilated: "Ένας (χιλιάδες) κόσμος τουλάχιστον εντυπωσιακός να τραγουδάει (γκαρίζει καλύτερα) ασταμάτητα (και να κοπανιέται επίσης)."
Papo: "Τα video τα λένε όλα!Έγινε της πουτάνας στο Master of Puppets στο Battery και το One... α ναι και στο Seek and Destroy και όταν εννοω της πουτάνας...ξύλο - παράνοια χα χα χα!"
Originaltaxoparei: "Θα σε σκοτώσω αν ξαναβρίσεις τους Metallica".


Postscriptum:

i) Πολλά ευχαριστώ & Hailz & \m/ στον Papo, από τον οποίο είναι φωτογραφίες και video (και ελπίζω να μη μου κάνει μήνυση...χοχοχο). Όποιος γουστάρει να τσεκάρει τόνους υλικού από το live, θα το βρει στο blog του.

ii) Το the rest of the lame bloggers (and you know who you are), μη βγάλετε τα δάκτυλα από τον ποπό σας και κρυώσουν ή τα στραμπουλήξετε πουθενά!

Yours
uncle

8 comments:

Comment by rockordie on 08 July, 2007 21:28

Είδες που είναι καλύτερα να κάνεις post μόνος σου παρά να παραπονιέσαι.

Να ευχαριστήσουμε φυσικά τους αδερφούς metalheads που προμήθευσαν το υλικό...thanks!!!


P.S: Η έξυπνη κίνηση είναι πρώτα να αντιγράφουμε και μετά να λέμε ευχαριστώ, ώστε να μην δίνουμε ευκαιρία στον άλλον να αρνηθεί.

 
Comment by dddd on 08 July, 2007 21:43

Ωραία τα βιντεάκια!Τα σπάσαν οι metallica και ας έχουν γίνει gay τελευταία.

 
Comment by javapapo on 08 July, 2007 23:03

respect ;)

 
Comment by originaltaxoparei on 09 July, 2007 20:38

Μπροστά στα live των Metallica όλα τα άλλα είναι απλά σαπουνόφουσκες.

 
Comment by toolman on 10 July, 2007 00:07

"Τα σπάσαν οι metallica και ας έχουν γίνει gay τελευταία."

ΤΙ GAY ΒΡΕ παλιομαλάκα!!!!!!!!!
μήπως εσύ νικολάκη είσαι κωλοχαρούλης; βλέπω στην τραβελόγρια τον alice cooper πήγες όμως!

ακούς εκεί gay οι metallica??????? λάκη, ε λάκη! τσουτσουπρούτσου! έχουν μπλέξει μερικοί τα σκατά με τις φράουλες εδώ μέσα, άλλο να μη σου αρέσουν οι τελευταίοι δίσκοι των metallica και άλλο να τους λες gay!

πρόσεχε τι λες Νικο-λάκη-Γαβαλά! χαχαχα!

 
Comment by avessalom von richthofen on 10 July, 2007 22:01

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ COMMENTS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ROCKWAVE.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ LIVE ΤΩΝ METALLICA KAI TO TI ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 2,5 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΟΤΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ HETFIELD.ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΣ MASTER OF PUPPETS(BOW AND RESPECT).ΘYMAMAI ΤΟΥΣ METALLICA ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ '99.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ 2 ENCORE.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ '99.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TOY TRUJILLO AΑΠΟ ΤΟΝ ΗΕΤFIELD KAI TON HETFIELD NA ANAΦERETAI ΣΤΟΝ ΘΕΟ CLIFF.(R.I.P.) ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ HETFIELD ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CD.NO LIFE TILL LEATHER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 
Comment by ARD on 11 July, 2007 11:38

Παίδες, ό,τι και να έχετε να σούρετε στους Metallica, αυτό που έχω να καταθέσω είναι πως οι τύποι βγήκαν στις 21:15 και τελείωσαν στις 23:40. Έφυγαν από τη σκηνή πολύ αργότερα. Κανείς άλλος δε θυμάμαι να ήρθε από τα μέρη μας και να έπαιξε set διάρκειας 2,5 ωρών!
Ενδεικτικά να αναφέρω το μικρό, ποταπό γεγονός ότι οι Metallica είπαν το πρώτο goodnight έχοντας παίξει 1,5 ώρα! Στη χειμωνιάτικη αρπαχτή των WASP οι τύποι είχαν ήδη αποχωρήσει σε 1 ώρα και ένα τέταρτο (δηλαδή όσο έπαιζαν τα support στο φετινό RW).

Αυτό, πιστεύω, ότι δε μπορεί να το αγνοήσει κανείς, μαζί, φυσικά, με το γεγονός ότι οι M. έπαιξαν όλα αυτά που τους έβαλαν στη θέση που βρίσκονται σήμερα.

 
Comment by rockordie on 11 July, 2007 14:28

Αν θέλετε να δείτε πραγματικά Metallica στην Μαλακάσα μπείτε εδώ.

Kudos to Stilitis