Trendy Hooliguns

Posted by ARD on Sunday, October 21, 2007

Η δυναμική μου επάνοδος είναι γεγονός.

Metal brothers, πέρασα μέσα από φωτιά, καταιγίδες και ανασκολοπισμούς για να ανακαλύψω τα νέα αστέρια του havale metal, μιας κατηγορίας που είχαμε για καιρό αμελήσει.

AlRouD proudly presents…

Οι Trendy Hooliguns δεν ξέρω πότε ιδρύθηκαν, αλλά μήπως ξέρουν και οι ίδιοι; Ειδικά αν ρωτήσετε τον τραγουδιστή τους Παρασκευά, το σίγουρο είναι ότι θα το μετανιώσετε την ίδια στιγμή.

Φυσικά, ο μεγαλύτερος ρουφιάνος από αυτούς τους ντελικανήδες μαντράχαλους που παίζουν σατανιστική μουσική με ψήγματα από Rage Against The Machine, Public Enemy και Μαριώ, είναι ο κιθαριστής τους Νίκος (στη φωτό πρώτος από αριστερά). Ο εν λόγω έχει την πιο αθώα φάτσα από όλους, αλλά ένα έχω να πω: είναι ένας ρουφιάνος θαυμαστής του Μάλμστιν και μπορεί να κάνει τα μαγικά του σε ηχομονωμένο στούντιο και να φορά ακουστικά, όμως, όχι μόνο ακούει τι γίνεται εκτός booth, αλλά σχολιάζει κιόλας.

Λοιπόν απολαύστε Trendy Hooliguns και για περισσότερες πληροφορίες, βίντεο, συνεντεύξεις και επερχόμενα live επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο MySpace.


Λίγα λόγια για κάποια από τα τραγούδια τους.

- Η μπαλάντα Ανάσα έχει βραβευθεί πρόσφατα από το MAD και έχει κυκλοφορήσει σε σχετικό CD, ενώ μια πρώιμη μορφή της ακούγεται στους τίτλους τέλους της ερασιτεχνικής ταινίας V For Veronica (όσοι την ξέρουν, την ξέρουν). Μιλά για τις πρωινές ευωδιές που αναδύει το στόμα μας μετά τον νυκτερινό μας ύπνο. Χαρακτηριστικός στίχος: Σου χάρισα την πρωινή μου ανάσα και σε μαζέψανε με κάσα (μπρρ).


- Το κοινωνικό άσμα Ψωμί Κρεμμύδι περιγράφει το δράμα ενός δύστυχου βιοπαλαιστή που απολαμβάνει ονειρώξεις με τον απλησίαστο έρωτα της ζωής του. Φευ, πρόκειται για κυρία της καλής κοινωνίας που του ζητά πλούτη και γκλαμουριές. Εκείνος το μόνο που έχει να της πει είναι βάζω το ψωμί, βάζεις το κρεμμύδι.

- Άλλο ένα υπαρξιακό μαντραχαλόδραμα έρχεται να κάνει την εμφάνισή του στο τραγούδι Πιτσίνι. Τι κάνει κάποιος όταν βγαίνει με τον φίλο του για να δει το ωραίο γυναικείο φύλο, όμως όποιο μαγαζί και να επισκεφθούν ομοιάζει με ΚΨΜ; Η οσμή στον αέρα δίνει την αίσθηση μιας μυρωδιάς οικείας. Παραφράστε την και θα λάμψει μπροστά σας το νόημα του πονήματος.


- Μωρή. Τραγούδι που υμνεί έναν φιλικό χωρισμό ζεύγους. Τώρα που οι πάλαι ποτέ αγαπημένοι ζουν χωριστά, ο πρωταγωνιστής μπορεί (χρησιμοποιώντας τον εύγλωττο τίτλο του τραγουδιού) να αποκαλεί το πρώην ταίρι του όπως ήθελε πάντα να την αποκαλεί, αλλά την ενοχλούσε. Φόβος μπροστά στην ελευθερία, όπως είπε και ο Έριχ Φρομ.

Για τα υπόλοιπα μπορείτε εσείς μόνοι σας να εκφέρετε γνώμη.


Βαθμός: 8 (διότι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, άρα οι παραγωγές είναι σε επίπεδο demo).

2 comments:

Comment by rockordie on 22 October, 2007 11:49

Περισσότερο hip-hop μου φαίνονται και λιγότερο metal. Αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει όταν έχεις στιχουργική "έμπνευση" και θέλεις να χωρέσεις 600 στροφές σε ένα 3λεπτο τραγούδι.

 
Comment by dddd on 23 October, 2007 00:12

Για χαβαλέ καλοί είναι.