Matt Barlow: The Return

Posted by Wise_One on Thursday, December 13, 2007

Holy Shit!!! Μόλις μπήκα στο site των Iced Earth και διάβασα ότι ο Barlow επέστρεψε!!! Ναι ρε γαμώ!!! Επιτέλους.!!!

Θα τραγουδήσει λέει στο δεύτερο μέρος του Framing Armageddon. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... Θέλω να πώ, το πρώτο μέρος με τον Ripper και το δεύτερο με τον Barlow;;; Όπως το κόβω, αργότερα μπορεί να ξαναβγάλουν το Part1 με τα φωνητικά του Barlow...

Απ' ότι φαίνεται ο Schaeffer σχόλασε τον Ripper για τα καλά. Αυτό φαίνεται κι απ' το κείμενο αφού αναφέρεται στον Ripper μόλις σε δύο γραμμές.

Τί να πώ πάντως... Σε συνεντεύξεις του Schaeffer που έχω διαβάσει, όλο έλεγε ότι με τον Ripper τα πάνε τέλεια, η ατμόσφαιρα είναι γαμάτη... Αλλά μάλλον οι πωλήσεις του Framing Armageddon δεν πήγαν και τόσο καλά και θέλει τώρα στο δεύτερο μέρος να τις ανεβάσει.

Anyway, η ολοκληρωμένη ανακοίνωση στο IcedEarth.com.

19 comments:

Comment by vpapanik on 13 December, 2007 15:50

Θεός, προσκυνώ !!! Iced Earth are Back !

 
Comment by vpapanik on 13 December, 2007 15:53

Βέβαια, χρειάζεται επειγόντως μια περούκα !

 
Comment by uncle on 13 December, 2007 15:56

@ papanik:

και μια ρακέτα του τένις!!!

 
Comment by toolman on 13 December, 2007 16:27

και μια σκατούλα όπως έλεγε και ο χαρρυ κλυν!

 
Comment by Unknown on 13 December, 2007 16:58

Έλεος ρε σεις!Ο Schaffer έχει καταντήσει manager του χειρίστου είδους!Μήπως την επόμενη ν' απολύσει τον εαυτό του; Δηλ η φωνάρα ο Ripper έφταιγε; Εκτός αν τα $$$ ήταν τόσα πολλά...γιατί αν θυμάμαι καλά ο Barlow δεν ήθελε ν 'ασχοληθεί ξανά με το μεταλ. Μάλλον δεν πήγαν καλά οι δουλειές στο μαγαζί του...
Εγώ δεν ξανασχολούμαι, όπως και με τους Dream Theater γιατί το έχουν παραχέσει με τις κινήσεις εμπορικότητας.

 
Comment by dddd on 13 December, 2007 17:40

...θα φέρει μαζί του και γκλόπ και χειροπαίδες?

 
Comment by Wise_One on 13 December, 2007 20:28

Συμφωνώ εν μέρει με τον Samael. Μη ξεχνάμε ότι ο Barlow την "έκανε" και πήγε στα μπατσόνια. Και μετά τραγουδούσε το μπατσο-band. Μπήκε μετά στους Pyramaze (νομίζω). Και τώρα πίσω στους IE. Μπορεί να είχε κι αφραγκιές... δε ξέρεις.

Πάντως όπως και να το κάνουμε είμαι πολύ περίεργος για το αποτέλεσμα... Απ' τη μια ελπίζω το part2 να μας ξετινάξει αλλά απ' την άλλη πιστεύω ότι μας δουλεύουν και λίγο.

 
Comment by rockordie on 14 December, 2007 01:20

Καλύτερα να έχω μια μπάντα "strictly professional" που βγάζει δισκάρες για τα λεφτά και μόνο παρά μια μέτρια μπάντα που περνάει καλά.

 
Comment by Anonymous on 14 December, 2007 13:09

Και οι Paradise Lost ή οι Arch Enemy είναι επαγγελματίες σ' αυτό που κάνουν , χωρίς να έχουν γίνοι υπάλληλοι...Α!Και συνεχίζουν να βγάζουν δισκάρες...

 
Comment by toolman on 14 December, 2007 13:37

οι arch enemy παπάρια βγάζουν... ο michael amott και αν έχει γίνει υπάλληλος τα τελευταία χρόνια

 
Comment by Anonymous on 14 December, 2007 14:26

Ώπα ρε βάστα! Δηλ το τελευταίο ή το Anthems of Rebellion δεν κένταγαν;Ακόμα κι οι Spiritual Beggars γαμούν!Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Απλά αναφέρομαι στον R.O.D. που λέει για επαγγελματίες και δισκάρες. Οι Iced Earth έχουν να βγάλουν δισκάρα από το Something Wicked...

 
Comment by toolman on 14 December, 2007 17:07

για μένα αδερφέ οι arch enemy αργοπέθαναν στο wages of sin, από κει και πέρα εμπορικοποιηθήκανε και τυποποιηθήκανε κει ξεκωλιαστήκανε κατ εμέ...καμία πρωτότυπη ιδέα, αναμασήματα... heavy metal με βοθρέ φωνητικά, χάσανε το τσαγανό την μαγκιά πως το λένε!
για beggars μετά το ad astra το χάος! από το on fire και μετά κατρακύλα κι εκεί... εκεί ξυρίσανε τα αρχίδια τους όλοι με το που φυγε ο spice! mushroom river band αδερφέ! έτσι έπρεπε να ακούγονται οι beggars!

 
Comment by toolman on 14 December, 2007 17:15

καλά iced earth το αφήνω ασχολίαστο! μόνο για 15 χρονών και πολύ λέω...
και το something wicked (δε ξέρω και τι ηλικία έχεις ρε φίλε) εγώ προσωπικά αν δε το χα ακούσει στην τρυφερή ηλικία των 15 θα το χα για φτύσιμο. metal του σωρού να χαίρεται ο έλληνας καφροσκυλοmetaller! watching over me και παπάρια!
πριν από αυτά γαμάγανε έτσι! μη παρεξηγηθώ κιόλας!

 
Comment by Anonymous on 14 December, 2007 17:48

24 είμαι ρε συ αλλά έτερον-κάτουρον!
Οι Arch Enemy γαμούν στεγνά!Απλά έγιναν πιο γνωστοί ρε φίλε , δεν εμπορευματοποιήθηκαν. Κακό είναι να κερδίζει μια μπάντα που το αξίζει και εμπορικά;
S.B. τους αδικείς. Και το Demons μια χαρά δισκάκι είναι, αρκετά 70'ς και σκοτεινό.

Iced Earth στην εφηβεία μου τρελαινόμουν, μετά από κάποια φάση κατάλαβα πως αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, αλλά αυτή είναι δική μου άποψη.Άλλοι πορώνονται και καλά κάνουν.
Που θέλω να καταλήξω; Ότι ρε φίλε όλοι metal ακούμε είτε λέγεται Dillinger :) είτε Iced Earth, είτε Def Leppard, είτε Slayer. Γιατί να χωριζόμαστε;Δεν υπάρχει ΠΙΟ metal.Μόνο γούστα!

 
Comment by toolman on 14 December, 2007 18:21

δε μίλησα για χωρισμούς, άλλωστε όλα μουσική είναι. είτε μέταλ είτε ξεμέταλ.
το να κερδίζει μία μπάντα που αξίζει είναι οτι καλύτερο! αλλά οι arch enemy για μένα δεν αξίζουν.
και μη ξεχνάς οτι και οι dillinger το εμπορικοποίησαν το θέμα αλλά με θαυματουργά αποτελέσματα.

 
Comment by Giannis P. on 15 December, 2007 00:15

Ποτέ δεν μου άρεσαν για να είμαι ειλικρινής. Τα δύο πρώτα κάτι μου λένε, τα υπόλοιπα με τίποτα. Πάντα απορούσα με το "ρεύμα" που είχαν. Μήπως ήταν αγαπημένη μπάντα του Hammer?

Ρωτάω γιατί από το 93 - 94 έπαψα να το αγοράζω.

 
Comment by Elric on 16 December, 2007 00:10

Otinanai... o Ripper elege ta pame teleia. o schaffer elege o ripper gamaei kai dinei alli diastasi. O Barlow elege paw stous Pyramaze giati pezoun mousiki tis prokopis kai petouse mpixtes gia ton Schaffer... kai twra epistrefei ????

 
Comment by uncle on 16 December, 2007 12:58

όπως και να έχει με την παρούσα σύνθεση τα μαγαζάκια θα γεμίσουν πάλι.

 
Comment by avessalom von richthofen on 16 December, 2007 19:16

ειχατε δεν ειχατε μας τα ζαλισατε παλι.dillinger ρεεεεεεεεεεεε.toolman αρχοντα με φαινεται η αρρωστια σε επηρεασε πολυ.4 comment και μονο μια αναφορα στους θεους.ουστ προδοτη.