Ατσάλι στην Πόλη - ΑΝΩΡΙΜΟΙ Live Report

Posted by uncle on Sunday, May 11, 2008

10/05/08.

Είπαμε να μη κάτσουμε σπίτι, και κατηφορίσαμε στην πόλη για να προσκυνήσουμε τον σατανά, το metal, την τρέλα, την παράνοια, την μυρωδιά από τζατζίκι και ιδρώτα και την μπύρα, κοινώς η παρέα (Εγώ, Ave, Papanik & OTP μετα συνοδείας) επισκέφτηκε γνωστό χαμαιτυπείο της πόλης (Harley Live Stage), όπου έπαιζαν οι Ανώριμοι.


Πανδαιμόνιο!! 2+ ώρες παράνοια. Headbanging / pogo / ποίηση και metal με τα γνωστά lyrics (που σίγουρα δεν τα βρίσκει το LF11) των Ανώριμων να ξεσηκώνουν ακόμα και τους πιο πεθαμένους στο κοινό. Μερικά από αυτά που ακούστηκαν ήταν τα άσματα "Διακοπές στο Βάλτο", "Ασε κάτω το Δίκαννο Γιαγιά", "SOS απο WC", "Gameboy", "Παρθενικός Ιμάντας", "Τεντιμπόϊς στα 80", "Βαζελίνη", "Stirella", "Στο πρώτο ραντεβού", η διασκευή στους Manowar Pleasure Slave με απόδοση καλύτερη από το αυθεντικό, καθώς και τα hit singles "Ο Μεγιστάνας των Νίντζα", "666", όπως και το smash hit - το 6απλό πλατινένιο - γνωστό σε όλους και καταδικασμένο από τα Media "Καριόλα" και άλλα.













Ένα must για όλους όσους δεν τους ξέρουν ακόμα, και ιδίως για όσους μένουν κάτω από τη Λαμία (northern view), γιατί τα λαμόγια παίζουν πιο συχνά εκεί κάτω, ενώ εδώ ίσως μια φορά το χρόνο, μόνο κατόπιν ιερής υπόσχεσης ότι θα αγοράζουμε τα cd τους, αλλιώς νέτα (αλλά εμείς πάλι τα κατεβάζουμε από το ράφι....χοχοχοχοοχο)

PS.:
Hailz to Tafoplakium \m/




Ανώριμοι - Καριόλα


Ανώριμοι - Ο Μεγιστάνας των Ninja

4 comments:

Comment by ARD on 12 May, 2008 11:02

Guyz, οι Ανώριμοι ΓΑΜΑΝΕ. Τόσο απλά.

 
Comment by Anonymous on 12 May, 2008 11:46

Οι Ανώριμοι γαμάνε και το χάσαμε το live απο βλακειες! Ασε!

 
Comment by uncle on 12 May, 2008 11:58

Δε χάνονται αυτά ρε παιδιά (τα ακούς RoD)

 
Comment by vpapanik on 12 May, 2008 12:03

Η συγκίνηση του να ακούς live το ΕΠΟΣ 'τέντυ μπόυ στα '80' είναι απερίγραπτη...

Κudos to uncle για το ποστ.