This is the New Shit

Posted by uncle on Saturday, June 14, 2008

Όχι όχι, δεν πρόκειται για νέο αριστούργημα του Marilyn Manson, αλλά για την καινούρια εισπρακτική (και συλλεκτική) μαλακία των κυρίων που έχουν φάει εδώ μέσα το μεγαλύτερο χώσιμο από μένα. Ναι, σωστά καταλάβατε τους Helloween εννοώ.

Κυκλοφόρησαν νέο EP (aka extended paly) με τίτλο Find My Freedom. Θα μου πείτε ok, so fuckin what?! Το clue της ιστορίας είναι ότι το νέο EP αποτελείτε από 2 κομμάτια μόνο!!!!! Το ομώνυμο και το See the Night το οποίο χαρακτηρίζουν ως bonus track!!



WHAT THE FUCK

Βγάλτε τη μαλακία σας σαν single όχι σαν 2 track ep που το ένα κομμάτι είναι και bonus. Φωτιά και τσεκούρι στους εισπράκτορες των ψυχών των μεταλλάδων του κόσμου. Ούστ από δω και μη ξαναπατήσετε.

Και για να πάμε και στο μουσικό κομμάτι. Το τελευταίο cd των Helloween που γούσταρα είναι το Master of the Rings, αλλά έπρεπε να ομολογήσω μπροστά σε κόσμο ότι το λίαν πρόσφατο cd τους Gambling with the Devil είναι αρκετά καλό. Ε, το Find My Freedom είναι πιο μαλακία από τα τελευταία 3 cd τους.

Τέλος.

6 comments:

Comment by Panos Konstantinidis on 15 June, 2008 01:14

Αν εξίζουνε τα τραγούδια δε με χαλάει να είναι ό,τι να 'ναι. Κατά πάσα πιθανότητα ήτανε κόλπο της δισκογραφικής τους για περισσότερες πωλήσεις.

 
Comment by dddd on 15 June, 2008 02:04

Shit ξε-shit ασχολείστε μαζί τους παραταύτα!!!

 
Comment by uncle on 15 June, 2008 02:08

το βλέπεις λάθος γιατρέ. ασχολούμαι α) γιατί είναι rip off και β) γιατί ζω για να τους θάβω έως ότου τα παρατήσει ο Weikath

 
Comment by toolman on 15 June, 2008 12:20

γάμησε τους τους τυρέμπορες, για τον πούτσο είναι πλέον.
άντε κατέβα κάτω πόρνη θείε να σε πάω μια βόλτα με την καμιονέτα του hellenic navy!

 
Comment by avessalom von richthofen on 15 June, 2008 16:37

παραπεμπω στο ποστ του θειου απο το live των helloween με τους gamma ray στο principal club theater:μιχαελ βαικατ φακ οφ εντ νταϊ.

 
Comment by Anton on 15 June, 2008 23:26

Το Better than Raw και το Dark Ride (αν και διαφορετικά) ήταν δισκάρες.