Το καινούργιο single των Metallica

Posted by Elric on Friday, August 22, 2008

Αυτό που όλοι μας περιμέναμε αλλά κανείς δεν παραδέχεται. Ο δίσκο με τον οποίο όλοι ελπίζουμε ότι οι Metallica θα κάνουν το come back αλλά κανείς μας δεν το πολυ πιστεύει. Το καινούργιο single των Metallica λέγεται The Day That Never Comes και μόλις κυκλοφόρισε. Επίση στο MySpace Page τoυ γκρουπ υπάρχει και δεύτερο καινούγιο τραγούδι με τίτλο Cyanide. Οπότε πάρτε τα μαχαίρια ή τα φτιάρια και αρχίστε. Πρωσοπικά δεν με πολυ ενθουσίασε κανένα από τα δύο αλλά τέλος πάντων.


15 comments:

Comment by Nick on 22 August, 2008 20:57

Μπα... Άνθρακας ο... θησαυρός...

Μοιάζει με ανακάτεμα του Load με Stanger και ολίγον metal. Ειδικά το Dat After μου ακούγεται πολύ "με το ζόρι" και ασύνδετο...

Σημ1: Ακούγεται το μπάσο! :@
Σημ2: Ο Ulrich είναι ο πιο ζάμπλουτος απλοϊκός (ειδικά με τα δεδομένα του σύγχρονου metal) drummer!

 
Comment by Panos Konstantinidis on 22 August, 2008 21:13

Συμπαθητικό είναι (θύμησε και σε άλλους το one ή μόνο σε εμένα;) αλλά καμία σχέση με αυτά που λετράψαμε/ουμε. Κρίμα ρε γμτ... Πώς καταντήσανε έτσι... αυτοί και οι Slayer...

 
Comment by Anonymous on 22 August, 2008 22:17

ΟΚ το μπάσο ακούγεται, όμως το ίδιο ακούγεται και η ίδια εκνευριστική country sound κιθάρα που υπήρχε και στα load-reload!
Το cyanide είναι πιο συμπαθητικό.
Τεσπα δεν περιμένω πια τίποτα από αυτούς (και δεν είμαι και φανατικό
"μέταλλο").

Ας βάλω το Master of puppets στα ηχεία τώρα.

 
Comment by dddd on 23 August, 2008 00:56

Φορ δε ντίκ του ράϊντ.

 
Comment by uncle on 24 August, 2008 13:38

καλύτερο στο αυτί από το St.Anger, αλλά δεν παύει να είναι μια μαλακία και μισή. Ave περίμενε με την αγορά πριν κλαις τα λεφτά σου ή πες στον Rod να σου το κάνει δώρο στα γενέθλια σου.

 
Comment by rockordie on 24 August, 2008 18:28

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το τραγούδι, παρόλα αυτά και μόνο το ότι έχει σόλο είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα πάνω από το πανάθλιο σουβέρ.

 
Comment by Anonymous on 25 August, 2008 10:28

Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους οτι το κομματι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα ειναι ενα αξιοπρεπες αλμπουμ και αρκετα καλυτερο απο το st anger.

Απο την αλλη το Cyanide μπορω να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ απο οτι το κομματι που εβαλαν για single.

Oτι και να γινει παντως ανεξαρτητα του ποσο καλος η κακος δισκος θα ειναι το death magnetic το μονο σιγουρο ειναι πως θα πεσει παλι κραξιμο για τους metallica...αυτο ειναι δεδομενο.

 
Comment by Wise_One on 25 August, 2008 20:32

Κανένα τραγούδι δε μ' άρεσε ιδιαίτερα και λογικά το άλμπουμ θα πήζει στη μετριότητα. Μια φορά πάντως θα είναι καλύτερο απ' την προηγούμενη μπίχλα. Κι αυτά τα δείγματα καμία σχέση δεν έχουμε με Master...

 
Comment by W@bbs on 26 August, 2008 07:29

Κατά την ταπεινή μου άποψη οι περισσότεροι περιμένουν μια πολύ καλή δουλειά από τους Metallica αλλά δε το βλέπω να έρχεται. Πάντως τα δύο single είναι συμπαθητικά... μάλλον

 
Comment by ARD on 26 August, 2008 08:37

Όπως λέει και η παροιμία, "κοιλοπονούσε το βουνό και έβγαλε ποντίκι". Άλλως, μαλακία.

 
Comment by rockordie on 26 August, 2008 11:31

Βγήκε και τρίτο τραγούδι από τον δίσκο.
Ακούστε και το My Apocalypse λοιπόν.

 
Comment by Anonymous on 26 August, 2008 13:34

Wise_One

"Κι αυτά τα δείγματα καμία σχέση δεν έχουμε με Master..."

Ρε παιδια μην τρελενεστε,ποιος σας ειπε οτι οι metallica θα εβγαζαν το νεο master η το νεο justice,ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες.

Για αυτους τους metallica ετσι οπως ειναι τωρα και οπως εχουν γινει μετα το black αν μη τι αλλο απο αυτα τα κομματια που εχουμε ακουσει λες οτι ενταξει δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα δεν ειναι και εντελως μαλακια,καλουτσικα ειναι τα κομματια.Τουλαχιστον να ειναι ενας αξιπρεπης δισκος.

Βεβαια θα πουν καποιοι οτι metallica ειναι και παντα υπαρχουν υψηλες απαιτησεις και προσδοκιες,δεν διαφωνω,ομως μην περιμενουμε να βγαλουν την φοβερη και τρομερη δισκαρα,ειναι απολυτα κατανοητο νομιζω.

To να αρχισουμε να ριχνουμε μπινελικια πριν καν κυκλοφορησει το death magnetic λεγοντας οτι θα ειναι παπαρια δεν οφελει σε κατι.
Αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα.

Καλο κομματι το My Apocalypse.

 
Comment by Nick on 26 August, 2008 16:03

Το My Apocalypse είναι κομματάρα!... Για το My Apocalypse των Arch Enemy μιλάω. Τούτο δω θα μπορούσε να είναι κάλλιστα b-side σε οποιαδήποτε σύγχρονη thrash κυκλοφορία.

Sorry παίδες. Τα χάσανε εξολοκλήρου... Τζάμπα τα ταρατατζουμ... Βέβαια τα βραβεία θα τα σαρώσουν πάλι...

Τα τύμπανα/κουβάδες του Στάνγκερ επέστρεψαν!; Συνειδητοποιεί ο Λαρς ότι έχει και άλλα πράγματα στο κιτ εκτός από το γαμίδι το ταμπούρο;

 
Comment by uncle on 26 August, 2008 16:26

RoD, πάρτο δώρο στον Ave (στον Φώτη πάρε το Limited Edition των 114 Ευρώ)

 
Comment by Wise_One on 28 August, 2008 11:03

To My Apocalypse των Arch Enemy φυσικά και είναι κομματάρα. Των Metallica τώρα, κάτι λέει αλλά ψιθυριστά. Τα drums πάλι είναι χάλια αλλά οι κιθάρες έφτιαξαν. Αν ο δίσκος έχει παρόμοια κομμάτια θα μιλάμε για καλή θρασιά.

@jason: Αν θυμάμαι καλά, οι ίδιοι είχαν πει ότι ο νέος δίσκος θα είναι ηχητικά κοντά στο Master, εξ ού και το σχόλιό μου.