Get Thrashed

Posted by uncle on Sunday, September 02, 2007

Μετά τα Metal: A Headbangers Journey και το Heavy Metal: Louder than Life, τα οποία κατά την γνώμη μου ήταν ωραία και περιεκτικά στο να ρίξουν λίγο φως στο μυαλό αυτόν που είναι έξω από την σκηνή και μας θεωρούν απεσταλμένους του Σατανά στη Γη (\m/ you were right after all), αλλά υπέρ ελλιπές όσο αφορά τον ακραίο ήχο, έρχεται να σπείρει τον φόβο και τον τρόμο σε αυτούς και σε αρκετούς posers & weekend warriors το Get Thrashed.

Ενα rockumentary του ακραίου ήχου με φάσμα από την γέννηση του Thrash ως τις μέρες μας. Σε αυτό εμφανίζονται σχεδόν όλα τα μεγαθήρια του παρελθόντος, μεταξύ άλλων Kreator, Sodom, Metallica, Exodus, Overkill, Anthrax, Death Angel, D.R.I. κουβεντιάζοντας για τα παλιά καλά χρόνια και για την εξέλιξη του είδους στο χρόνο, όπου εμφανίζονται και νέα σχήματα να πουν τη γνώμη τους όπως οι Killswitch Engage, Kittie, Lamb of God και άλλοι πολλοί. Ακόμα και οι παλιοί ανάμεσα σας θα βρεθούν προ ευχάριστης έκπληξης, γιατί το video footage περιέχει αρκετές σκηνές τις περιόδου 1981-1986 που τουλάχιστον εγώ δεν είχα δει ως τώρα.


Αυτό τον καιρό το μικρό τσίρκο έχει τελειώσει τις παραστάσεις σε σινεμάδες και festival της Αμερικής και έρχεται Ευρώπη (και λέγοντας Ευρώπη, εννοώ Anywhere but here!!). Το Dvd αναμένεται στις αρχές του νέου έτους, οπότε πρέπει να αρκεστείτε προς το παρόν με το trailer της ταινίας.

9 comments:

Comment by rockordie on 03 September, 2007 16:25

Δηλαδή, ποιό από τα παρακάτω να κάνω:
1. Να πάω στο εξωτερικό να το δω.
2. Να περιμένω να βγει σε DVD.
3. Να το κατεβάσω (από το ράφι).
4. Τίποτα. (θα μου το δώσεις όταν ξαναβρεθούμε)

 
Comment by originaltaxoparei on 03 September, 2007 19:58

Τώρα ξέρω τι δώρο θα ζητήσω απο τον Άγιο Θανάση, Κώστα? Θωμα? Τάσο?
Τον χοντρό με το μούσι τέλος πάντων

 
Comment by Anonymous on 03 September, 2007 21:17

Αυτά είναι του διαβόλου οπότε... haaaaaaaail satan!!! χοχοχο...

Thanx for the information...πάω να το ψάξω ;-)

 
Comment by Wise_One on 05 September, 2007 01:41

Τώρα που έμαθα γι' αυτά, καιρός να τα ψάξω κι εγώ...

 
Comment by avessalom von richthofen on 10 September, 2007 18:06

δυστυχως για το thrash η μονη δεκαετια που αξιζε να ακους ηταν τα '80s.απο εκει και μετα ολα τα σκουπιδια (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)αναμασανε τα ιδια και τα ιδια.και μην με πει κανεις μαλακιες οταν μεσα στα καλυτερα 20 lp καθε χρονο αμφιβαλλω αν βρισκεται εστω και 1 thrash group.οποτε η αναφορα σε νεα σχηματα ειναι ακαιρη κωστα γιατι πολυ απλα δεν προσθετουν τιποτα στον thrash ηχο που πολυ αμφιβαλλω αυτη τη στιγμη αν υπαρχει(εξαιρουνται οι the haunted και machine head).οι πιο παλιοι ισως να με καταλαβουν.δυστυχως ομως αυτες οι εποχες περασαν ανεπιστρεπτι.οποτε βολευομαστε με dream theater(rod τον παιρνεις)και γουσταρουμε.

 
Comment by uncle on 10 September, 2007 20:21

το μάτι σου το κλούβιο ή μάλλον το αυτί σου το κλούβιο, απλά επειδή τα αυτάκια σου με τα χρόνια δεν ακούνε καλά και πονάνε αμα δυναμώσει λίγο η μουσική δε σημαίνει οτι το thrash πέθανε.

και σαφώς δεν αναφέρομαι στα μεγαθήρια των 80's που εξακολουθούν να σπέρνουν στο πέρασμα τους, αλλά μιλάω για τα παιδιά τους, τα οποία καταβάλλουν πολύ καλή προσπάθεια εν έτη 2007.

Πάρε μερικά παραδείγματα και ψάξου
Dew Scented
Fragments of Unbecoming
Heaven Shall Burn
...... για να πω μερικά μόνο
PS:
Ακόμα και οι συμπολίτες μας Drunkard thrash παίζουν, και καλά μάλιστα.

 
Comment by avessalom von richthofen on 10 September, 2007 20:52

δηλαδη τι θες να πεις?οτι εχουν επηρεασει ενα ολοκληρο ιδιωμα μουσικης?αντε ρε απο δω.οταν οι sodom,οι testament ,οι kreator και αλλοι γαμουσαν και γαμανε αυτοι κατουρουσαν το βρακι τους.οταν εβγαιναν δισκοι οπως το agent orange,το legacy,το beneath the remains,και καναν ενα σωρο κοσμο να ακουει thrash,πες μου εσυ ενα δισκο που να βγηκε αυτη τη δεκαετια που διανυουμε που να εχει κανει τον κοσμο να παραμιλαει.κανενας.και αυτο γιατι πολυ απλα ολα ειναι παπαριες και αναμασηματα.οποτε ρουφα το αυγο σου και μην μιλας.και επισης για να σε ιντριγκαρω σε προκαλω να με βρεις ενα δισκο που να βγηκε τα τελευταια χρονια απο καινουριο συγκροτημα και αν αξιζει οπως αυτα που προανεφερα.

 
Comment by uncle on 10 September, 2007 21:54

για να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα (το οποίο ακόμα μπερδεύεις) το να παίζεις καλό thrash δεν έχει σχέση με το αν έχεις ξεκινήσει το 80 ή το 90 ή χτές, αν το έχεις το έχεις. το να επιράζεις ένα ιδίωμα, γίνεται μόνο όταν το ξεκινάς και κατα τη διάρκεια του πρώτου κύματος, όχι 20 χρόνια μετά!! οπότε άκυρος και εδώ

επίσης όταν βγήκαν τα αλμπουμάκια που ανέφερες ο κόσμος ήδη άκουγε thrash απο το 81-82, να μου έλεγες Overkill το ομώνυμο ναι, τα πρώτα από Metallica/Slayer/Exodus ναι, όχι δισκάκια του 90.

αλλά εκεί σταματά η χρονομηχανή για σένα, οπότε κάτσε στο 1987-90 και στα dream theater σου.

αλλά αφού με προκαλείς μάθε και τούτο να έχεις να το λες. δεν πάω μακρυά μέσα στην δεκαετία που μου δίνεις, πάω μόνο μέχρι πέρσι, και αναφέρω τους The Scourger που ήρθαν από το πουθενά (ή όπως λες δεν τους ξέρει η μάνα τους) με το killer debut album "Blind Date With Violence" και κατάφεραν με το πρώτο τους single να κατεβάσουν απο #1 το "Eyes of the Insane" των Slayer (για να πούμε και για πωλήσεις που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν.

 
Comment by avessalom von richthofen on 12 September, 2007 14:30

παω πασο στο μεγαλιωδες μυαλο σου.εισαι στα αληθεια μεταλ μαστερ(μπειτορ).ομολογω οτι δεν γνωριζα οποτε παω να ρουφηξω το αυγο μου και να κανω μαθηματα για τις δεκαετιες του 90 και αυτης που διανυουμε για να βρω εστω και ενα συγκροτημα που θα με καταπληξει ευχαριστα οπως με εχουν καταπληξει τοσα και τοσα thrash αλμπουμς του παρελθοντος.